../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifצבעתי קיר!! אהאהאה.
לא בבית
. בביתהנוער. חה. מהשנה אני מדריכה במועדנצ'יק [נו, תנועתנוער][אגב, אני מתחילה ב-15 להדריך. ואני אפסיד את צליחת הכינרת בגלל זה
] אז לכבוד זה שאנחנו מדריכים חדשים והכל, באנו כל המדריכים החדשים [שמדריכים בביתהנוער] לביתהנוער "לשפץ" את החדר מדריכים^^ משמע- לצבוע אותו, לנקות אותו, ובגדול, להכין אותו בשבילנו. אז בהתחלה הוצאנו משם את הדברים הגדולים וכל הבנים ישר התנפלו על הקיר והתחילו לקשקש עליו ואז הם החליטו לצבוע את הקיר בצבע אחיד ואז לצייר עליו. אבל הם לא יכלו להתאפק והמשיכו לקשקש עליו, וציירו עליו איזה גוש שחור שהם אמרו שהוא נחש. אז בגלל שהוא היה מכועד הם כתבו בכתום "מועדונצ'יק 2007" וצבעו מסביב, חצי מהקיר, בשחור. יצא דווקא נחמד, עד שהם הוסיפו מסביב לכחות תכלת><. באותו זמן שהבנים התנפלו על הקירות והכל, אני והבנות עבדנו על חדר הכניסה [שלא קשור לחדר מדריכים, אבל זה היה אחת מהמטלות שלנו]. המטרה היתה לצבוע אותיות כאלו חלולות שיצרו את "ערכי המועדונצ'יק" והיו חסרים כמה ערכים אז הייתי צריכה לכתוב אותם. אבל אחרי שהבנות כמעט סיימו ללצבוע את כל מה שהיא כתוב כבר, התעצבנתי על זה והחלטתי שזה מגעיל ושצריך לצבוע את כל מה שהלך שמה, כי זה היה נראה מחריד. אז הייתי צריכה אישורים מהרכזות והכל, והתחלתי לצבוע את הקיר בלבן [כי זה הצבע היחיד שהיה שם]. אבל מסתבר שהאותיות הסגולות [הן צבעו כל שורה בצבע אחר] לא התייבשו לגמרי והם התחילו להימרח על הקיר, ולהתערבב עם הצבע הלבן, ויצרו מין סגול ממש ממש בהיר כזה. ואז עלה לי הרעיון הכי גאוני שעלה לי עד היום ובטח שיעלה לי אי פעם בחיים, וחשבתי, אם זה מתערבב כל כך יפה על הקיר, מה יכול לקרות אם אני ישפוך צבע גואש סגול לתוך הדלי עם הצבע? אז עשיתי את זה. וזה פשוט יצא מדהים! [זו אחלה שיטה לחסוך כסף על קנייה של כל מיני צבעים לקיר!!] אז צבעתי את הקיר בסגלגל, אבל כשנגמר הצבע, הייתי צריכה ללכת למלות עוד מהמיכל הענק, אבל אז כששפחתי את הסגול לא יצא לי בדיוק אותו גוון, וילדים כבר באו והתחילו למרוח לי אותו על הקיר, ויצא כל מיני גוונים של סגול! וחברה שלי שצבעה איתי את הקיר התחילה להשתגע ולצייר גלים על הקיר עם הצבע, ולבבות ואז הייתי צריכה לעבור על זה עוד פעם
. בסוף, יצא לנו פשוט מדהים!! [הצביעה לא הייתה משהו, אבל השילוב של הגוונים והכל היה פשוט מקסים!] ואותה חברה שציירה גלים, צבעה לב גדול באמצע מסגול כהה, ומסגול עוד ויתר כהה כתבה מעליו "ערכי המועדונצ'יק" ובתוך החדר, על הקיר הזה והקירות האחרים תלינו את ערכי המועדונצ'יק, כל אחד על בריסטול גדול משלו ויצא לנו פשוט מקסים! ממש התלהבתי מכל הקטע הזה של הצבע, כי חשבתי שהצבע לא יקבל יפה את הגואש. וכולם החמיאו לנו ואמרו לנו שיצא לנו יפה, במיוחד אחת המדריכות מ-י"א שעזרה לנו ברעיון של הבריסטולים. זה התחיל משלוש [הגעתי לשם באיחור של רבע שעה..] והגעתי הבייתה ברבע ל-8. היינו שם מלאא זמן, אבל כל כך נהנתי... כי כבר מכירים יותר את המדריכים האחרים והיה איתם ממש כיף! אם מישהי באמת הגיעה עד לפה, והיא עוד נושמת והלב שלה דופק, שתרשום... אהממ.. |אני-סגולה-אבל-נושמת|^^