אוווווווףףףףף!!!!

לימור לבנת נשמה!!!

היא פשוט פשושה אני מתה עליה איכסססססססססססס כל מה שקשור לביצפר ולימודים שיקפצו לי!! ובקשר לצופים אז לא הבנתי מה שרשמת (ניב) בקשר לזה שלשכב"ג מותר?!?! מה מותר????? ללכת ליאיר לפיד או לבוא לצופים וגם דרך אגב בביצפר יש מקלטים..... ובצופים אין אבל המקלטים של ביצפר חרא כי רק חצי ביצפר ניכנס בבת אחת והחצי השני-מת! אבל בכל זאת צופים יותר חשוב מביצפר מה אני צריכה ללמוש פרבולה, ותנך, ופיסיקה, עדיף לעבור פעולות קורס-ממש כיף

Nirvana Forever

New member
היא התכוונה לזה שלשכב"ג מותר לעבור

פעולות ולנו (חניכים + קורסניקים) אסור! ומה הקשר למקלט של בי"ס לכל ה*** רוחות??? (לא יודעת אם שמתם לב אבל קיללתי בכמה הודעות האחרונות כמו שלא קיללתי אף פעם בפורום... שיא לבנתיים)

פרה גאה

New member
נעעעעעעעעעה!!!

חחחחחח.... מוחות טובים חושבים דומה (טוב זה נישמע יותר טוב באנגלית אבל אין לי כוח)

פרה גאה

New member
התכוונתי ש...

לשכב"ג מותר לעבור פעולות ולהיות בדברים מטעם הצופים כלומר גם מותר להם ללכת ליאיר לפיד וחוץ מזה שהפעולות שלנו נעשות בבצפר ממלכתי א' כי השבט שלנו הוא רק חצי חדר אז כן יש לנו מקלט והוא מספיק לכווווווווולם (לא שזה כזה הרבה חחח)

אצלנו לא מבטלים פעולות...

אבל איזה חוק מצחיק יש - חובה לבוא לימי עבודה ופעולות עם מסכות ומי שלא בא לא נותנים לו להיכנס, ואנחנו מעבירים פעולות במיקלט של המועצה...
וגם הבי"ס שלנו דפוק... ילדים באו בלי מסכות ושלחו אותם הבייתה
! ומה זה הפתיח המפחיד הזה ליפני ששולחים הודעה...? נועה.

זה לא חוק דפוק ללכת עם מסיכה!!!

זה לא חוק דפוק זה אפילו רעיון חכם... כיוון שיש אנשים לא כל כך אחראים (אהמ... נועה...) שלא רוצים ללכת עם מסיכות אבל תגידו לי: מה ייקרה אם חס וחלילה חס וחלילה יפציצו אותנו ולכם לא תהיה מסיכה (לי כן, כי אני לוקחת אותה לכל מקום...)???

למעלה