אוווווווףףףףף!!!!

פרה גאה

New member
אוווווווףףףףף!!!!

ההודעה הבאה הגיעה אלי באיי סי קיו: נעה (8:48 PM) : תקשיבו אין יותר פעולות בצופים עד להודעה חדשה בגלל לימור לבנת שתלך לה**** גם ככה יש מלחמה אז לדכא אותנו עוד יותר??? איזה קרציות... ולשכבט סער זה גם אומר כמובן שהיציאה מחר ליאיר לפיד מבוטלת :((( איזה מתנה נחמדה השכב"ג "נתן" לנו... hang in there! זה נכון?????? אווףףף אני שונאת את לימור לבנת!

../images/Emo3.gifלא ממש נירא לי שזה נכון....

כי אם לא ביטלו לימודים לא נירא לי שיבטלו פעילויות אחרות....\ ממה שאני יודעת אצלנו לא ביטלו כלום (טוב אילת...) בכל מקרה כדי לך לברר את זה עם עוד אנשים...

keren14

New member
יואווווו ראיתם מה רשום לפני המקום..

שכותבים את ההודעה??? אמא'לה! מלחמה!!!! גם אצלנו (שבט לביא) הבנתי שביטלו את הפעולות עד הודעה חדשה...

טחח מפחיד

אמללהההההה טוב במילא אין לי מה לפרסם........כי אני לא יודעת מה קורה אפילו בטלויזיה יודעים יותר ממני חחחחח וגם אני לא מבינה בסוגי טילים.....

פרה גאה

New member
אבל אנחנו לא הולכים זה כזה מבאס...

מי ששלחה לי את ההודע ה שזאת נעה - היא רושמת בפורום והיא אמרה לי שהמדריכה שלנו התקשרה אליה ואמרה לה את זה...

פרה גאה

New member
ועוד משהו...

תתפללו שהמלחמה הזאת תיגמר מהר כי עוד חודש סי"ס ואם היא תימשך לא יהיה סייייייייייייייייי"ס!!!!!!!!!!!!!1 יכול להיות שאני מגזימה אבל בכל זאת אווףף

המחסנאי

New member
אני גם רוצתה שהיא תיגמר לפני פסח

אני מתכנן לצאת ללות בים אל ים וגם להיות בחלוץ חניון בסי"ס, ובגלל המלחמה יבטלו הכל

MaYo0sH

New member
את כל כך צודקת!!!

אצלנו בשבט כככללללל הזמן דופקים את החמשושים!!!

Nirvana Forever

New member
חסר להם שהמלחמה נמשכת עד פסח

ויבטלו טיולים כי אני א*#%^&@$ את האמ אמא שלהם!!! ומה אני אמורה לעשות בחיים שלי בלי צופים בדיוק??? בואו נכין תוכניות לשעות הפנאי!!! ואני ממש רוצה לצאת ליאיר לפיד הזה אני לא מבינה מה הקטע זה מקום ממש ממוגן לפי מה שהמדריכה שלי אמרה לי!!! ותקלטו אבסורד - לשכב"ג מותר לערוך פעולות אבל רק במקלטים ולחניכים לא!!! מזה הח$%& הזה???

פרה גאה

New member
אווווווווףףףףףףףףף

מה הקטע של לימור ליבנת??? לבצפר מותר ולצופים לא ? לשכב"ג מותר ולחניכים לא? אנ בכלל לא מבינהאת זה אוף|!!!!!

Nirvana Forever

New member
just in

קיבלתי מידע משכבגיס"ט בשבט (כבשה) שאין פעולה רק ביום שישי... המידע לא אושר ע"י פיקוד העורף כך שאין לקבל אותו כעובדה מוצקה אך לפי הנתונים של המלחמה נראה לי שהוא סתם אכל קצת יותר מידי דשא וזה עלה לו לראש....

פרה גאה

New member
כבשששהה ...חחח

גם אני מדברת איתו שינינו הסכמנו שלימור ליבנת היא בת @##%%@!!!!

למעלה