אוהב אותך

sani48

New member
במעשים לא תמיד שולטים

לכן יש משהו במה שהיא אומרת,וטוב שאתה רחוק ממנה כמה שיותר(לטובת שנכם)

לא נכון

לו הייתי אתה בקשר הייתי מאושר, כי אני אוהב אותה ולכן רוצה אתה קשר. יש לה אופי טוב ונהדר, ואני רוצה ליהנות ממנו. אם אהיה אתה, אדבר אתה ואעשה אתה דברים, תהיה לי הרגשה טובה ונעימה של שמחה.

2461

New member
״אל תדברי ככה זה לא יפה״.... מה?לומר את האמת?

2461

New member
עליך צריך להתלונן(אם היא כבר לא התלוננה)

למשטרה

אני מקווה שלא התלוננה

כי אסור היה לי לעשות לה את זה, אבל אני לא חושב שצריך להתלונן עלי אם לא אמשיך כי זה היה מסיבה אנושית שאפשר להבין שהיא אהבה. אני חושב שבמקרים כאלה בית המשפט נוטה לסלוח ולהקל. כיוון שכולנו בני-אדם, כולנו יכולים לאבד שליטה על מעשינו לפעמים.

לא

אני מרגיש שהיא האדם הכי נהדר בעולם והיצור הכי נהדר ביקום ושאין ולא יהיה כמוה. זאת אהבה בממדים אחרים לגמרי. אני אוהב אותה יותר מאת המשפחה ויותר מאת עצמי. היא אהבת חיי, האדם הכי חשוב לי בחיים.

סקס ואהבה

הפסיכולוג חשב שאני רוצה מהמטפלת סקס ולא האמין לי שאני אוהב אותה, אז השתגעתי וחיפשתי תקשורת טובה יותר עם אנשים להוכיח שאני מחפש אהבה ולא סקס, ומאשימים אותי שאני מחפש סקס יותר מאהבה ואני כל הזמן צריך להוכיח שזה לא נכון ונמאס לי. אני פילוסופי ורציונלי וחולם וזה נראה לאנשים כמו רצון חומרני והם לא מבינים שזה מסתיר כוונות רוחניות טהורות ויפות.

מצטער אם זה לא נשמע טוב

אני מקווה שהכוונה ברורה. לא מבינים שאני רוחני ואוהב ומחפש מערכות יחסים וחושדים בלי שרב כוונותי לא טהורות ולא מכובדות, כי אני מדבר בדרך הגותית ורציונלית מדי ולא מספיק רגשית. אהבתי למטפלת מתבטאת בניסיון לשפר את יחסי האנוש שלי.

אולי כדאי לתקן משהו בדבריי

אולי יותר נכון שאני מנסה לפתח מערכות יחסים יותר מורכבות וחזקות עם עניין רגשי יותר מורכב וחזק, ואני לא מספיק מקשיב ומתעניין כי אני מרוכז בעצמי ובמחשבותי הפילוסופיות וזה גם מה שקרה עם המטפלת, וכיוון שאני אוהב את המטפלת יש בי יותר אהבה לתת לאנשים אחרים וזה מתבטא.

אני אגיד לך בכנות - אתה מאוהב בפנטזיה

לא רק שאסור לה באופן חוקי להיות בקשר זוגי ו/או מיני איתך (כך לשון החוק ביחסי מטפל-מטופל), היא גם לא מעוניינת להיות בקשר איתך. אני יכול להבין את האהבה שלך כלפיה אך עלייך להבין אחת ולתמיד שלעולם לא תוכלו להיות בקשר, לא משנה מה תנסה לעשות בקשר לכך. ככל שתבין זאת יותר מהר כך ייטב לך ותוכל להיכנס לזוגיות נורמלית עם אישה שמעוניינת בך.

למעלה