אוהב אותך

זאת לא מאוהבות ולא פנטזיה

אני אוהב אותה כי יש לה אופי נהדר, היא חשובה לי מאד. אני רוצה להיות אתה במערכת יחסים. לו אהבה אותי, יכלה עכשיו אחרי שגמרה לטפל בי להיות בקשר. עבודה בעיה טכנית שאפשר להתגבר עליה אם רוצים. לא נוכל להיות בקשר כי היא לא אוהבת אותי, ואני עצוב בגלל זה ורוצה שחברים יתמכו בי.

כיצד אתה יודע מה האופי שלה?

הרי בתור מטפלת היא עוטה על עצמה תחפושת ומן הסתם היא תסתיר חלק גדול מתכונות האופי שלה, שלא נדבר על כך שבטיפול לא נהוג שהמטפל/ת יחשפו פרטים אישיים על עצמם. כשאתה אומר שהעבודה שלה היא בעיה טכנית שאפשר להתגבר עליה אתה פשוט לא מבין את גודל ההשקעה שצריך כדי להיות פסיכולוג. אני מבין שאתה עדיין אוהב אותה אבל לטובתך עלייך להכיר בכך שאין סיכוי לקשר ביניכם ותמשיך הלאה לבחורה שבאמת תרצה אותך.

תשובה

גם כשאדם משתדל להסתיר חלק מאופיו, עדיין יש לו תמיד התנהגות ואפשר להבחין בה. הייתי אתה 4 שנים וראיתי את אופייה. אני חושב שאתה לא מבין: אני אוהב אותה בתור אדם, לא בתור מטפלת. היא חשובה לי מאד. האדם יותר חשוב מהמקצוע. אנחנו אוהבים הרבה אנשים ביחד בדרכים שונות כל החיים, כי יש הרבה אנשים שמתאימים לנו באופי במידות שונות ובדרכים שונות. כשאוהבים אדם, חשוב לנו להיות אתו בקשר. לו אהבה אותי וחשבה שיש לי אופי טוב בשבילה, הייתה מפתחת אתי מערכת יחסים. אפשר לדבר בעבודה, לפתח בהדרגה שיחות על דברים מעניינים מהחיים האישיים, להשקיע זה בזה, וכך נוצר קשר. היא סיפרה לי בטיפול על עבודתה, על לימודיה באוניברסיטה, על כך שהייתה קוראת מדעי המדינה ועל דעותיה על ספרות. אני סיפרתי לה על דברים שקראתי וכתבתי ושאלתי אותה עליה, דאגתי לה בכנות כשהייתה חולה, החמאתי לה ועזרתי לה.

למעלה