אוהב אותך

אוהב אותך

הכי הרבה אני אוהב אותך.
פחות מזה אני אוהב את אלוהים.
פחות מזה אני אוהב בני-אדם.
פחות מזה אני אוהב ספרים.
אני מאד אוהב בני-אדם וספרים.

The Heretic

New member
בסופו של דבר

עם כל הנגד רגשנות שלך,
האהבה שלך לאשה הזאת היא אחת המרגשות.

The Heretic

New member
תגיד אתה לא מבין

אני מחמיאה לך פור גאד סייק,
לא אמרתי שזה רגשן, אלא מרגש.

2461

New member

בשום אופן לא

אני אדם מאד מוסרי ואני רוצה תמיד באושרה כי אני אוהב אותה מאד, ואני מאחל לה רק חיים ארוכים מלאי אושר ונחת ובריאות וכל-טוב, ושתגיע לגן-עדן אחרי מותה ותשרה מזיווה על כל ברואי-עולם לנצח. היא התגלמות כל הטוב שביקום.

אני רוצה להבין משהו

למה כבר שנים אני מתחנן בפניה בכל דרך אפשרית שתהיה אתי בקשר, והיא לא מוכנה לדבר אתי אף מלה ולפחות לדבר אתי על האפשרות שנהיה בקשר? היא לא אישה רעה. החונך שלי אמר לי שזה כי היא שונאת אותי וכועסת עלי שהטרדתי אותה. אולי, אבל אני חושב שאולי זה כי היא פוחדת שאדבר אתה בדרך מטרידה ורובוטית כמו שדיברתי אתה בטיפול, ואולי היא לא רוצה אותי כי הצגתי את עצמי לא נכון ויצרתי עליה רושם מוטעה.

היא אדם נהדר

חמודה ועדינה ומלאה שמחת חיים ויכולות רגשיות עצומות לבטא רגשות מאד חזק ובכנות. היא אמרה שהיא מצטערת שאין לנו זמן לשוחח על נושאים אישיים בשלב מסוים בטיפול, שסידרנו את הסחורה בדרך שנראית יפה, צחקה מבדיחותיי ומהדרך שחיקיתי עובדת, דאגה לי כשקיבלתי מרק חינם שזה לא מקובל, אמרה לי שיש לה חיי רגש מלאים, וכשנתתי לה מתנה יפה הנחתה אותי כל הפגישה בעדינות להגיד אם זה מאהבה או כתודה על הטיפול ובסוף כתבתי לה משהו מקורי וקיבלה אותה.

sani48

New member
זה לא משנה למה

סביר להניח שהיא כבר פוחדת ממך אחרי כל כך הרבה הטרדות מצידך במשך תקופה כל כך ארוכה,אז על תנסה להבין למה,פשוט תכבד את זה,ועל תטריד אותה יותר

גם פסיכולוג אחד אמר לי שאני מפחיד אותה

זה לא הפסיכולוג שהתעלל בי, אלא זה שאליו החלפתי אותו שהיה פסיכולוג פחות טוב מהקודם אבל יותר בן-אדם.

כן קשה מאד במשך שנים

העליב והפחיד אותי בשיטות פסיכולוגיות אסורות ומתוחכמות בקשר ליחסי עם אנשים, הציג אותי כאדם שיש לו רק כוונות לא טהורות לנשים ולא כוונות רגשיות לאנשים, והזיק לי קשה מאד ובגלל התעללותו השתגעתי לתקופה ממושכת ואיבדתי את היכולת לתקשר עם אנשים. הוא היה פסיכולוג גאון אבל אדם נורא.

2461

New member
מצטערת להגיד לך אבל האובססיה

שלך ממש מפחידה...והסיבה שאמרתי מה שאמרתי כי לא חסרים מקרים של רצח או התאבדות בגלל אובססיות...סורי

אל תדברי אלי ככה זה לא יפה

אני בשום אופן לא כפייתי, אני אוהב אותה בגלל מעלות אופייה ואני יודע שאני אוהב אותה. להגיד שאני לא מרגיש אליה אהבה אמתית זלזול ברגשותיי. בשום אופן לא אעשה בכוונה רעה דבר שיזיק לה. אני רוצה שיהיה לה רק טוב כי היא ראויה לזה.

למעלה