אודישנים בסטודיו B

סיקל

New member
18:30 בארלוזורוב (בינוניים)

אני לצערי לא רוקדת בשום מקום אחר אז אין יכול להיות שבגלל זה אני יותר מתעצבנת :) אין לי בעיה גם שיש את האהובים הוא גם לאנשים אחרים בקושי מעיר

הקטע ש

הוא כן מדריך את השיעור ואומר בדיוק מה צריך לעשות. העניין הוא שהוא לא מעיר הערות אישיות לכל אחד ומתקן אנשים (מעט מאוד לפחות). אז גם אם נגיד אני אעיר לו על זה (לא בקטע של ביקורת, פשוט כבקשה לשים לב יותר) יכול להיות שהוא לא יבין על מה אני מדברת או שפשוט יגיד לי שזה שיעור פתוח.. באמת לכמה אני כבר יכולה לצפות . . .

סיקל

New member
נכון

הוא מעביר את השיעור מצוין ומעיר הערות כלליות לכולם אבל הוא לא מתקן אחד אחד (שזה בעיני מאוד חשוב אפילו שזה שיעור פתוח) יורם עושה את זה ומירה עושה את זה וכל המורות לג'אז עושות את זה אין מה להעיר לו בקשר לעניין לדעתי... זה פשוט ככה בכל מקרה אני קצת מאסתי מהשיעורים שלו (לכמה ימים בטח זה יחזור לי בקרוב
)

killerit1

New member
די אני משתגעת

שיגידו כבר תוצאות לפני שאני ארה בעצמי למה הם לא מתקשרים?!?!?!?!?!?!?!?!? מצטערת.. הייתי צריכה להוציא את התסכול והלחץ!

סיקל

New member
חח נכון

גם אלי לא התקשרו עדיין, זה כבר נראה לי ממש מוגזם

killerit1

New member
ממש מוגזם

היום כבר לא עמדתי בזה והתקשרתי אליהם.. והזאתי מהקבלה אמרה שאין לה מושג ושזה לא קשור אליה בכלל ושהיא מניחה שיודיעו בימים הקרובים חלאס כבר עם הימים הקרובים האלה.. זה ממש חשוב ומשפיע על העתיד שלי!!!

למעלה