אודישנים בסטודיו B

אודישנים בסטודיו B

לקורס קיץ שיימשך 4 שבועות (ימים א'-ה' מ-09:00-16:00 כל יום). משהי הלכה? האודישנים התקיימו היום בצהריים. אוקי, יש לי הפצצה מאסיבית של שאלות למי שהלכה =) לא אכפת לכן, נכון? P: קודם כל, למה נבחנת, לקורס הקיץ או להכשרה השנתית? איך היה? איך הלך לך בהצגת הקטע האישי ובכללי? מתי תדעי אם התקבלת? מי היו הבוחנים (האם חיליק המאניוק היה ביניהם)? איך היה שיעור הקלאסי? על רמה? מי העביר אותו? והרפרטואר איך היה? מי העביר אותו? סליחה על ההפגזה, אני מקווה שיש כאן משהי שניסתה. יומטוב!

killerit1

New member
אוקיי אני אתחיל!

אני הלכתי..!! נבחנתי לשניהם, אבל אני לא בטוח יכולה ללכת לקורס קיץ.. איך היה? לא יודעת, אני ממש מקווה שבסדר, בהצגת הקטע האישי יכול היה ללכת לי יותר טוב, הרגשתי שהקטע שלי לא מספיק טוב או שיכולתי לעשות אותו יותר טוב, לא יודעת, אולי סתם לא הייתי שלמה איתו.. הם כנראה מודיעים את התוצאות ביום ראשון, בטלפון. הבוחנות היו רותי פורבורג (המנהלת של סטודיו בי), אניה ברוד( המנהלת של המסלול ומורה לקלאסי) ועוד אחת שאני לא סגורה בדיוק מי היא.. אני מניחה שאחת המורות שמלמדות שם, לא יודעת איך קוראים לה.. השיעור קלאסי היה ברמה לא עד כדי כך גבוהה, הלך לי סבבה דווקא בקלאסי חוץ מכמה פאשלות שאני מקווה שהם לא שמו לב אליהן, יורם כרמי העביר אותו.

תודה על התגובה!

אני מחזיקה לך אצבעות שהתקבלת! =) אגב, בת כמה את? שוב, מתוך סקרנות.. סתם כדי לדעת מה טווח הגילאים במסלול הזה.

killerit1

New member
תודה כפרה

גם אני מחזיקה לעצמי אצבעות, אני מתה להתקבל... אני בת 17 וחצי (מסיימת יב' עכשיו), אבל טווח הגילאים שם היה קצת יותר מבוגר אני חושבת, היו יותר בסביבות ה-20, לקראת סיום צבא ובצבא...משום מה, כי זה מסלול אינטנסיבי, אי אפשר להיות במסגרת כמו צבא או בצפר ולהיות שם..

סיקל

New member
אני אמשיך

היה נחמד מאוד, קצת ארוך (היו משהו כמו 60 נבחנים בבת אחת אז זה קצת נסחב) אני נבחנתי למסלול, אני מאוד מקווה שאתקבל בקטע האישי הלך לי די בסדר, שום פאשלות גדולות אבל לא הפצצתי או משהו בכללי אני חושבת שהלך לי די טוב יחסית לזה שאני לא רוקדת הרבה זמן.. הבוחנים היו רותי פורברג, אניה ברוד ומורן דקל (נראה לי שככה קוריאם לה) את הקלאסי העביר יורם כרמי הוא היה מקסים כהרגלו את הרפרטואר איזו מישהי בשם שלי משהו, בחורה יפה כזאת אבל לא ממש אהבתי את הריקוד שלה וזהו!

killerit1

New member
איזה מספר היית?

סביר להניח שראיתי אותך שם... ועם איזה מוזיקה היה הקטע שלך? ולזאתי שהעבירה את הרפרטואר קראו שני משו לא שלי, והיא באמת היתה יפהפיה ברמות.. וואוו.. אבל גם אני לא ממש אהבתי את הקטע הזה, לא כל כך הבנתי איזה מין סגנון זה ומה זה אמור להביע... ומישהי שאלה פה, אז- אם אני אתקבל למסלול הזה, או לגעתון (שהאודישן שלו שבוע הבא..) אני אוותר על הצבא- בשביל לרקוד. ולסיקל- רשמת שגם את בת 17, את ב-יב'? ומה את מתכננת לעשות? לא להתגייס?

סיקל

New member
הייתי מספר 7

אני מניחה שראינו אחת את השניה למרות שהיו מלא אנשים אז.. קשה לדעת:) הקטע שלי היה עם מוסיקה די מפדחת... יש את השיר הצרפתי נה מה קיטה פה (לא יודעת איך לכתוב בצרפתית...) אז אני עשיתי על הביצוע של זה בעברית מכוכב נולד (!!)... בכל מקרה יכול להיות שהתבלבלתי אני לא ממש זוכרת איך קוראים לזאת מהרפרטואר.. אני גם לא אהבתי את הקטע שלה הוא היה די מבאס.. בכל מקרה אני לא בת 17 אני בת 20 (וחצי!), וכבר הספקתי לסיים עם הצבא אז אין לי דילמות בנושא... מה את מעדיפה, את המסלול של סטודיו בי או געתון? אני חושבת שאם אני אתקבל למסלול אני לא אלך לאודישן... בהצלחה בכל מקרה!

ne me quittez pas - דווקא

אחלה שיר! אגב, תגידו, כשרקדתן את הקטע האישי שלכן הנבחנות האחרות יכלו ממש להסתכל עליכן מבחוץ דרך החלון? זה קצת מלחיץ..

סיקל

New member
אני יודעת זה שיר מצוין

אבל הביצועים בצרפתית היו מאוד איטיים והביצוע הכוכב נולדי היה עם קצב טוב שהתאים לי... בכל מקרה כן הם יכלו, זה לא ממשמלחיץ אני חושבת כי הבוחנות הן אלה שאת אמורה להיות לחוצה מהם, לא? אני בכל מקרה לא הייתי לחוצה למזלי!

killerit1

New member
אני מיכל

מרעננה.. בעזרת השם אולי עוד נתראה הא?:) דיייייי אני כל היום חיכיתי לטלפון המזדיין הזה והם בסוף בכלל לא הודיעו נראה לך זה חוצפה להתקשר אליהם מחר בבוקר לשאול?

סיקל

New member
זה לא חוצפה

אבל לא כדאי לך לעשות את זה כלומר אין טעםפ הם סתם יאמרו לך שאין תשובות אל תדאגי הם יתקשרו בטח מחר או מחרתיים, פשוט אל תחכי לטלפון ואז הוא יגיע יותר מהר אז מה איזה שיעורים את עושה? כמה פעמים בשבוע את שם בערך?

killerit1

New member
אופס..

לא יודעת למה חשבתי שאמרת שאת גם בת 17, כנראה נפלה טעות בחלקי... לי לא הכי הלך משו בקטע שלי, הרגשתי שיכולתי לעשותאותו יותר טוב וגם הייתי ממש בלחץ.. הקטע הוא שאין לי מושג למה אני אמורה לצפות, והם אמרו שהם יודיעו היום את התוצאות ואני כל היום יושבת עם הפלאפון ומחכה שהם יתקשרו, הודיעו לך משהו?! ואני גם לא יודעת מה אני מעדיפה, אם את המסלול של סטודיו בי או את געתון אני פשוט ממש ממש ממש רוצה את שניהם, ואני מחכה להשאיר את ההחלטות בנושא לאחר שאני אדע את התוצאות.. גם אם אני אתקבל (לא רוצה לפתוח פה) למסלול של סטודיו בי אני עדיין אלך לאודישן של געתון ואז אני אוכל להחליט, ויש הרבההההה שיקולים לעשות... ובקשר לצבא.. בעקרון יש לי פרופיל 64 בגלל איזשהי בעיה רפואית, ולפי דעתי הם לא הבינו כל כך את חומרת הבעיה כי אין להם מושג מה זו המחלה הזאת.. לא משנה, קיצר אם אני אתקבל לאחד מהמסלולים האלה רק אז אני מתכננת לא להתגייס... אם אני לא אתקבל סביר להניח שאני אתגייס. וכדי לצאת מהצבא אני הולכת לבקש וועדה רפואית ולהסביר להם שהמחלה שלי דורשת הורדת פרופיל עד כדי שחרור מהצבא...

סיקל

New member
עדיין לא

בטח יודיעו בימים הקרובים... בכל מקרה אם אני מתקבלת לא נראה לי שאני אפילו נוסעת לגעתון כי אז אני לא אוכל לעבוד וכאלה, ובת"א אני יכולה להמשיך לעבוד וזה גם מספיק אינטנסיבי בשבילי... בכל מקרה לצאת מהצבא זה לא קשה, לצאת על בעיה רפואית זה די קשה.. בהצלחה עם זה בכל מקרה וגם עם המסלול

killerit1

New member
אוףף אני משתגעת

כל היום אני לא עוזבת את הפלאפון בשביל שהם יודיעו לי כבר מתי הם יודיעו?!?!?!? אני באמת באמת באמת מתחרפנת... אם הם מודיעים לך ישר תשלחי פה הודעה ברור?! תודה..:)

רקדנית1

New member
לסיקל..

רקדת גם בזמן הצבא? אם כן..איך הצלחת לשלב את הריקוד בזמן הצבא? (וסליחה ששאלתי לא קשורה לשירשור..)

למעלה