אודישנים בסטודיו B

סיקל

New member
כן

האמת שרק התחלתי לרקוד לא מזמן (כשהייתי בצבא...) אני שרתתי בקריה שזה בסיס פתוח ויוצאים כל יום הביתה (כמעט תמיד) ואני גרה בת"א אז הלכתי לסטודיו בי שזה שיעורים פתוחים ואז ביום שיכולתי ללכת לשיעור הלכתי הסתדרתי עם זה גם די בקלות בגלל שבד"כ הלכתי לשיעורים המאוחרים של תשע וחצי ובשישי שבת

רקדנית1

New member
את יודעת במקרה

איך אוכל להגיע לשרת בקריה? איזה חילות נמצאים שם?

סיקל

New member
אממ נראה לי שכולם

כעקרון את יכולה לבקש אני לא חושבת שזה קשה להגיע לקריה.. אבל אני לא באמת יודעת בהצלחה עם זה (נדמה לי גם שיש שם מכל החילות כי זה המטה... אבל אני לא יודעת בדיוק אני מכירה חיל אוויר חיל המים חיל המודיעין ובטח עוד מלא שאני לא כל כך מכירה)

leiny85

New member
ש שם בערך את כל החילות ../images/Emo13.gif

פשוט תבקשי לשרת קרוב לבית - ואז יש סיכוי לא רע שתגיעי לקריה... (כמובן שיכול להיות שתגיעי גם לגלילות/צריפין ושאר - אבל בכל מקום יוצאים ב5 גג).

סיקל

New member
לא מדויק...

אני הייתי יוצאת לפעמים בשעות מטורפות זה תלוי בתפקיד אבל זה לא משנה כי כעקרון זה יומיות אז גם אם יום פה או יום שם יצאת בשעות פסיכיות עדיין בגדול מגיעים הרבה הביתה ואפשר לרקוד (במיוחד במקומות עם שיעורים פתוחים)

leiny85

New member
מלא אנשים שאני מכירה שירתו בקריה

רובם היו יוצאים ב5, חוץ מכמה אנשים מודיעין שהיו טוחנים קצת יותר. כשהייתי מגיעה לקריה בשעה 6 - זה כבר נראה בסיס חצי נטוש. ב7 - זה כבר נראה כמו עיירת רפאים, שלא לדבר על 8, או חלילה 9

דנה EF

New member
אח שלי שירת שם..

ויכולים גם להקפיץ אותך.. אבל זה לא משנה.. הוא באמת היה כמעט כל יום בבית..

סיקל

New member
מסכימה

למרות שאני הייתי יוצאת הרבה פעמים בתשע, עשר (לפעמים גם באמצע הלילה) זה תלוי בתפקיד

סיקל

New member
קודם כל תודה

חוצמזה עזרה לי חברה והמורה למודרני הסתכל פעם אחת ונתן 2-3 הערות וזהו

תגובה

וואו כל הכבוד!! בעקרון אפשר לומר שעבדת על זה, פחות או יותר, לבד. ז"א בלי הרבה עזרה ממישהו מקצועי. אגב, את מדברת על המורה למודרני בסטודיו B? רועי, אם אני לא טועה.. כל כך הרבה זמן לא הייתי בשיעור שלו. ארר הוא כזה חתיך!!!
תמיד עניין אותי לדעת אם הבנאדם הומו. כי אם לא, אני קופצת! חח

סיקל

New member
אממ אז ככה

עבדתי על זה לבד אבל לא אני המצאתי את הקומבינציה שילבתי כל מיני דברים של רועי עם מעט (דגש על המעט) חיבורים שלי בכל מקרה הוא חתיך וגם מצחיק אבל אני לא יודעת עם הוא הומו תנסי מה איכפת לך..

=)

חחח סתם הייתי צינית.. כאילו אני באמת חושבת שהוא חתיך ברמות על ואם הוא היה בא אלי אז כאילו ברור, בלי להסס!
אבל לא באמת הייתי מתחילה איתו. קודם כל, אני בת 17 והוא.. אני מתארת לעצמי בגיל שכבר אין לו מה לחפש אצל ילדה בת 17. וחוץ מזה אני בונה על הגעה לשיעורים שלו מעכשיו. ככה שלהתחיל איתו ולקבל דחיה לא יאפשר לתכנית שלי לעתיד הקרוב להתקיים P:

סיקל

New member
8)

הוא 23 או 24 לא רציני... אבל זה בעייתי עם השיעורים בהצלחה עם זה בכל מקרה

jordan bellamy

New member
בקשר לרועי

אמממ...אז הוא בן 24-25 וצר לי לאכזב חלק מכן אבל הוא הומו. וזה די שקוף!

סיקל

New member
אוקיי...

אני דיברתי בצחוק (ואני מניחה שגם "ושתי") אבל בלי קשר, אני לא שאלתי אותו אף פעם אז אני לא יודעת אם הוא הומו או לא, לא חושבת שזה שקוף בכלל (אני לא מבינה איך אמורים להבחין בכאלה דברים) אבל בואו נסיים את זה כאן לא נראה לי שזה יפה להתדיין על מיניותו של אדם כזה או אחר בפורומים באינטרנט

היי :) הייתי אצל רועי היום!

היה לי כ"כ כיף לחזור!!! היה שיעור מטורף ואני שמחה שבאתי בזמן טוב, כי הוא בדיוק התחיל את הקומבינציה אתמול. אני חושבת שאני אבוא גם בחמישי באותה השעה. יש מצב שהיית היום? =)

סיקל

New member
לא.. עבדתי

בחמישי בתשע וחצי אני באה בטוח מחר אני מקווה להספיק למרות שאני חייבת לציין שאני נהייתי מאוד מתוסכלת בשיעורים שלו הוא בכלל לא מתייחס ולא מעיר הערות ואני מרגישה שאני עובדת על ניוטרל אז ברור שזה כיף גם רק לרקוד ולהתפרק ובאמת שהקומבינציות לרוב מדהימות אבל עדיין...

מכירה מקרוב מאוד את ההרגשה.

הרגשתי ככה כשהייתי הולכת אליו בתחילת השנה, אבל אני בכל זאת החלקתי על זה כי אני גם ככה רוקדת במקום אחר באופן קבוע. משום מה תמיד בסטודיו הזה יש את ה'אהובים'. הייתי הולכת לשיעורים שלו באופן קבוע, הוא היה מכיר אותי ופתאום הגיעה בחורה חדשה (הייתה רוקדת אצל מורים אחרים בסטודיו) ואחרי 2 שיעורים אצלו זה היה נראה כאילו זה שיעור פרטי שלהם. חוץ מזה, יש גם מחר שיעור? הייתי בטוחה שלא היה כתוב אותו בלו"ז. באיזה שעה השיעור?

למעלה