אוברדרייב

RoieL

New member
אוברדרייב

אני מחפש אוברדרייב כרגע. התעניינתי בזמן האחרון בדגמים ובחודש האחרון התחלתי לנסות כמה. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על כמה: אני מנגן בעיקר פינק פלויד, ביטלס ורוק קלאסי, המון קלפטון וגם דייר סטרייטס [למרות שפה דרייב לא מאוד אקטואלי] ודיפ פרפל. לעתים רחוקות גאנז אבל בטח אוברדרייב לא ייתן לי את הגיין של סלאש ואני גם לא מצפה לזה. מהדגמים שניסיתי היה TREX אחד (אוברדרייב) שאהבתי שהיה אצל בודגוב. דרישות מהפדאל: כדאי שיהיה קלין בלנד או שהגיין ייתן שקיפות מלאה או כמעט מלאה של הסיגנל כשהוא על 0- יש שני פדאלים שיכולים לתת לי את זה- יש את ה- Sparkle Drive של וודוו לאב, ויש פדאלים של PiggiFX שהם פדאלים בוטיק שנבנים ע"י איזה בחור נחמד מת"א בשם דני שמצאתי, שהראה לי שכשהגיין בדרייבים שלו על 0 יוצא סיגנל נקי, מה שנותן לי אופציה לעשות קלין בלנד. מבחינת סאונד- אני מחפש צליל חם, לא חובה שיהיה גיין גבוהה אבל זה בונוס. ראיתי גם פדאל שיניב סיפר עליו בפורום והוא חודש של הפאז פייס אבל הוא נבנה בהזמנה אישית ב- 400 דולר כך שזה לא ממש מתאים לי כרגע. יש לכם המלצות בשבילי?

amitBMX

New member
אחי,

אני מעריך את זה שאתה מנסה להקפיד על שפה גבוהה יחסית, אבל אם כבר, אז תעשה את זה נכון. הקטע: "דייר סטרייטס [למרות שפה דרייב לא מאוד אקטואלי]" הוא פשוט לא נכון בהקשר למשפט שלך. יש לך עוד כמה שגיאות אבל אני שונא להיות פלוץ ולתקן סתם ככה. אבל בכל מקרה, הגיע הזמן שאנשים יבינו את אוצר המילים שלהם.

eran377

New member
זה לא בדיוק קשור לאוצר מילים...

הטעות היא שזה לא נכון שזה לא אקטואלי כי מארק נופלר הנכבד משתמש בדיסט כמו גיטריסטים אחרים, זה ששיר אחד נוגן כולו בקלין עם קומפרסור לא אומר שכל השירים ככה (Sultans of Swing).

loomer4

New member
אם אני לא טועה...

בכל באלבום הראשון של דייר סטרייטס (שקיבל את השם הלירי והמפתיע דייר סטרייטס) אין שימוש בדיסטורשן.

RoieL

New member
ערן

בלי להתנשא, איזו תקופה שלהם שמעת? ואני התחלתי לשמוע אותם מ- Money For Nothing כך שדעה קדומה על דיסטורשן או על שימוש בסטראטוקסטר לא קיימת אצלי.

amitBMX

New member
התכוונתי

שהמילה הייתה אמורה להיות רלוונטי ולא אקטואלי.

RoieL

New member
אני לא מנסה לדבר בשפה גבוהה

האמן לי שאם ארצה אוכל לדבר בשפה גבוהה ומדוייקת.

amitBMX

New member
אני לא תקפתי אותך..

אקטואלי פירושו חדש, ולדעתי פשוט רצית להשתמש במילה רלוונטי. ולהוסיף א' זאת אינה שפה גבוהה, זו שפה נכונה.

eran377

New member
../images/Emo45.gifאתה יכול להיות מורה ללשון

אבל בדוגרי אני גם פאנאט של כתיבה והגייה נכונה בעברית (וגם בכל שפה אחרת...).

terje

New member
../images/Emo3.gif

"...ולהוסיף א' זאת אינה שפה גבוהה" יש לאמר זו ולא זאת ..יותר.

wish i was here

New member
אחחח...אילו פלפולים ידידי!

מרגליות יוצאות מפיך...ועכשיו חלאס דיוני הגייה כי אני (ועוד הרבה חברים בפורום) את הבגרות שלי בלשון-עשיתי :)

3Style

New member
לך תקרא ספר.

ממתי שפה גבוהה ואוצר מילים גבוהה זו מגרעה. מ'קורה אחשלי הכל טובבבב????? איזה גיטרא רוצכת ישך'!!!!!111 יותר טוב. אישי היקר?

RoieL

New member
יש סיבה אחת

הקלין בלנדר. הוא מאוד שימושי לכמה דברים שאני מנגן.

eran377

New member
אם אני זוכר נכון

נראה לי שדווקא כן יש את זה באחד מטירקסים... אם כבר היית אומר שהצרה היא המחיר יותר הייתי מבין...

למעלה