אובססיה למאווררים

tamarush777

New member
תיאור מדוייק לחלוטין של הבן

שלי. זה בדיוק מה שהוא עושה אצל הסבתות. א. הוא לא ישכח מזה. מניסיון כל מה שמבטיחים להם הם זוכרים. ב. כיף לו, אז למה להפסיק?! תהנו ;)

kagome10

New member
לא לשקר לילד

לדעתי זה מאוד מאוד מאד רע לשקר לילד. אני זוכרת לאמא שלי את השקר הראשון שלה. אני לא זוכרת מתי הוא נאמר, אבל זה היה כבר בתחילת היסודי, כי גם ההורים שלי מעריכים מאוד אמת.

אבל אני זוכרת לה אותו.

למה אתה קורא לזה "אובססיה"? לפי ההגדרה הזו לי הייתה אובססיה לספרים. רק שקריאת ספרים לא נחשבת שלילית אז לא הפריעו לי. למה סתפ לפגוע בילד, בלי שום סיבה?

אך הכי חשוב - לא לשקר. זו הדרך הבטוחה לאבד אמון של ילד, וקשה מאוד להחזיר אותו אחר כך. אין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה נזק יכולה לגרום בגידה כזו באמון. יכול להיות שכשהילד שלך היה בן עשרים הוא יזכור שכשהוא היה ילד קטן אבא שלו שיקר לו על המאוורר, ומאז הוא ידע שהוא לא תמיד יכול לסמוך על אבא שלו, כי מילה שלו זה לא מילה.

Zoro477

New member
מצבכם טוב!!!

הבן שלי אובססיבי בצורה מחרידה לבלונים וזה סיוט פשוט סיוט שמביא אותו לחוסר שקט ועצבים וכל הזמן הוא במסע חיפושים אחריהם בין אם זה בבית בין אם זה בחוץ בפארקים או בקניונים או בבית הספר או בחפציהם של סתם אנשים ברחוב ולכן היינו חייבים לאשפז אותו בנס ציונה להתאים לו תרופה להרגעה.כרגע הוא בסיום התהליך שם והוא מקבל תרופה שעושה איתו פלאים בשם דרלין ( במקור מטפל ביתר לחץ דם ) וביום חמישי הקרוב משתחרר משם ויחזור למסלול הרגיל.דרך אגב לא ציינתי שהוא בן תשע.

למעלה