אה...

Chris Redfield

New member
עשיתי אותה אתמול

הממ יחסית ל22 היא נראתה קלה גם האחוזים בהתאם. כמותי דיי קשה.

Musi© Gi®l

New member
איזה עתודה?!?! מה אתה רוצה ללמוד?

תקשיב בחור א.סימולציה אחת לא מצביעה על כלום. ב. אתה חייב להירגע ודחוף. ג. עתודה זה חרא של דבר, אז במקרה הכי גרוע - ייצא לך רק טוב מזה. ד. יש אנשים שעושים 5 פסיכומטרי בשביל להתקבל לעבודה סוציואלית וכאלה במכללות מעפנות, ואתה בוכה שיצא לך 690 ולא 720 בסימולציה? 1. פרופורציות בבקשה. 2. להרגע ומהר. 3. שמור על פרופיל נמוך, שלא יהרגו אותך. יום טוב.

Hagai007

New member
א. הקטע שזו סימולציה 15H

והיא הכי משקפת (מהאוגדן...היא ו16H הכי משקפות לפי מה שהמדריכים אומרים..) ולכן זה שיש לי ירידה כזו חדה דווקא בה מכניס אותי לדי הלם ב. כבר די נרגעתי...תאמיני לי שאני בד"כ לא לחוץ מלימודים רק כשזה בא ככה בפתאומיות כזו ירידה דווקא בשאלון הזה אחרי חרישה של איזה חצי שנה וזה קובע לעתודה זה ממש הלחיץ אותי.. ג. זה סובייקטיבי - בחינתך יכול להיות...מבחינתי זה מציל לי ת'שירות הצבאי...ואני גם ממש חולה על המחשבים ורוצה ללמדו עכשיו ולא להתייבש 3 שנים בצבא לפני...ולקבל ניסיון...קיצר יש הרבה סיבות ממש טובות... ד. 1. הצלחה זה דבר יחסי...יש כאלו שישמחו שיעברו ת'600...יש כאלה שיבכו שלא עברו ת'730...הכל תלוי בשאיפה, במה שאתה רוצה ללמוד באוני', ובמידת השקעה...חוצמזה זה התאריך האחרון בשביל עתודה....אם לא היה ככה לא הייתי בכ"ז כ"כ נלחץ.. 2. ראי הערה ב' 3. יש פה אנשים שבוכים על 720...(שהם כבר קיבלו) אז הייתי אומר שאני לא עד כדי כך חריג...שוב, ראי הערה 1.הכל יחסי.. יום טוב גם לך =] Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
עד ל16H

יש עוד שבוע בערך..(צריך לעשת אותה יחסית סמוך למבחן) חוצמזה אני לא מחפש לעשות סימולציות קלות כדי לומר איזה כיף לי שפתרתי...אם מישהו יגיד לי (מישהו?) שהיא באותה רמה כמו 15H ואני אפתור אותה ויילך טוב אז אני אהיה מרוצה.. בינתיים שוב צריך לחרוש אנגלית כמו מטורף...לכל הרוחות.. Hag-(o) <3-E

Musi© Gi®l

New member
אמרו לך ששתיהן משקפות,לא?

אז H16 משקפת

Hagai007

New member
אמרת שכבר עשית פסיכו נכון?

כמה הוצאת ב15H ו16H וכמה בפסיכו עצמו? Hag-(o) <3-E

Musi© Gi®l

New member
זה היה ממש מזמן

אפשר לחפש פה בפורום בטוח כתבתי. אבל בH16 הוצאתי משהו מאוד קרוב לפסיכו' עצמו [הפרש של נק' בודדות] [בפסיכו' 711, זה היה השני שלי]

Musi© Gi®l

New member
המבחן היה ב14 לפברואר 05

והתחלתי ללמוד רציני +סימולציות מה20 לינואר 05

Hagai007

New member
אז יש תקווה לאחריתי...

לרמות שהמילולי נהיה יותר קשה אבל כמה כבר יכול להשתנות בשנתיים...

yanivnivos

New member
חגי.. עתודה..

תזכור מה יניבניב מפורום תפוז אמר לך. אתה תבכה ימים כלילות על היותך בעתודה. כשכל החברים שלך ישתחררו ויטוסו לאוסטרליה,ג'מייקה,דרום אמריקה. אתה כל יום תקום לצוות של חיילים אשכנזים ממורמרים שקמים כמוך כל בוקר לבסיס וחוזרים הביתה. בנוסף, לא תעשה כסף בצבא כמו שאתה יכול לעשות באזרחות. בנוסף, תהיה ה BITCH של נגדים. (נגד = איזה מישהו שנשאר בצבא ולא יוצא לקצונה.) בנוסף, אתה תעשה קצין תורן. בנוסף, טוב, אין עוד בנוסף. הצל את נפשך!

Hagai007

New member
בזמן שחבריי...

יעשו צבא - אני אלמד כשאני אהיה בצבא במקצוע שאני רוצה ולא סתם נזרק + קצין - הם ילמדו עד כאן: אני סיימתי לימודים + צבא+3 שנים ניסיון מכאן נשארו לי 3 שנים קבע...ואם יחפשו בינתיים מקום עבודה ואם אני לא מרוצה מהקבע? מבטלים ת'קבע =] כלומר, משלמים לצבא את השכ"ל שהצבא נתן לי לאוני' (כמות השנים שנשארה זו הכמות שאני אשלם כלורמ נגיד ישארו לי שנתיים בקבע אני אשלם שנתיים מה שהצבא שילם לי לשכ"ל...במקרה הכי גרוע נעבוד 4 חודשים בקבע ואז נשתחרר) ואני חופשי ומאושר אחרי לימודים וניסיון...מקס' שילמתי לאוני' כמו כולם אבל עשיתי משהו שאני אוהב בצבא יצאתי עם ניסיון וכמה שניסיון היום...במיוחד במחשבים. חוצמזה...שמעתי שמחשבים בצבא עושים דברים ממש טובים (מאנשים ששם) אז יש על מי לסמוך... מה שבטוח...יש פיתרון לכל דבר.. Hag-(o) <3-E

אני בוכה על 720, אתה לא חריג ואל

תרגיש רע. ובכלל, אני מכירה מישהו שבוכה על ה769 שהוא קבל.

למעלה