אה...

Hagai007

New member
אה...

אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשיתי עכשיו את 15H וזה קטסטרופה!!!!!!!! יצא לי הציון הכי גרוע שהיה לי עד עכשיו בכל הסימולציות של המרכז הארצי!!!! שמתי לב שזה טיפה יותר קשה אבל לא ציפיתי לכזו נפילה... פסיכו...יש לי 693 לפי האתר...ואין לי פטור באנגלית!! (127) וזה אחרי שבכל הקודמים היה לי מעל 715!!! וחוץ מ10H ו11H שהיו בהתחלה, בהכל השגתי פטור... תמיד היו לי בין 0 ל2 טעויות...היום באחד מפרקי אנגלית (שלא הספקתי לעשות בו 3 שא') היו לי 7(!!!!) טעויות (כולל הניחושים)...גם היה לי פרק עברית אחד עם 4 טעויות (בקידום אני מקבל 4 בממוצע!!) גם מתמטיקה היה לי יחסית נפילה אבל פחות...(2 ו3 טעויות) אני הרגשתי שטיפה קשה יותר המבחן הזה מאשר אוגדנים אחרים (במיוחד בפ.ט.ל. ובהבנת הנקרא כצפוי) אבל לא הצפיתי כזו התרסקות...ציפיתי ל720 ככה אתה יודע...אולי טיפה פחות...אבל 693?!?! בחיים לא חשבתי לעצמי....7 טעויות טעויות בפרק אנגלית?? זה יותר מתאים לקידום...ועוד הרגשתי עם הפרק הזה טוב!! (חץ מה3 שלא הספקתי לענות) בא--לי--למות!!!!!!!! אחרי כל ההשקעה של החצי שנה האחרונה זה מה שאני מקבל ב15H?!?! אחרי כל האוגדנים שקיבלתי בהם את כל ה700 ו..שיש?? מה הולך פה??? (ד"א לפי האוגדן זה יוצא 702-720 אבל זה לא משנה כי אני תמיד חישבתי לפי האתר וזו נקודת היחס שלי) אולי זה נשמע לאנשים מסוימים כמו התבכיינות אבל אני באמת השקעתי את כל החצי שנה האחרונה שלי בזה וכל העתודה שלי תלויה בזה!! ואין מצב שאני מוותר על עתודה!!! (ואין מצב שאני מוותר על פטור באנגלית!!) לאדע הייתי חייב להוציא את זה...יש למישהו משהו להגיד אולי...?

RedGrass1

New member
....

אם במבחן אחד הלך לך קצת פחות טוב זה לא אומר כלום, אפילו שאני מאמין שתצליח אתה תעשה לעצמך טובה גדולה אם תוותר על עתודה.

אתה נשמע לי מזה היסטרי

הטעויות שלך די מינימליות! המתמטיקה שלך כמעט מושלם וזה משהו שרבים מאיתנו היו רוצים אבל יודעים שהוא לא בר מימוש. אם אתה יודע שהאנגלית שלך סבבה ובשאר אתה באיזור הפטור או מעבר- אז תתעלם ממה שהיה פה, לפעמים יש מעידות.. חוצמזה תמיד יש מבחן אמי"ר אז לא צריך להלחץ שזה או עכשיו או אף פעם.. ולאמי"ר אתה יכול לגשת ביולי אגב יש משהו ספציפי שאתה שואף אליו שאתה צריך כזה ציון, או סתם בשביל הכיף?! אוקיי ראיתי שכתבת עתודה.. אבל למה צריך כזה ציון??

Hagai007

New member
אני רוצה מדמ"ח..

אבל בטח הרבה יתמודדו על המקצוע הזה ואני גם אחרי דחיה של שנה אז אני רוצה שיהיה לי "גב" טוב ולא להסתפק באיזה 640 כי זה כנראה לא יספיק כי הצבא כנראה ירצה יותר.. חוצמזה אני שואף מעל 700 בגלל עוד סיבה..אבל לא הייתי קורא לה ממש "כיף" אבל היא לא קשורה לאוני'..אבל היא מספיק חשובה... ואין להמשיך ללמוד אנגלית פסיכומטרית אחרי כל החרא זה!!! פשוט אין לי כוח!!! 7 חודשים אני בחרא הזה כמה אפשר?? חוצמזה אולי האנגלית של 15H מדויקת יותר (בכלליות הסימולציה יותר מדויקת...אבל שמעתי שהאנגלית לא השתנתה...אבל אנלאדע אם היא לא השתנתה מכל הסימולציות או רק מזו ספציפית..) כעקרון הרגשתי שהסימולציה הטיפה קשה אבל לא ציפיתי לזה ציון!!! תחשבי שזה רק סימולציה...במבחן בטח יהיו עוד אלמנטים של לחץ וכו' הוא גם טיפה יותר קשה...ולכן אני רוצה לגשת אחרי שיש לי איזה 720 בסימולציות בבית כדי שיהיה לי בסביבות ה700 במבחן (ומה שבטוח - פטור באנגלית!!!) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף Hag-(o) <3-E

שלחופה2

New member
ממש מבינה אותך

עשיתי עכשיו סימולציה ויצא לי 2% פחות מהקודמת.. איזה סיוט תתנחם בעודבה שאתה צריך ציון שפוי יחסית...

SHARON 103

New member
אין לך סיבה להתייאש

קודם כל, קח בחשבון שקיימות סטיות תקן בין בחינה לבחינה. יש מצב שאתה לא היית מרוכז מספיק? כמה פרקים היו לך בסימולציה? עשית רק 6 או שהוספת עוד שניים? מה היו הנקודות החלשות שלך באנגלית ובכמותי ובמילולי? אל תיקח את זה קשה מידי ... חכה עוד שבוע ותעשה את 16 H. בהצלחה

Hagai007

New member
היו לי..

רק 6 פרקים בסימולציה... וזה מה שמעצבן אותי! שאין לי נושא שאני מתקשה בו במיוחד...(אולי חוץ מהבנת הנקרא אבל על זה אני עובד חזק כבר גם ככה..) אתה רואה טעות פה טעות שם א"א להצביע על משהו....חוץ מזה שלא נשאר לי פתאום זמן בפרק אנגלית האחרון! (לא הספקתי לענות שם על 3 שא'..ופעם ראשונה שזה קורה לי בכזה היקף בפרק באוגדן..וד"א אני מחשב 23.5 דק') אני לא יכול להצביע על משהו מסוים...רק באופן כללי...ואם זה ככה ב15H מה יהיה לי במבחן?? (8 פרקים ומילולי יותר קשה משמעותית...) לכל הרוחות.... ד"א הרמות באנגלית בין כל הסימולציות שונות? כלומר, אם קיבלתי באנגלית ב12 13 ו14 ציונים טובים, אז זה אומר שהייתה לי ירידה ב15 מסיבות שסתם לא הלך לי או כי שמה האנגלית יותר קשה ויותר קרובה לרמה האמיתית...אני יודע שבכללי הסימולצי היותר קרובה לרמה האמיתית אבל הבנתי שרק עברית וטיפה מתמטיקה נעשו יותר קשים ככה שאני קצת מבולבל... Hag-(o) <3-E

Kayben

New member
דבר ראשון, קח רגיעון של הדס

שנית, הסימולציות באוגדן, הן בפירוש יותר קלות!!! במיוחד הראשונות - אז הציון שקיבלת בהם הן ממש לא מדד! אל תשלה את עצמך שיש לך 700 ביד... אני לא אומר כדי לבאס אותך או משהו - אלא פשוט מוריד אותך לקרקע. לי קרה בדיוק אותו דבר, ואחרי זה, שקיבלת את הציון של הפסיכו, הייתי בשוק. (לא ידעתי שהסימולציות הן הרבה יותר קלות) אני ממליץ לך בחום להשיג סימולציות של המכונים - זה יתן לך מדד הרבה יותר אמין. תדע ש 16H-15H הכי מתקרבות לרמה הנוכחית, אם כי גם הן יותר קלות. לכן, תקח את הציון שקיבלת בהם, הרבה יותר מאשר את הראשונים.

Hagai007

New member
מכונים כמו קידום??

אבל ידוע שהרמה של האנגלית והמתמטיקה שמה הזויה...אז מה הקטע? Hag-(o) <3-E

Kayben

New member
תשובה:

יש לקידום כולה 3 סימולציות קשות, השאר רגילות. חוץ מזה, אני לא אומר איזה מכון ספציפי - כי זה לא ממש משנה. הפואנטה היא שהסימולציות של המכונים יותר קרובות לרמת המבחן מאשר האוגדן. זאת העצה שלי אם אתה רוצה לדעת בערך איפה אתה עומד. האוגדן בהחלט לא אומד בצורה טובה. וככה אתה צריך להתייחס לציונים שלו.

demultiplexer

New member
כמותי בקידום

יש איזה סדר גודל של כמה יותר קשים הפרקים הכמותיים של קידום ? נניח ואני עומד על 70 אחוז לפרקים שלהם, לכמה זה שקול ? כשכותבים שהם הזויים לגמרי זה אומר סטייה של כמה ? 50% ? 20% ?

Hagai007

New member
אה...אני אגיד לך...

לעומת הסימוליצה האחרונה שלי שעשיתי היום - 15H (שבה הייתה לי יחסית ירידה) ואומרים שהיא ו16H כנראה הכי מדויקות... היה לי 45/50 במתמטיקה שם.. לעומת זאת בסימולציה 3 (האדומה של קידום) היה לי 62/75 ובסימולציה 2 היה לי ממש אסון...51/75 משהו כזה... לפעמים הם הזויים משהו....זה תלוי באיזה סימולציה.... בהצלחה! Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
לפי החישוב של האוגדן...

נראה לי שהיה לי עד עכשיו בין 730 ל760 וב15H ירדתי לטווח של 702 עד 730 ולפי האתר פסיכו הייתי בין 714 ל740 וב15H ירדתי ל693 Hag-(o) <3-E

Kayben

New member
אי אפשר לדעת!

זה עיניין של הרגשה אישית... כל שאלה שאני לא מצליח לפתור, אני בודק למה לא הצלחתי - האם זאת סתם שטות מפגרת... או האם פשוט לא הצלחתי אותה. יש הבדל מהותי. אם הטעות היא שטותית, אז אני לא עושה מזה עיניין. אם הטעות היא מהותית - אז אני מנסה להשתפר בנושא. בגדול, בכמותי - אלא אם כן השאלה היא ברמה לא הגיונית או דורשת הרבה מאוד חישובים - אז אני מצפה מעצמי שלא תהיה שום טעות. באנגלית או בעברית לעומת זאת - אם יש מילה שאני לא יודע, לרוב היא בכלל לא מופיעה במילון שלהם! אם היא מופיעה במילון ולא ידעתי, אני אראה בזה כישלון. אבל אם הם הנפיצו מילה לא קשורה מהחיים שלא מופיעה אפילו במילון שלהם, מה אני יכול לעשות! יש גבול בכל זאת. באנלוגיות, השלמת משפטים, השמ"ש באנגלית, קטעי קריאה - לא פעם אני נתקל בשאלות מסריחות - מה לעשות, אי אפשר לעשות נגד זה הרבה. חוץ מאשר לנסות לדייק לכוונת המחבר. אפילו אם אתה יודע את החומר סופר, לפעמים השאלות פשוט גרועות. בקיצור, צריך לתחקר את הפרק, סתם להסתכל בציון בסוף, זה לא הכל.

demultiplexer

New member
עשית את 23 ?

עשיתי היום, קיבלתי 82 אחוז כולל, 90 אנגלית, 88 מילולי, 72 כמותי.

Kayben

New member
אין לי סימולציות של קידום.

אני גם לא מחשב באחוזים, אני לוקח את השני פרקים הגרועים מתוך שלושה פר נושא. ומהם בונה את הציון.

Hagai007

New member
עשיתי לפני הרבה זמן...

אם אני זוכר טוב...אחת הקשות יותר של קידום...(לפחות לי) אני זוכר שה פרק עםממוצעים שהיה צריך לחשב באיזה גרף והייתה שאלה שהיה צריך לחשב איזה 300 ממוצעים ופשוט ברח כל הזמן... Hag-(o) <3-E

למעלה