אה...

הממ

אני רוצה ללמוד קוגניציה ולזה אני צריכה פסיכו גבוה יותר (פלוס שיפור בגרויות עצבני פלוס בחיים לא אתקבל, יאללה יאללה עם החלומות). אבל בתכלס כנראה אלך ללמוד חשבונאות-כלכלה. לא יודעת, אני נורא לא סגורה על עצמי.. אני מבינה את הכיוון של הדברים שמעניינים אותי, אבל יש לי אמבוולנטיות גדולה בין עבודה בשכר רעב, רעב, תחומי עניין ומה הלאה. המצב בקאנטים. מה את רוצה ללמוד?

Musi© Gi®l

New member
קוגניציה ממש נחשב

כמה סכם צריך לזה? איפה לומדים? אני יודעת שבעברית יש. אני כבר לומדת [ולא מרוצה], ויש לי מספיק להכל [כי רפואה אני כבר לא רוצה-וזה היחיד שאני לא מתקבלת] אני רק צריכה לבחור וזה החלק הקשה באמת. זה, ולשרוד בדברים שאני כרגע שוקלת ללמוד במידה ואכן אלך על משהו מהם

מה את לומדת?

למה את שוקלת להחליף? את שאלת בפורום סטודנטים על כלכלה, כן? הממ, זה בערך 110 בגרויות עם פסיכומטרי 780 בערך.

Musi© Gi®l

New member
מה?!?!?!

ל-א נכון! זה יותר מרפואה. לא ייתכןD: כן שאלתי על כלכלה. בין היתר. אני לומדת רוקחות .

Musi© Gi®l

New member
את טועה!!

עכשיו בדקתי באונ' עברית ואני מתקבלת לזה אז ממש לא צריך 780

מה ממוצע הבגרויות שלך? ופסיכו?

אמג כרגע בדקתי, הסכם ירד (!! אין מצב שלא..). אני בודקת את זה בצורה אובסיסיבית כבר חודשיים, לפני שבוע עם פסיכו 780 היית צריכה ממוצע בגרויות 109-110. יש לזה סכם יותר גבוה מרפואה, גם לאמירים -טבע, אולי גם רוח וגם לכל מיני תוכניות מצטיינים למיניהן יש סכמים גבוהים מרפואה. לדעתי קוגניציה ואמירים -רוח אלו שתי התוכניות הכי מעניינות יש באונ' היום. את רוצה לפרוש סופית מרוקחות או רק שוקלת? לאיזה כיוון את רוצה?

Musi© Gi®l

New member
בכל מקרה הסכם כרגע לא אסטרונומי

כי לזה אני מתקבלת. לרפואה לא. אז לרפואה צריך יותר מאשר לזה. הבגרות שלי 11.62 לפי העברית. אני שוקלת משהו יותר מתמטי ופחות ביולוגי. שזה אומר שכל המדעי החיים ומקצועות הרפואה-לא. אני חושבת מתחילת שנה לפרוש, אני רק צריכה להחליט מה ללמוד במקום.

הממ.. את מקבלת לרפואה עם 710-20

לפחות בהמתנה. וקוג' זה חצי-חצי (
) ולרפואה את כנראה לא מתקבלת כי יש לך ממוצע בגרויות פצצתי ופסיכו לא משהו. מה עם ללמוד מתמ' דו-חוגי עם משהו? או מדמ"ח? אפילו דו-חוגי. אבל בהצלחה! את יכולה להתקבל בערך לכל דבר. את רוצה ללמוד רק בעברית? מה עם תוכנית מצטיינים באת"א או משהו?

Musi© Gi®l

New member
לא, אני לא רוצה בעברית

אפילו שאני ממש אוהבת את הקמפוס כן זה הכל אופציות. אני קצת נרתעת ממה ששמעתי מאנשים על הקושי. ואני גם לא ממש מכירה את התחומים [כמו כל דבר בעצם] לכן אני כרגע בשלב של הרבה דילמות. תוכנית מצטיינים אני לא עומדת בקרטריונים [חסרות לי רק איזה 40 נקודות בסכם
]

מבינה אותך.

אני בדיוק באותו מצב כמוך, רק עם הרבה פחות אופציות (אהההההההה למה לא עשיתי בגרויות). הקושי פחות מרתיע אותי, כי מתמודדים איתו וזה לא קל לאיש. מלבד השני גאונים שיש במחזור והם לא רלוונטים לחיים. ולמה את לא רוצה בעברית? אני דווקא ממש רוצה ללמוד בעברית (אמנם הרבה מזה אלימינציה).

Musi© Gi®l

New member
כי

במהלך השנה הזאת הבנתי כמה קשה לי מחוץ לבית, ושאני לא אוהבת את ירושלים מספיק. למרות שאת האמת אולי אם הייתי לומדת תחום אחר הייתי מרגישה אחרת.

Hagai007

New member
../images/Emo12.gif

Good luck with that... לא ידעתי שזה עד כדי גך גבוה...הייתי בטוח גג 740-750 ככה... ומה הממוצע בגרויות שלך עכשיו? Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
לפחות אומגה 3 לא תהיה הבעיה שלך =]

חוצמזה...את תצליחי לשפר...מי שקיבלה על הראשון 720 יש לה ראש הייתי אומר =] Hag-(o) <3-E

איזה הודעה מפגרת.

רק כי יש נעליים שלא מסוגלים הוציא מעל 450, זה ממש לא אומר שאסור לו לרצות את הציון שהוא צריך, בין אם זה 720 או 790. אין כזה דבר פרופורציות, סתם מילה של אנשים מתנשאים. ולמר בחור, כן, עתודה זה חרא של דבר. התקבלת? - נדפקת. אז באמת כדאי לך להשאר עם הזין ביד ולקבל איזה 600..

Musi© Gi®l

New member
יש דבר כזה,

אני גם הייתי כמוהו פעם. והיתי מתחרפנת מכל הפסיכומטרי הזה ובסוף זה סתם הוביל אותי לא למקום טוב. וסבבה, הוא רוצה ללמוד מדמ"ח בעתודה במילא בעצמך אמרת שזה חרא. ובשביל ללמוד את זה ככה- לא צריך ציוני קבלה כאלה גבוהים [הכל יחסי כן?] היום רק בדקתי. 670 באת"א.[ירד תוך יום ב 10 נקודות] עם בגרות יפה, לא סיפור בכלל. להתקבל זה לא חוכמה למען האמת. הקושי הוא לשרוד

Hagai007

New member
שוב, השאלה חרא ל-מי...

אם הייתי מתגייס בגיל 18 ומשרת שנתיים אז יכול להיות... בגלל שאני מתגייס 19.5-20 ככה (שזה בערך מתי שבנות מתחילות ללמוד) אז הרבה יותר עדיף לי ללכת לעתודה (כי אני רוצה כבר ללמוד) ו...טוב לדעתי יותר קשה להתקבל (לי אישית) כי מדעי המחשב אני אוהב, אני לא רע במתמטיקה, ואתה לא נמצא בלחץ של דקה לשאלה...שזה די מה שמפיל אותי...אם תוסיפי לזה אנגלית שאני הייתי צריך לשפר תוך חצי שנה בערך ב45 נק' (לא למדתי אנגלית לפסיכו' הקודם..לא היה זמן..) ואת כל הלחץ שיש עליי שזה קובע לי ת'9 שנים הבאות בערך (למרות שדי הצלחתי להרגיע ת''עניין בזמן האחרון עד המקרה של 15H) זה קטע די מלחיץ.. לא לשכוח גם ש15H בכ"ז יותר קל מהחבינה היום (אם האנגלית והתמתטיקה לא נעשו קשים יותר - הרי שהעברית כן, יש יותר פרקים = יותר עייפות ותשישות, ומימד הלחץ וההתרגשות - שאני די עבדתי על זה בזמן האחרון אבל א"א לדעת מה יהיה בזמן אמת..) ובגלל שהרבה מתמודדים על עתודה צריך ציון יותר גבוה מהרגיל לא לשכוח.. אני גם חייב להשיג פטור באנגלית...למה אני לא מתכוון לעשות קורסים מפגרים סתם...אין לי זמן מיותר יותר מדיי.. וחוץ מכל הסיבות האקדמאיות וכו'...יש לי עוד סיבה (שלא אפרט אותה כאן) שאני ממש צריך להצליח...למשנה כרגע.. בכל מקרה, יותר מדיי סיבות טובות...וזה גורם לפעמים לחץ במיוחד ברגעים כאלה... Hag-(o) <3-E

למעלה