אה, אני בבעיה.

עצוב, קשה, כואב ולא נעים

עצתי לך, אל תחכה לה. תיאורטית, יכול להיות שהיא מחר תיפרד ממנו, ויתפתח בניכם משהו מדהים. ויכול להיות שהיא לא תיפרד ממנו ויכול להיות שיהיה בניכם משהו שיארך שבוע וחצי וזהו. לצערי הרב, מכיר את הסיטואציה טוב מאוד. אבל למדתי דבר חשוב. אתה שולט בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אכן מתחיל בלי שליטה, זה פשוט קורה לך. אבל, אם זה נהיה לא רלוונטי (כי היא לא שמה עליך/ לא רוצה אותך/ יש לה חבר) פשוט תגיד לעצמך שהיא לא מעניינת אותך ותמשיך הלאה. לא קל, אבל עניין של החלטה

תודה לכולם על העידוד.

עבר לי. פגשתי מישהי אחרת. (יותר נכון, 2 או 3 אני כבר לא זוכר)

עצות מוורדה (רזיאל ז'קונט) לסיטואציות דומות

א. היא טוענת שאת בעלה הנוכחי היא הכירה כשהוא היה נשוי. היא פשוט החליטה שהוא האדם בשבילה. אבל, אם אני לא טועה, הוא לא היה מאוהב באישתו, אלא סתם נשוי לה. עפ"י זה, רצוי שתדע אם היא מאוהבת בו או שהיא יוצאת איתו סתם בשביל "להיות עם מישהו" . ב. אחד המצבים שוורדה אומרת אוי אוי אוי... זה המצבים האלה. כמישהו/י אומר/ת אני אוהב/ת אותה/ו אבל היא/וא לא אוהב/ת אותי. היא טוענת שאין פתרון פשוט אבל: אם זה פוגע ב"תפקוד" שלך, ורדה תאמר לקחת כדורים (טוב זאת וורדה). פגיעה בתפקוד זה אומר שאתה לא מצליח לעבוד, וכאלה ... היא גם יכולה לאמר לך לצאת (בעצם היא תאמר להזדיין) עם כמה שיותר אנשים. העיקר שיקרו לך חוויות שישכיחו את מה שאתה מרגיש. ורדה הולכת על 3 זיונים ביום, עם אנשים שונים. שתהיה עסוק, ויהיה לך על מה לחשוב חוץ מאשר עליה. חודש חודשיים פרועים כאלה, עשויים להשכיח הכל. ת' אמת, לא ניסיתי, אבל נראה לי שזה יכול לעבוד. לסיכום... אוי אוי אוי

את רומזת ש..

את רומזת שוורדה זה עונש? וורדה מדהימה ...לא פראיירית, טובה וחסרת עכבות.

evc

New member
תראה,

אני לא מתקרב לבנות עם חבר כי יש מספיק בנות מוצלחות בלי,אבל אם אתה ממש רוצה הדרך הכי מוכרת היא להיות באיזור שלה מספיק זמן,הסטטיסטיקה אומרת שמתישהו הם יריבו או ייפרדו,ואתה תהיה שם.אבל רק אם יש לך כח להשקיע.בכל אופן,תכיר אותה בינתיים,זה בטוח יעזור לך ברגע האמת.

ע"פ הסטטיסטיקה

גם הוא יזרוק אותה בסופו של דבר לכל הרוחות. אהה, ושם אני יהיה, אני אחכה מאחוריו וייקח אותה לעצמי, עד שיימאס ואעביר אותה לך, או למי שיבקש ראשון.

למעלה