אהממ! שאלה חשובה...

itaikuskus

New member
אחדד את דבריי

אני מפנה את הדברים שלי לא רק אליך, אלא לכל אותם 700 איש שהגיחו בימים אלו לתוך הפורום והגיבו בצורות שונות כמו השמצת ווטרס (אחלה מוסיקאי, חרא אדם), או הגדילו לעשות וקראו להחרים את ההופעה. ככה שההודעות שלי קצת יותר כוללניות, אולי כי אני באמת מכליל בשגגה את כל אותם משמיצי ווטרס באותו קאדר. אני לא אומר שאמרת, אבל מרוח דבריי את יכולה להבין למה התכוונתי.

Paranoid Eyes

New member
כנראה שיש פה הכללה.

אני דווקא כעסתי על כל אלו שביטלו את כרטיסיהם. אולי כי אתה קבוע כאן, ורואה כל הזמן שרשורי שנאה של ווטרס, אז קצת נסחפת בשרשור הזה חחח אבל כמו שציף אמרה, אני לא יודעת מכל מה שהולך פה:) אני גם לא תומכת באלו שהחזירו את כרטיסיהם, והחרימו את ההופעה. אגב, חלקם באו להופעה ועמדו בחוץ. צרחו.." הופעה חינם חינם..." בהרגשה שדפקו את המערכת. פתאטיות אני אומרת.

itaikuskus

New member
לא לכל אחד יש

את הכסף הדרוש לכניסה, ככה שאין בי שום דבר מלבד סימפתיה לאותם אלה שעשו את כל הדרך והתגודדו בחוץ כדי להיות חלק מההיסטוריה, ולשמוע את השירים של הלהקה שהם כל כך אוהבים, זה לא בדיוק הופעה חינם, אבל זה, כנראה, יותר טוב מכלום.

Paranoid Eyes

New member
אולי לא ראית את הכתבה

אבל אילו אנשים שהשמיצו אותו והחרימו את ההופעה, בגלל פוליטיקה. עליהם דיברתי, אני לא יודעת מה לגבי אילו שלא היה להם כסף. צילמו אותם לטלויזיה, לא זוכרת לאיזה ערוץ, אבל הם השמיצו אותו, ועדיין באו לראות מבחוץ.

זה לא היה מסיבות פוליטיות

הבחור שצולם לטלוויזיה מחוץ למתחם הוא חבר הפורום, "אמה של מטילדה", והוא סתם התלהב בגלל שלא נתנו להם להכנס חינם.

Paranoid Eyes

New member
לאלא...

היו שם כמה חבר'ה... אבל מזה משנה... הוא לא היחיד שבא לשם וצעק שטויות כאלה... על רוג'ר. למרות שאני ממש לא זוכרת מי זה היה חחח

fezzz

New member
מסכים איתך - שירשרתי בטעות למטה..

ממתי פטריוטיות וציונות הפכו למילה גסה?? כסף שלו - אמת, זכותו לעשות ככל העולה על רוחו - שוב אמת, אבל... אם הייתי יודע לאן יילך הכסף (בהנחה שאכן נתרם) - לא הייתי משלם ואני די בטוח שלא מעט היו עושים כמוני - ויש מקום לגילוי נאות מצד האומן במקרה כמו זה (בו מי שמשלם את החלק העיקרי "מסוכסך" עם המרוויח). מקווה שזו אכן שמועה ותו לא..

kikoman11

New member
כמו שציףציף אמרה -

כל עוד הוא תורם את הכסף לאירגונים הומניטריים שעוזרים אך ורק לאזרחים, אז הכל בסדר לפי דעתי זה לא יריקה בפרצוף ולא כלום זכותו לעשות עם הכסף מה שבא לו, וזה שהוא תורם את הכסף ( לא משנה לאיזה אירגון, כל עוד זה לא טרור ) אז חן חן לו ושימשיך חוץ מקטע "נגד שועלים" או משו כזה :)

Paranoid Eyes

New member
אוקיי

אם הכסף הזה ימיר את עצמו למזון שיגיע לעניים מכל השכבות, אוכלוסיות ועדות למינהן, לא מפריע לי. אבל אם הכסף הזה יגיע ככה איך שהוא אליהם, אתם יודעים טוב מאוד מה יעשו איתו. ועל זה ההתקוממות שלי.

ואם זה יועבר לישראל

זה יגיע לצה"ל. ואת יודעת טוב מאוד מה צה"ל יעשה איתו (לפחות הפלסטינים). ועל זה ההתקוממות שלי על מה שאת אומרת.

Paranoid Eyes

New member
נורא מתיימר מצידך

להניח שמה שאני אומרת זה שבסדר שהכסף יגיע לצה"ל ולא אליהם. הוא לא אמור להיות בעד אף אחד. ולא לקחת צד. וזו הנקודה. לא אלינו ולא אליהם.

למה "הוא לא אמור"?

כמו שלך יש דעות ולי יש דעות, גם לרוג'ר ווטרס יש דעות. ושיתרום ויקח חלק פעיל במסגרת זו. למה הוא לא "אמור" בדיוק?

Paranoid Eyes

New member
טוב,

אין מה להמשיך את הדיון הזה, אתה יודע למה? כבר אמרתי שכל עוד הכסף הזה לא מגיע לגורמים עוינים, ויגיע אם כבר, לחפים מפשע שחיים חיי עוני ודלות אז שיתרום כאוות נפשו! אתה תגיב בחיוך ובקלילות אם תגלה שהכסף הזה יגיע לארגוני טרור? אתה באמת תבוא ותגיד לי.. " זכותו לדעה משלו?" "שיהיה לו בכיף.." בזמן שהכסף הזה משמש את מי שרוצח את בני עמך? לא נראה לי. מעבר לזה, זה בגדר שמועה בלבד. ותאכלס לא נראה לי באמת שהכסף יגיע למי שלא צריך. ואם הוא היה תורם לארגונים אנטישמיים? לא היית מתקומם? בסופו של דבר אני לא מאמינה שיקרה דבר כזה, או שקרה. אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי. הכל בגדר ספקולציות, ושמועות.. כך שאין מה לדוש בזה עוד.

אז באמת אין טעם.

גם אין טעם להתחיל את הדיון הזה. זה כמו שאני אפתח דיון על הסיבוב הופעות העולמי של פינק פלויד עם סיד בארט וכמה שההופעה בישראל הייתה מוצלחת.

באמת אין טעם.

גם אין טעם להתחיל את הדיון הזה. זה כמו שאני אפתח דיון על הסיבוב הופעות העולמי של פינק פלויד עם סיד בארט וכמה שההופעה בישראל הייתה מוצלחת.

Molchansky

New member
Us and Them

And after all we're only ordinary men. אנשים סובלים מהמצב שיש באיזור גם בצד הישראלי וגם בצד הפלשתינאי אז בזכות אנשים כמו רוג'ר ווטרס, שתורמים יש לחפים מפשע שסובלים מה לאכול. השנאה למילה פלשיתנאים זועקת מתוך ההודעה שלך. With, without. And who'll deny it's what the fighting's all about? וקצת מהאמצע - "I mean, they're not gunna kill ya, so if you give 'em a quick short, sharp, shock, they won't do it again. Dig it? I mean he get off lightly, 'cos I would've given him a thrashing - I only hit him once! It was only a difference of opinion, but really...I mean good manners don't cost nothing do they, eh?"

Paranoid Eyes

New member
תגיד לי,

בכלל קראת את השרשור לפני שהגבת? או שסתם החלטת להדביק לי דעה...

למעלה