כמה שאת צודקת!
עם כל ההפרדה שאני עושה בין מוסיקה לפוליטיקה, ווטרס אדם גדול אך ורק במה שנוגע למוסיקה, בנושא הפוליטי? הוא בדיוק כמו שאר הבריטים, לא מבינים כלום במשהו אבל אוהבים לדחוף את האף. אם הוא באמת תרם את הכסף לפלסטינאים כמו ששמעת, אז שאלוהים ישמור. ואיתי, יפה לך להדביק סטגימות לאנשים, "פטריוטים נזעמים", מן הסתם זאת המדינה שלנו, אז כן, יש אנשים, שמפריע להם שווטרס העביר את המופע למען הפלסטינאים, או כדבריו למען ה"שלום", וכן עוד יותר יעצבן לשמוע שאת הכסף שלנו, הישראלים, הוא נתן לפלסטינאים, שלהזכירך הם האויב שלנו, וסיפורים על חטיפות והרג חיילים ואזרחים ישראלים, הם אלו שצריכים להזכיר לנו בדיוק עם מה אנחנו מתעסקים! האובססיה של כמה אנשים כאן לפינק פלויד גורמת להם לעיוורון מוחלט מהמציאות, זאת מדינת ישראל, חבר'ה, אני כן חושב שצעד כמו להעביר את המופע ממקומו המקורי זה כן עלבון מסוים לעם ישראל, ועוד יותר מעליב יהיה שבאמת הכסף של הישראלים הלך לפלסטינאים, אבל נשאיר את זה בצד, אני לא מתכוון לפתוח תיבות פנדורה. גם קראתם לה גזענית בעקבות השאלה שהיא העלתה, מה כל כך גזעני בזה שמפריע לה שהכסף נתרם לפלסטינאים? אם ובאמת הכסף נתרם, לא מפריע לכם שבסופו של דבר הכסף יגיע לידיים הלא נכונות? לא חשבתי שבפורום פינק פלויד יש הערצה עיוורת, משמע, "בואו נסכים עם כל מה שווטרס חושב ואומר. הוא אמר שאנחנו מדינה כובשת אז אנחנו מדינה כובשת, ווטרס תעשה לי ילד!!" ווטרס הוא גאון בכל הקשור למוסיקה שלו, אבל תסכימו איתי, שלא חשוב כמה אנשים כאן יסכימו עם דעותיו הפוליטיות, הבנאדם לא אוהב את ישראל, הוא נגד כל דבר שישראל תעשה, לא חשוב איך נסתכל על זה, אנחנו לא ה-Cup of tea שלו, חד משמעית, מספיק להגן עליו ולנסות להבין מאיפה כל ההתנגדות שלו, זה קצת עלוב, לא?