אהממ! שאלה חשובה...

סלע 1

New member
חוץ מזה הוא אמר "תכנס" ולא "כנס"

בניגוד לטוקבקים, יש כאן מקרה ברור של עברית נכונה מה שכבר פוסל כל קשר לטוקבקים.

itaikuskus

New member
כן כן

הייתי מודע לזה, התעקשתי על הבלחת הבדיחה בכוח. זאת הייתה השעה, וכבר התנצלתי.

ח ל ו ן

New member
תכנס זה גם עברית לא נכונה

כשמשתמשים באותיות אית"נ המילה הופכת ללשון עתיד, הצורה הנכונה לשורש כ.נ.ס בלשון ציווי זה "היכנס", "הכנס" בכתיב חסר.

עזבי, זה סתם חוש ההומור הפורומי

וכמובן, זה בא על חשבון התמודדות רצינית עם טענותייך....

חרטושה

New member
אתה גם קורא טוקבקים ../images/Emo3.gif

ואם כבר, זה צריך להיות ==============כנסו====================

ON IT

New member
כמה שאת צודקת!

עם כל ההפרדה שאני עושה בין מוסיקה לפוליטיקה, ווטרס אדם גדול אך ורק במה שנוגע למוסיקה, בנושא הפוליטי? הוא בדיוק כמו שאר הבריטים, לא מבינים כלום במשהו אבל אוהבים לדחוף את האף. אם הוא באמת תרם את הכסף לפלסטינאים כמו ששמעת, אז שאלוהים ישמור. ואיתי, יפה לך להדביק סטגימות לאנשים, "פטריוטים נזעמים", מן הסתם זאת המדינה שלנו, אז כן, יש אנשים, שמפריע להם שווטרס העביר את המופע למען הפלסטינאים, או כדבריו למען ה"שלום", וכן עוד יותר יעצבן לשמוע שאת הכסף שלנו, הישראלים, הוא נתן לפלסטינאים, שלהזכירך הם האויב שלנו, וסיפורים על חטיפות והרג חיילים ואזרחים ישראלים, הם אלו שצריכים להזכיר לנו בדיוק עם מה אנחנו מתעסקים! האובססיה של כמה אנשים כאן לפינק פלויד גורמת להם לעיוורון מוחלט מהמציאות, זאת מדינת ישראל, חבר'ה, אני כן חושב שצעד כמו להעביר את המופע ממקומו המקורי זה כן עלבון מסוים לעם ישראל, ועוד יותר מעליב יהיה שבאמת הכסף של הישראלים הלך לפלסטינאים, אבל נשאיר את זה בצד, אני לא מתכוון לפתוח תיבות פנדורה. גם קראתם לה גזענית בעקבות השאלה שהיא העלתה, מה כל כך גזעני בזה שמפריע לה שהכסף נתרם לפלסטינאים? אם ובאמת הכסף נתרם, לא מפריע לכם שבסופו של דבר הכסף יגיע לידיים הלא נכונות? לא חשבתי שבפורום פינק פלויד יש הערצה עיוורת, משמע, "בואו נסכים עם כל מה שווטרס חושב ואומר. הוא אמר שאנחנו מדינה כובשת אז אנחנו מדינה כובשת, ווטרס תעשה לי ילד!!" ווטרס הוא גאון בכל הקשור למוסיקה שלו, אבל תסכימו איתי, שלא חשוב כמה אנשים כאן יסכימו עם דעותיו הפוליטיות, הבנאדם לא אוהב את ישראל, הוא נגד כל דבר שישראל תעשה, לא חשוב איך נסתכל על זה, אנחנו לא ה-Cup of tea שלו, חד משמעית, מספיק להגן עליו ולנסות להבין מאיפה כל ההתנגדות שלו, זה קצת עלוב, לא?

itaikuskus

New member
איך זה מרגיש, שם על הסוס?

" האובססיה של כמה אנשים כאן לפינק פלויד גורמת להם לעיוורון מוחלט מהמציאות, זאת מדינת ישראל, חבר'ה, אני כן חושב שצעד כמו להעביר את המופע ממקומו המקורי זה כן עלבון מסוים לעם ישראל, ועוד יותר מעליב יהיה שבאמת הכסף של הישראלים הלך לפלסטינאים, אבל נשאיר את זה בצד, אני לא מתכוון לפתוח תיבות פנדורה." אם אתה כבר פה, זה דיי אירוני, שאתה מתאר את האובססיה של כמה אנשים פה לגבי פינק פלויד הגורמת להם לעיוורון, אני דווקא טוען שהאובססיה הציונית, ה"אני יהודי ואנחנו טובים יותר מהערבים" היא זאת שגורמת לעיוורון, היא זאת שתהיה בגדר הסיבה לכך שהפלשתינאי ישאר "אויב" עוד הרבה זמן. איייייייייייייייייך?

itaikuskus

New member
ובהמשך לכך

ווטרס לא אנטי ישראלי, לא יותר מאשר שהוא אנטי בריטי. ווטרס מנסה להסתכל על הסכסוך הישראלי-פלשתינאי בצורה הכי אובייקטיבית שהוא יכול, גם אם לפעמים יוצא לו קצת עקום, אולי בגלל כיסוי תקשורתי סלקטיבי של המדיה העולמית, אולי בגלל התדמית אנדרדוג שיצאה לפלשתינאים, בכל מקרה, זה שהוא דואג גם לרווחתם לא אומר שהוא אנטי ישראלי, אין כאן טוב ורע.

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif

בעולם ישראל לא נתפסת כמסכנה, אלא בדיוק ההפך מזה, כמדינה חזקה בעלת עוצמה צבאית. רק אנחנו גוררים על עצמנו כבר שבעים שנה את מיתוס הקורבן הנצחי. להתפס לקורבנות זה הדבר הכי גרוע שקבוצה או עם, לשם העניין, יכולים לעשות לעצמם. מה שכן אבל, ואני אומרת את זה לא מאהבת גוליית או מי שזה לא היה, לגור בתל-אביב עדיין עדיף על פני מגורים ברמאללה.

מה זה "העביר לפלסטינים"?

אולי הוא העביר את הכסף למטרות הומניטריות? המושג "פלסטינים" ישר מתקשר לפיגועים וחטיפת חיילים? זאת הסיבה שבגללה פותחת השרשור היא גזענית. ועד שאין הודעה רשמית אני לא מאמין לזה.

BananushkA

New member
הכסף שלנו?

"כן עוד יותר יעצבן לשמוע שאת הכסף שלנו, הישראלים, הוא נתן לפלסטינאים, שלהזכירך הם האויב שלנו" ברגע ששילמת את הכסף להופעה, אין זה הכסף שלך יותר. הוא נתן את הכסף שלו, הבריטי, לפלשתינאים, שלהזכירך, הם שכנים שלנו.

The Walrus

New member
כי אתם לא פטריוטים

אלא סתם גזענים, לדעתי. לא ידוע לי על שום העברה כזאת.

וולרוס, תזהר בבקשה בלשונך

להשתמש ביטויים כמו "גזענים" כלפי אנשים שאתה לא מכיר אישית, וללא ממש ביסוס עובדתי, זה קצת מוגזם. לתשומת לבך.

Paranoid Eyes

New member
זה בסדר, הוא לא פוגע בי אישית.

זה פשוט משעשע אותי ההתיימרות פה של אנשים "להכיר" אותי. בקטנה:) באמת בקטנה.

לא שידוע לי

לווטרס יש קרן צדקה, שהקים עוד בתחילת שנות השבעים, לה הוא מפריש אחוז מסויים מהכנסותיו, והיא מחלקת את הכספים בין כמה ארגונים בהם הוא תומך. אינני יודעת מהם ארגונים אלו - אני יכולה רק לנחש שלפחות אחד מהם הוא הארגון נגד השועלים - אך בכל מקרה ווטרס אמר לפני שנה, בעקבות live 8, שהוא מנוע מלתרום תרומות גדולות מחוץ למסגרת קרן זו, מסיבות משפטיות ופיננסיות. וגם אם הוא היה תורם סכום כסף ל-war on want נניח, שמספקים מזון לפלסטינים רעבים, מה בכך?

למעלה