אהממ! שאלה חשובה...

Paranoid Eyes

New member
טוב עזבי ציף

אני רואה כבר לאן זה הולך..... תודה על התגובה שלך. אבל בכל זאת אני כבר רואה לאן זה יגרר, אני אדיר את רגליי מכאן, לפני שעוד מישהו יקרא לי "פטריוטית". :)

אל תדירי רגלייך

לקוסקוס שלנו יש את הסגנון שלו; לא צריך לקחת את דבריו כפשוטם. אנחנו מקבלים כל אחד ואחת, בעקרון.

itaikuskus

New member
זה לא בסדר

אני לא האיש הרע כאן, ואני כן מתכוון לדברים שאני אומר, ככה שלנסות לגונן על שלוות הפורום ב"לא לקחת את דבריו כפשוטם" כל פעם לא ממש יעשה חסד עם 2 הצדדים.

אני לא מבטלת את דבריך וכוונתם

אלא רק לסגנון ה"אופניקי" שבו אתה אומר את הדברים, ושכשלעצמו עלול לפגוע באנשים. אתה לא מצפה שכל פעם אזכיר לך את סעיף 5, נכון?

itaikuskus

New member
כמה סבלנות צריכה להיות

כדי לשבת בשקט כש50 שרשורים נפתחים בגנות ווטרס הפרו-פלשתינאי? לא בא לפגוע באף אחד, רק לשים דברים בפרופורציות, זה הכל.

בשבילך זה 50 שרשורים

בשביל הכותב/ת זה השרשור היחיד. היא או הוא לא מבינים מדוע מתפרצים עליהם, כי הם לא ראו את השרשורים הקודמים.

Paranoid Eyes

New member
הייתי אומרת 5 אגורות :)

אני לא בנאדם שנעלב מוירטואלים, בטח שלא מסרקזם על כל סוגיו.. וזה שאמרתי שאדיר את רגליי מכאן זה רק כי ראיתי כבר לאן השרשור יגיע. ובינינו, אתה צריך לעבוד על הסרקזם שלך טיפ טיפה :) לא כל אחד יודע לעשות את זה:)

itaikuskus

New member
סילחי לי

אנחנו לא כאן כדי לבקר איש את רעהו על אופן ההתנסחות, או האם אני יודע להיות סרקסטי. שוב, לא הייתה כוונה להעליב, ו-וודאי בגלל זה גם לא נעלבת, כי לא הייתה לך סיבה. אני לא רואה את הרלוונטיות של השימוש שלי בסרקזם, מוצלח או לא, לדיון.

Paranoid Eyes

New member
אז לא היית מגיב :)

אבל הייתי מייעצת לך להבא, כשאתה מגיב למישהו שלא ממש מכיר אותך, ולא מכיר את ההתבטאות שלך , לא לקרוא לו " פטריוט" וצדקן, כי אתה חושב שאתה מכיר אותו ומותר לך.
הכל בחיוך

itaikuskus

New member
אני לא רואה את הקשר

אם את לא רואה עצמך כפטריוטית או צדקנית, העמידי אותי על טעותי, במקום לבקר אותי אישית. מובן שהכל בחיוך. זה דיון דיי מעניין, אחרי הכל.

Paranoid Eyes

New member
חחח

אתה צריך להכיר אותי בשביל שאעמיד אותך על טעותך, או שפשוט היית יודע לבד כבר שאני לא כזו. המחשבה הראשונה שלי כששמעתי את זה הייתה, תאכלס.. הגרוע מכל. אני כן פטריוטית, לפחות קצת, המרכאות הפריעו לי שם בעיניים:)

The Walrus

New member
תראי...

אם האנשים שהוא תורם להם באמת זקוקים לזה - זאת אומרת, אנשים חפים מפשע שתומכים בשלום ואין להם מה לאכול - אז לא אכפת לי שהוא תרם להם. להפך, אני תומך בכך, כל עוד אלו אנשים חפים מפשע שיצא להם שם רע בגלל המעשים של העם שלהם.

fezzz

New member
מקומם ומרגיז - איתך ב 100%...

ממתי פטריוטיות וציונות הפכו למילה גסה?? כסף שלו - אמת, זכותו לעשות ככל העולה על רוחו - שוב אמת, אבל... אם הייתי יודע לאן יילך הכסף (בהנחה שאכן נתרם) - לא הייתי משלם ואני די בטוח שלא מעט היו עושים כמוני - ויש מקום לגילוי נאות מצד האומן במקרה כמו זה (בו מי שמשלם את החלק העיקרי "מסוכסך" עם המרוויח). מקווה שזו אכן שמועה ותו לא..

itaikuskus

New member
אבל כן שילמת

ותקן אותי אם אני טועה, גם בfletcher memorial, גם בperfect sense וגם בנאום שלו על להוריד את החומות, חייכת מאוזן לאוזן, אולי גם דפקת שריקה מרוב התלהבות ומחאת הרבה כפיים....מה, לא? כולם יודעים להיות נורא מחאתיים כשנוח להם, ונשים רגע את "האם ציונות היא מילה גסה" בצד, כולם יודעים לדבר נורא יפה על "לא הייתי משלם", אבל כשווטרס עושה צעד מאוד מאוד דרסטי כמו לבטל את האופציה של פארק הירקון ולהעביר את זה לנווה שלום, עקב לחץ פלשתיני, כולכם בלעתם את הצפרדע, ועדיין באתם (חוץ ממאות בודדים שאשכרה מאמינים לעצמם וביטלו). "אם הייתי יודע", זה הכי מצחיק אותי, הכי קל לשחק אותה ראש קטן, להכריז הכרזות בדיעבד. אני לא מאמין לך.

fezzz

New member
אז תן לי לתקן אותך - ובגדול...|בוקס

לפני הכל - במופע לא הייתי ולו בגלל סיבות טכניות (אני עובד בלונדון כרגע) - אז את החיוכים והשריקות נשמור לפעם אחרת, טוב??! לשמחתי הרבה ( וצר לי לנפץ את קביעתך השחצנית בנוגע לסוג האדם שאני בכלל והעקרונות שלי בפרט) ,לי יש את הפריווילגיה לא להיות "הפראייר בדיעבד" ולהופעה של ווטרס כאן (הייד פארק 1 ביולי) - אני אפילו לא חושב ללכת!! זאת ועוד, אני אדבר ואסביר למי שאוכל (ושאכפת לו כמובן) בדיוק למה לא ללכת! < יודעים להיות נורא מחאתיים כשנוח להם> - אם הסיבה היא מספיק חשובה, אז חוסר המחאה היה כנראה חוסר הנוחות עבורי. <אני לא מאמין לך> - הסתדרתי עד היום בלי שתאמין לי, אני מניח שאני אשרוד (למרות הקושי...) גם עכשיו. שחצן..

itaikuskus

New member
יופי לך

שאתה באמת עומד מאחורי הדברים שאתה אומר וחושב, ההתנסחות בהודעה הקודמת שלך נתנה את ההרגשה שכן היית בהופעה, ואם היית יודע לאן הכסף הלך, לא היית הולך. שוב, אין אישור לידיעה הזאת, כך שחבל שתפספס את ההופעה של ווטרס בגלל כל מיני ספקולציות וחשדות. חוץ מזה, אני לא רק דיברתי עליך, אלא יותר לכל אלו המחזיקים בדיעת "ווטרס איש חרא, ערבים לתוך הים".

Paranoid Eyes

New member
סליחה,

אתה יודע מה עובר לבנאדם בראש שאתה אומר " אני בטוח.. שעשית ככה וככה?" אז אני כשהוא קרא להפיל את החומות, ואמר שאנחנו הדור שיעשה את זה וכו.. כן קראתי בתשואות, ולמה זה? כי הוא לא אמר שום דבר רע לדעתי, בסדר אז הוא הכניס טיפה פוליטיקה, אבל מהרגע שהמופע הועבר לנווה שלום, זה כבר היה פוליטי. הלכתי להופעה בכל זאת, כי לא אכפת לי שהוא עשה את זה, כולה העביר מקום, אני באתי בשביל המוזיקה. וכל מה שהוא התכוון אליו בהופעה זה שהוא מייחל לשלום בינינו, זה הכל. הוא לא לקח צדדים. ולכן, השמועה הזו במידה והיא נכונה.. ובמידה הכספים יועברו לארגונים הלא נכונים... כן היא מרגיזה.

itaikuskus

New member
את רואה

כנראה שאנחנו לאט לאט מגיעים לעמק השווה, וזה מה שניסיתי להגיד. ווטרס לא פרו-פלשתינאי, או אנטי-ישראלי, או, חלילה, אנטישמי. ווטרס מייחל לשלום, עקב היותו פציפיסט מוצהר, המלחמה לקחה ממנו את אביו עוד לפני שהכירו, ורבים מאזרחי מדינתו במהלך חייו (הפיינל קאט יצא בימי מלחמת פוקלנד, אחלה עיתוי). ווטרס הוא אדם הומניטרי, אין כל חשש שאירגוני טרור ירוויחו מהכסף שאני ואת שילמנו כדי להנות מהמוסיקה שלו.

Paranoid Eyes

New member
קוסקוס

(זה בסדר לקרוא לך ככה?) איפה בהודעה שלי כתבתי שהוא פרו פלשטינאי, אנטי ישראלי, או באמת חלילה אנטישמי. אני לא כתבתי את זה, ולא חשבתי את זה. ואני רק מקווה שאכן הכסף הזה לא יפול לידיים הלא נכונות.

למעלה