אהממ! שאלה חשובה...

Paranoid Eyes

New member
אהממ! שאלה חשובה...

אני שמעתי לפני כמה שעות משהו שממש לא אהבתי, למעשה משהו שמאוד קומם אותי ואף איכזב, אבל זה רק שמועה ואני לא יודעת כמה מזה אמיתי.. אבל אמרו לי שרוג'ר העביר את כל הכנסותיו מהמופע בנווה שלום לפלשטינאים!!!!!!! הייתכן!?!?!?

Paranoid Eyes

New member
הלוואי עליי כזאת גישה..

מבחינתי, במידה וזה נכון, זה כמו לירוק לנו בפרצוף ועוד לצחוק עלינו. כשהוא העביר את ההופעה, התעצבנתי על אלה שביטלו את הכרטיסים שלהם.. אמרתי, שזה לא מעניין אותי מה הדעות שלו.. זה כולה מקום שונה, ואני עדיין אלך להופעה , כי אני באה לשמוע את המוזיקה וכן גם להגשים חלום. אבל, וואלה... פה זה כבר הגזמה, הגזמה פראית. הורס לי הכל. ואני מאוד מקווה שאין אמת בשמועה הזו.

Lilac Wine

New member
אבל זה כמו שיהודים ילכו לעזור

לפלשטינאים,ולא חסרים כאלו,וזה לגיטמי. אין פה יריקה בפרצוף,זה שהוא בעד הפלשטינאים לא אומר שהוא נגדנו. וזאת זכותו..לגבי ההופעה..ההופעה הייתה מדהימה.. אבל מי שעשה לי הכי הרבה את ההרגשה המדהימה הזאת עד היום.. זה דייב הגיטריסט והקהל..

Paranoid Eyes

New member
ההופעה הייתה מדהימה,

אין כל ספק. טוב לא משנה, לא הייתה לי פה כוונה להתחיל ויכוח פוליטי. זה לא מוצא חן בעיניי, בכלל. ומבחינתי זה כן יריקה בפרצוף וזה מה שאני מרגישה.

Lilac Wine

New member
זכותך:]

אבל כיוון שהייתה הופעה מדהימה,קחי את הצד החיובי בדבר למענך:]

לא יריקה

כיון שעד שיוכח שהוא העביר את הכסף לרשות, מבחינתי זה לא קרה. וגם אם הוא יחליט לעשות תרומה של כמה מליונים, זה עדיין לא אומר שהוא אמר לשוקי וויס שפשוט יעביר את החלק שלו ישירות לאבו מאזן. הרי ווטרס מליארדר, זה שהוא יחליט לתרום להם לא אומר שזה הגיע מהכיסים שלנו. ובלי קשר, אני אישית הייתי שמח לדעת שה375 שקל שלי יעזור למישהו, בין אם הוא יהודי, ערבי או אוזבקיסטני, מאשר שישמש לקניית עוד מטוס פרטי לרוג'ר. אבל זה רק אני.

Paranoid Eyes

New member
אשכרה

כולכם פה, מפספסים את הנקודה. כשהוא תורם לארגונים שעוזרים לחלשים, זה משהו אחד, ומבורך, ולא על זה אני מתקוממת!! המחשבה שהכסף הזה אולי יעבור איך שהוא לפלשטינאים ולא לארגון שעוזר לעניים, היא בהחלט מאכזבת. יאללה שיהיה להם עוד כסף להתחמש נגדינו.

סלע 1

New member
חוששני שאת מפספסת

תחשבי שניה מה זה אומר "העביר את הכסף לפלסטינים". בהנחה שזה נכון זה לא שהוא לוקח את כל המיליונים שהרוויח מההופעה וזורק בשמיים מעל עזה. הוא גם לא יעביר את הכסף לקופת החמאס. אם הוא באמת יתרום את הכסף למען הפלסטינים, הוא מן הסתם יעביר לידי אירגון או אירגונים שמספקים סיוע לפלסטינים (מזון, תרופות וכו'). המצב הכלכלי שלהם בכי רע ולא חסרים אצלהם נזקקים, וכל תרומה כזו בהחלט מבורכת. ואין לפוליטיקה שום קשר לזה.

Paranoid Eyes

New member
אני לא מפספסת דבר,

מה לעשות שלאור הדברים שקורים בימים אלה, הדבר הראשון שחשבתי עליו כששמעתי את המילים.. " רוג'ר, הופעה.. כסף.. פלשטינאים.." חשבתי על הגרוע מכל, שהכסף הזה יגיע לידיים הלא נכונות. בו זמנית גם אמרתי שאין מצב שהוא יעשה כזה דבר. אבל רק לשמוע את זה אכל אותי.

BananushkA

New member
הפלשתיניאים הם עניים... (ברובם)

כ-50% מהפלשתינאים מתחת לקו העוני (בניגוד ל-16% מהיהודים). תרומה להם שוות ערך לתרומה לעניים.

Liorking

New member
בטח שזו יריקה בפרצוף

לפחות היה אומר מראש, אנשים היו יודעים לא לבוא. אם הוא תורם כספים מהמופע שישראלים שילמו ל"פלסטינים", זה כבר הגזמה.

itaikuskus

New member
הלואי

רק כדי להרים פה עוד שרשורפלצת עם "פטריוטים" נזעמים.

itaikuskus

New member
כי אתם לא באמת פטריוטים

אתם סתם צדקנים, במחאה שגובלת בגזענות. לא רוצה להכנס לזה.

Paranoid Eyes

New member
תכנס.

זה לא אתם, זה אני.. אני לא צדקנית, ולא כלום.. מילא שהוא העביר את ההופעה, אבל ללכת ולעשות כזה צעד? ולתרום הכנסות שעשה במופע בישראל!!! זה לירוק לנו בפרצוף, ביחוד לאור האירועים האחרונים. ואם לך זה לא מפריע ולו בקצת, אז אין לי מה להגיד.. אכזבה, גם מאנשים כמוך.

itaikuskus

New member
יש 2 צדדים למטבע אחד,

חוץ מזה, מה זה "תכנס", מה זה פה, טוקבקים?

itaikuskus

New member
אה רגע

אמרת "תכנס" כי אמרתי שאני לא רוצה להכנס לזה. עכשיו הבנתי. אני קצת אידיוט. עמך הסליחה. ובכל מקרה, הייתי מעדיף שלא להכנס.

למעלה