אהלן...

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? שמונה וחצי
2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? .. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל 5. מה עשית בחג (חנוכה)? המון דברים.. (הכל חוץ מללמוד) 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מתמטיקה
אני חייבת להתחיל להתכונן למבחן.. 7. מה הסרט האחרון שראית? "השמועה אומרת ש.." 8. אתה אוהב כלבים? כן
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? קדימה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? חמישה לשבע
13. מה העיר אותך? השעון מעורר של הפלאפון 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ספרד 16. מתי זה היה? בחופש פסח האחרון 17. מה עשית בסילבסטר? התנחלתי עם אצל חברה עם עוד אנשים 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 16:12 ולא כתוב פה שניות
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? תנ"ך מלא? חחח 20. קראת אותו פעם? אממ כן לצערי.. (וואי זה משעשע) זהו?

O r c h i d

New member
בוּם

1. באיזה שעה תקום מחר? 7:30 בערך 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? ^ 4. מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הייתי הרבה על המחשב
וגם ישנתי הרבה. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? שלום 7. מה הסרט האחרון שראית? לאזוכר 8. אתה אוהב כלבים? אהא 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אני בן 10 וחצי. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 8[לא כולל קידומת
] 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 7 אאל"ט[אני סנילי
] 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7:30 +- 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב, NYC 16. מתי זה היה? חופש גדול. 17. מה עשית בסילבסטר? מחשב. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 16:35:33 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? לאיודע 20. קראת אותו פעם? ^

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 6-6 וחצי. 2. יש לך משקפים/עדשות? משקפים. 3. איזה מספר? 2וחצי, 2ורבע. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? כמה ביסים מטוסטנקניק מגעיל. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? המון דברים. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? שפיצי. 7. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר. 8. אתה אוהב כלבים? הם בסדר. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא הייתי מצביעה. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 5. 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 4. 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6 וחצי, ואז 2 בצהריים. 13. מה העיר אותך? שעוןמעורר של הפלאפון. 14. היית בחו"ל? בטח. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארגנטינה. 16. מתי זה היה? שנה שעברה. 17. מה עשית בסילבסטר? עם החבר. 18. מה השעה עכשיו? 5:21, לא כולל שניות. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? מדריך הזהב לאתרים בעברית, מאת אינטרנט זהב. 20. קראת אותו פעם? לא.

מ ו ג ה

New member
עונה נה נה נה נה נה

ותתחדשששש על הניק....יובללל...שם יפה :]
1. באיזה שעה תקום מחר? 9 וחצי חיחי מתחילה ב10 וחצי חעעעע
2. יש לך משקפים/עדשות? לאאאא
3. איזה מספר?
4. מה הדבר האחרון שאכלת? אורז =]
5. מה עשית בחג (חנוכה)? הייתי בעזריאלי, נסעתי להמון קניות וכאלו סילבסטר נאפיס טיולים וכאלו
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? צ'סי
7. מה הסרט האחרון שראית? אבא מתארס
8. אתה אוהב כלבים? מאודדד
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אממממ...אין מושג!!
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 5
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? עשרה ל7 :(
13. מה העיר אותך? אמאאא
14. היית בחו"ל? כןןןן =]
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת
16. מתי זה היה? בחופש ...27.7 אם באלכם
17. מה עשית בסילבסטר? הייתי במסיבה הלכתי לחברים שלי שתינו שנאפס ...ניגנו בגיטרה ויום אחרי לסופרלנד
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)17:32:30
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? תרגלת-הצלחת
20. קראת אותו פעם? ממש אבל ממש לא

עונההה

. באיזה שעה תקום מחר? 6:25 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? תפוז 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא משהו מיוחד 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? חג 7. מה הסרט האחרון שראית? אמממ..... לא זוכרת~ 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? כולם חרא 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6:25 13. מה העיר אותך? השעון מעורר 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? איטליה 16. מתי זה היה? לפני חמישה חודשים 17. מה עשית בסילבסטר? מסעדה עם החבר 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 19:51 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? משהו על דינזאורים 20. קראת אותו פעם? לא

עונההה

. באיזה שעה תקום מחר? 6:25 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? תפוז 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא משהו מיוחד 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? חג 7. מה הסרט האחרון שראית? אמממ..... לא זוכרת~ 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? כולם חרא 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6:25 13. מה העיר אותך? השעון מעורר 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? איטליה 16. מתי זה היה? לפני חמישה חודשים 17. מה עשית בסילבסטר? מסעדה עם החבר 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 19:51 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? משהו על דינזאורים 20. קראת אותו פעם? לא

essit

New member
עכשיו אני....

1. באיזה שעה תקום מחר?6 או 7 2. יש לך משקפים/עדשות?לא 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת?לא זוכרת..... 5. מה עשית בחג (חנוכה)?כל מיני 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?מ-ש-ע-מ-ם 7. מה הסרט האחרון שראית?השדים של אמילי 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?לאף אחד 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?5 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?6 13. מה העיר אותך?אף אחד 14. היית בחו"ל?לא 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?----- 16. מתי זה היה? 17. מה עשית בסילבסטר?יום רגיל מה יש לעשות..? 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)22:27 ואין לי מושג בקשר לשניות.. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?אוצר הבושם 20. קראת אותו פעם?קצת יותר מפעם

יאללה

1. באיזה שעה תקום מחר? עשר 2. יש לך משקפים/עדשות?כן 3. איזה מספר?3/4 4. מה הדבר האחרון שאכלת?פריכיות אורז! 5. מה עשית בחג (חנוכה)? למדתי והתבטלתי 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? אין לי כח 7. מה הסרט האחרון שראית? גלאדיאטוריות 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?אף אחד 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?8 13. מה העיר אותך?שעון 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אנגליה 16. מתי זה היה?לפני שנה וחצי 17. מה עשית בסילבסטר?בכיתי 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)23:14:55 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?TEACH YOURSELF WELSH 20. קראת אותו פעם?כן

Come Alive

New member
לילילילליהלילה../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? בסביבות 7 וחצי. 2. יש לך משקפים/עדשות? לא. 3. איזה מספר? לא
4. מה הדבר האחרון שאכלת? חומוס 5. מה עשית בחג (חנוכה)? מסיבות, יציאות, נחמדי
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מקורה. 7. מה הסרט האחרון שראית? "מה שבחורה רוצה". 8. אתה אוהב כלבים? כן. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? קדימה או מרצ. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 5 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 ועשרים בערך 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? בכלל? אופקורס. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אממ.. צרפת. 16. מתי זה היה? לפני שנה, קצת יותר. בעע. 17. מה עשית בסילבסטר? רבתי עם המשפחה. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 00.08.50 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? "מילה במילה". 20. קראת אותו פעם? זה לא ספר שקוראים. זה ספר שמדפדפים
לילה טוב

yardenga

New member
אני

1. באיזה שעה תקום מחר? זה לא בטוח.. אולי ב 7 ואולי מאוחר יותר.. תלוי אם אני אקיא... 2. יש לך משקפים/עדשות? נופ 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט עם שוקולד.. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? ממממממממממממממממ כלוום בערך.. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?טווס 7. מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? ממממ לא יודעת.. אני לא ממש מתעניינת בזה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 5 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?12 13. מה העיר אותך? אף אחד.. בעצם הטלפון 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? יוון 16. מתי זה היה? ממזמן 17. מה עשית בסילבסטר? אני לא רוצה לדבר על זה 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 1:57 ומאיפה אני אביא לך שניות ?!?!?! 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? 20. קראת אותו פעם?

yardenga

New member
אופס...

ה2 שאלות האחרונות חחח 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? זה קצת בעיה בהתחשב בעובדה שאין פה ספררר 20. קראת אותו פעם? נופ...

עונה:]../images/Emo19.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?יש לי שעון מעורר ל6:30 אבל קורה שאני מכבה אותו ויושנת עד 7
2. יש לך משקפים/עדשות?כן:] 3. איזה מספר?לא זוכרת0.O 4. מה הדבר האחרון שאכלת?במבה,עכשיו
5. מה עשית בחג (חנוכה)?ישנתי והייתי במחשב:) 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?ביצי קינדרD: 7. מה הסרט האחרון שראית?הארי פוטר:) 8. אתה אוהב כלבים?מאוד:]
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?לא יודעת
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?6? 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)7 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7
13. מה העיר אותך?השעון המעורר שחירטט לי במוח רבע שעה וחשבתי שאני חולמת שאני לא מצליחה לכבות אותו;[ 14. היית בחו"ל?כה:) 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?צרפת:] 16. מתי זה היה?בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר?הסתובבתי 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)(השעון במחשב לא מכוון בדיוק) 14:52:00 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?משו בהיסטוריה0.O 20. קראת אותו פעם?לא

dugabuba

New member
סוף סוף החלפת ../images/Emo8.gif

ואנשים רק שתדעו שdirty fairy זאת אני..אני פשוט בשני מחשבים שונים אז זה 2 כינויים שונים.. 1. באיזה שעה תקום מחר? 7:00 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? -- 4. מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניה עם טונה 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הרבה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? באבאגנוש 7. מה הסרט האחרון שראית? אתמול ראיתי משהו ברח לי השם
8. אתה אוהב כלבים? מאד 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? עמיר פרץ 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7:00 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? קפריסין 16. מתי זה היה? בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר? יצאנו לשבת איפה שהו 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 14:57:16 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? מקראה במשפט מנהלי 20. קראת אותו פעם? לא זה של אח שלי של הלימודי משפטים זהו. לילה טוב! גם לך:) למרות עכשיו כבר צהריים

hotpink

New member
וול!

1. באיזה שעה תקום מחר? עשר. 2. יש לך משקפים/עדשות? נופ. 3. איזה מספר? אבל אמרתי שלא! 4. מה הדבר האחרון שאכלת? אגוז ברזילאי! 5. מה עשית בחג (חנוכה)? ישנתי. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? גרב? 7. מה הסרט האחרון שראית? להציל את טוראי ריאן. סתם, לא זוכרת. 8. אתה אוהב כלבים? מאוד!! 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? פנינה רוזנבלום. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) אין לי פלא
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע. 13. מה העיר אותך? אבא. 14. היית בחו"ל? ברור. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? (והיחידה) סין. 16. מתי זה היה? לפני שנתיים. 17. מה עשית בסילבסטר? ישנתי. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 15:16:22 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש. 20. קראת אותו פעם? לא, אני רוצה לקרוא אותו עכשיו אבל. זהו?

D o o S h a

New member
אתה כותב שאלונים טובים../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? סביר להניח ש-7. 2. יש לך משקפים/עדשות? כן... 3. איזה מספר? -5 וחצי 4. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט כזה עם גבינה צהובה ומלפפון. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הרבה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? נעליים 7. מה הסרט האחרון שראית? ממ... לא זוכרת איך קראו לו
8. אתה אוהב כלבים? לאא 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? מה אכפת לך? 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) משו
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 13. מה העיר אותך? אבא. 14. היית בחו"ל? כן! 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? תורכיה 16. מתי זה היה? בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר? חגגתי עם חברות 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 17:57 לפי השעון שלי 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? הארי פוטררר והנסיך חצוי הדם
. אין מה לומר. ספר מ-ד-ה-י-ם-! 20. קראת אותו פעם? ברור!
אני קורקאת אותו עכשיו בפעם השלישית

nni8

New member
עונה

1. באיזה שעה תקום מחר?7 בערך 2. יש לך משקפים/עדשות?לא 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת?תותים 5. מה עשית בחג (חנוכה)?נממ כלום חח 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?באסה 7. מה הסרט האחרון שראית?אממ נו זה חחח גבר מי שמטפלת 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?אפחד =\ לאדעת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)אין כיחכיח 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7 וחצי 13. מה העיר אותך?אבאאא 14. היית בחו"ל?יס 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?רוסיה כיחכיח 16. מתי זה היה?שנה שעברה 17. מה עשית בסילבסטר?כלום סתם חברות חח 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)מאיפה לי עשרה לתשע 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?הלוחש לסוסים 20. קראת אותו פעם?אהא זהו. לילה טוב!

shigaoni

New member
אני../images/Emo9.gif

*מצטרפת* נעים מאוד שיר, 14 וחצי, כפר סבא והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? אני מניחה ש- 6 וחצי-7 2. יש לך משקפים/עדשות? לא
3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת קייוי
!! 5. מה עשית בחג (חנוכה)? אמ.. ירושלים, 2 אלבומים של מטאליקה, מפגש, בית!! לישון!!!!!!1 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מוסיקה
(נו מן הסתם..) 7. מה הסרט האחרון שראית? פגוש את הפ'וקרס אבל רק חצי 8. אתה אוהב כלבים? לא ממש.. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? קדימה אבל בהתחשב בזה שראש המפלגה לא ברור מה איתו לא חושבת שהייתי מצביעה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6 ורבע בערך 13. מה העיר אותך? השעון מעורר שבפלא 14. היית בחו"ל? יאפפפ
!!
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארצות הברית 16. מתי זה היה? בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר? כלום.. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 22:04:07 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אין פה שום ספר 20. קראת אותו פעם? ......... לילה טוב

שלום ../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 10 וחצי אולי 11 2. יש לך משקפים/עדשות? לא תודה 3. איזה מספר? אמרתי שאין... 4. מה הדבר האחרון שאכלת? מרק 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הייתי בבסיס, 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מה? 7. מה הסרט האחרון שראית? אמממ לא יודעת... 8. אתה אוהב כלבים? לא ממש האמת.. אני יותר טיפוס של חתולים... 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא חשבתי על זה האמת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? ז"א חוץ מה-0 של הקידומת? 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? אמממ הלכתי לישון רק ב9 בבוקר... 13. מה העיר אותך? הודעה ששלחו לי בסביבות 4 וחצי בצהריים 14. היית בחו"ל? חיובי 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? פולין 16. מתי זה היה? כיתה י"א 17. מה עשית בסילבסטר? גם הייתי בבסיס 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 03:55:04 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אלוהים יודע של ג'וזף הלר 20. קראת אותו פעם? כן, ספר כבד, אבל מצחיק וטוב....

../images/Emo187.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?עד מחר אלוהים גדול..
2. יש לך משקפים/עדשות?סוד
3. איזה מספר?כנ"ל
4. מה הדבר האחרון שאכלת?אממ..מילקי..יאמייי...
5. מה עשית בחג (חנוכה)?אממ..סתם יצאתי..טיילתי..כל מיני..טחחח 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?מחשב
7. מה הסרט האחרון שראית"השמועה אומרת ש..."-אחלה סרט דרך אגב..
8. אתה אוהב כלבים?אממ..חלקם.. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?סוד
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?* 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)* 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?שבע וחצי.. 13. מה העיר אותך?שעון מעורר.. 14. היית בחו"ל?כן. 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?צרפת 16. מתי זה היה?אממ..לא זוכרת 17. מה עשית בסילבסטר?יצאתי עם חברים שילי..
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)22:55:11 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?איזשהו ספר באנגלית.. 20. קראת אותו פעם?זה בשלבים..

RoteMi 75

New member
עונה../images/Emo27.gif

1. באיזה שעה תקום מחר
7:00
2. יש לך משקפים/עדשות
עדשות
3. איזה מספר
מאיפה אני יודעת..
4. מה הדבר האחרון שאכלת
ביסקוויט
5. מה עשית בחג (חנוכה)
נסעתי לטיול בירושליים, טיילתי, נפגשתי עם חברים, הייתי במלא קניונים, נסעתי לסינמה סיטי וישנתי המון
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו
מוזיקה
7. מה הסרט האחרון שראית
אתמול
, הארי פוטר וגביע האש
אחלה סרט
8. אתה אוהב כלבים
מאוווווד
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)
אנערף
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)
חסוי
11. ובפלאפון (חוץ מה-054/052 וכו'..)
7
12. באיזה שעה קמת היום בבוקר
12:00
13. מה העיר אותך
אחותי
היא התחילה להסתובב במיטה וישנתי איתם הלילה כי החדר שלי אצל אבא מלא במים (היו נזילות
)
14. היית בחו"ל
כע
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה
בולגריה
16. מתי זה היה
חופש הגדול
17. מה עשית בסילבסטר
הייתי אצל חברים
18. מה השעה עכשיו
(כולל שניות) 13:34 ו-45 שניות 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך
מממ.. לא יודעת