אהלן...

יווובל

New member
אהלן...

היי מה קורה, זה אני "בני גורן מלך המספרים"- בעקבות יותר מידי אנשים שלקחו מידי ברצינות את הניק הקודם שלי, החלפתי. והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? 2. יש לך משקפים/עדשות? 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? 5. מה עשית בחג (חנוכה)? 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? 7. מה הסרט האחרון שראית? 8. אתה אוהב כלבים? 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 13. מה העיר אותך? 14. היית בחו"ל? 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? 16. מתי זה היה? 17. מה עשית בסילבסטר? 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? 20. קראת אותו פעם? זהו. לילה טוב!

יווובל

New member
ואני יענה ראשון כי ממש בא לי...

1. באיזה שעה תקום מחר? 7:00 בערך 2. יש לך משקפים/עדשות? כן 3. איזה מספר? בעין אחת-4 בעין השניה- חצי. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הרבה דברים... בעיקר: פסיכומטרי. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? סחיש. 7. מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 4... 8. אתה אוהב כלבים? תלוי איזה. בעיקרון כן. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? איחוד לאומי או חרות 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 5 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 7 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 8:15 13. מה העיר אותך? אבא 14. היית בחו"ל? לא 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? - 16. מתי זה היה? - 17. מה עשית בסילבסטר? כלום... הייתי בבית.. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 12:56:05 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? "באין משפחה" של הקטור מאלו. 20. קראת אותו פעם? כן.

CAM1LA

New member
עונה!

1. באיזה שעה תקום מחר? 10:30 בערך 2. יש לך משקפים/עדשות? משקפי קריאה 3. איזה מספר? עדשה אחת רבע, והשנייה חצי 4. מה הדבר האחרון שאכלת? "ארוחה כפרית" של טבעול 5. מה עשית בחג (חנוכה)? נפגשתי עם חברות, T.V, מחשב, קצת קראתי והרבה שינה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? ילד. אין לי מושג למה... 7. מה הסרט האחרון שראית? סדרה של צרות. סרט מוזר רצח 8. אתה אוהב כלבים? מאוד 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא מבינה ולא מתעניינת בזה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? מי אמר שזה היה בבוקר? ב-14:00 בערך 13. מה העיר אותך? השעון המעורר בפלאפון שלי 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אנגליה 16. מתי זה היה? לפני שנה בערך 17. מה עשית בסילבסטר? שום דבר מיוחד 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) מאיפה לי? 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? מיזרי 20. קראת אותו פעם? עכשיו אני קוראת אותו עכשיו וכמעט סיימתי

אני!

היי מה קורה, זה אני "בני גורן מלך המספרים"- בעקבות יותר מידי אנשים שלקחו מידי ברצינות את הניק הקודם שלי, החלפתי. והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? מחר? יום ד'? ב7.00 צריכה ללכת לבנק 2. יש לך משקפים/עדשות? משקפי קריאה.. 3. איזה מספר?נמוך..0.5 ו0.75 4. מה הדבר האחרון שאכלת?סומסום ממותק 5. מה עשית בחג (חנוכה)?למדתי ולמדתי ולמדתי 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?ונילה 7. מה הסרט האחרון שראית?פשוט מאוהבת 8. אתה אוהב כלבים?מאווד 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?אני יכולה..ואני אצביע לקדימה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?9.00 13. מה העיר אותך?אחיינים שלי 14. היית בחו"ל?כן..אפריקה 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אפריקה 16. מתי זה היה?לפני שנה 17. מה עשית בסילבסטר?ישבתי בבית עם החבר וראינו החטא ועונשו בביפ 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)12:07 אין לי שניות בשעון 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?בקייטנה של קנלר/אתגר קרת 20. קראת אותו פעם?כן זהו. לילה טוב! בוקר טוב.............!

ady18

Well-known member
תשובות

. באיזה שעה תקום מחר?מחר אני אקום ב6:30 2. יש לך משקפים/עדשות?כן 3. איזה מספר?2 4. מה הדבר האחרון שאכלת?אמממ קציצות+קוקוס 5. מה עשית בחג (חנוכה)?אממ סתם לא משהו מיוחד 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?אממ 7. מה הסרט האחרון שראית?אממ בנעליה 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?חסוי 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?4 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)6 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?אממ רבע לתשע בערך 13. מה העיר אותך?אמא 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אממ הייתי בכמה גרמניה אוסטריה 16. מתי זה היה?קיץ האחרון 17. מה עשית בסילבסטר?כלום 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)13:08:31 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?שעות מתות 20. קראת אותו פעם?כן זהו. לילה טוב!

douglasi

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 11 2. יש לך משקפים/עדשות? עדשות 3. איזה מספר? 2 4. מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא הרבה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? סבון מקלחת מממממממ רמז 7. מה הסרט האחרון שראית? צ'ארלי בממלכת השוקולד חחחחחחח 8. אתה אוהב כלבים?כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? קדימה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 7 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 9 13. מה העיר אותך? כלום 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? קנדה 16. מתי זה היה? לפני שנתיים 17. מה עשית בסילבסטר? חברים במסעדה 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 13:30:22 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? סערת נפש 20. קראת אותו פעם?כן

Ligeiro

New member
בוּ

1. באיזה שעה תקום מחר? 7:15 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? - 4. מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל נוטלה
5. מה עשית בחג (חנוכה)? חדר כושר, בעיקר 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? אךך ;[ 7. מה הסרט האחרון שראית? לאדע 8. אתה אוהב כלבים? את חלקם 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? שינוי 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 8 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7:15 13. מה העיר אותך? אבא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הולנד 16. מתי זה היה? מזמן 17. מה עשית בסילבסטר? ישנתי 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 16:04. מי יבדוק שניות 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? תיכופוניסט
20. קראת אותו פעם? ברור, כל יום זהו. לילה טוב! איזה לילה.. ;[

יאא... קוראים לך יובל

השם האהוב עליי חח היי מה קורה, זה אני "בני גורן מלך המספרים"- בעקבות יותר מידי אנשים שלקחו מידי ברצינות את הניק הקודם שלי, החלפתי. והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? לא מאוחר אני מקווה 2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? ממ לא זוכרת 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא הרבה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? סו]גניה ^ 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? מאיפה לי 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 5 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) -- 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? רבע ל9 13. מה העיר אותך? אימא 14. היית בחו"ל? לא 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? -- 16. מתי זה היה? -- 17. מה עשית בסילבסטר? כלום 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 16:07 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? בני גורן 20. קראת אותו פעם? לאאאאא... זהו. לילה טוב!

תתחדש על הניק../images/Emo13.gif_../images/Emo28.gif

היי מה קורה, זה אני "בני גורן מלך המספרים"- בעקבות יותר מידי אנשים שלקחו מידי ברצינות את הניק הקודם שלי, החלפתי.תתחדש
והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר?נראה לי 20 לשבע 2. יש לך משקפים/עדשות?כן
3. איזה מספר?נראה לי חצי ורבע 4. מה הדבר האחרון שאכלת?סתם צי'טוס במבה וכאלה
נו אצל חברה..היה מסיבה כזאת
5. מה עשית בחג (חנוכה)?הוו המון..היו לי הרבה מסיבות ובילוים
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?חנוכה 7. מה הסרט האחרון שראית?צ'יקן ליטלXD 8. אתה אוהב כלבים?יאפ
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?נממ אין לי מושג.. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?קידומת? אם לא אז 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)5 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?7 וחציXD 13. מה העיר אותך?אמא
14. היית בחו"ל?יאפ
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?נראה לי טורקיה..אבל לפני ככה 4 שנים..טוב נו השנה אני נוסעת לטיול בת מצוה ארוווווךךך
16. מתי זה היה?^ 17. מה עשית בסילבסטר?ישבתי בבית וצפיתי בטלויזיה,ואז כמה דקות לפני חצות התחלתי לספור אחורה
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)18:45:42 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
אעעעעעעעע יש לי אותו גם בעברית וגם באנגליתתתתתתתת
20. קראת אותו פעם?יאפ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני ../images/Emo13.gif

1. באיזה שעה תקום מחר?
7:00
2. יש לך משקפים/עדשות?
כן 3. איזה מספר?
לא זוכרת
4. מה הדבר האחרון שאכלת?
תפוח 5. מה עשית בחג (חנוכה)?
כלום
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?
נוווווורית
7. מה הסרט האחרון שראית?
"סדרה של צרות" 8. אתה אוהב כלבים?
כן
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?
פתק לבן
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?
כאילו שאני אגיד
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)
כנ"ל 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?
7:00
13. מה העיר אותך?
אמא 14. היית בחו"ל?
כן!
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
אנגליה 16. מתי זה היה?
קיץ 2004 17. מה עשית בסילבסטר?
כלום 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)
שניות?
מאיפה לי. 18:54. 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?
סיפורי נרניה 20. קראת אותו פעם?
כן

עונה

1. באיזה שעה תקום מחר? 10 ומשהו 9 2. יש לך משקפים/עדשות? עקרונית כן אבל אני לא לובשת 3. איזה מספר? לא יודעת 4. מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם חומס ומלפפון חמוץ 5. מה עשית בחג (חנוכה)? ישנתי חגגתי תשנה האזרחית החדשה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? אמא!!!!!!!!!!! 7. מה הסרט האחרון שראית? סרט?!?...אהבה זה כל הסיפור 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אף אחד 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? אין לטפלון בבית 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)0528 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7:45 13. מה העיר אותך? סבתא 14. היית בחו"ל?כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב 16. מתי זה היה? ב2002 17. מה עשית בסילבסטר? חגגתי.....הייתי בים 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) :19.10.13 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? שעות מתות 20. קראת אותו פעם? כן

TrAd RaD

New member
אני ../images/Emo182.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? אממ שש וחצי משהו כזה 2. יש לך משקפים/עדשות? יאפ 3. איזה מספר? צילינדר ו2+ 4. מה הדבר האחרון שאכלת? אממ ביצת הפתעה של קינדר... קיבלתי קקי של הפתעה חח 5. מה עשית בחג (חנוכה)? יצאתי למחנה בהרי אילת 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? בטח 7. מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע?... הארי פוטר וגביע האש 8. אתה אוהב כלבים? אממ לא יודעת 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודע... לא לשרון! 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)...6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? אממ 7:05 13. מה העיר אותך? אמא שלי 14. היית בחו"ל? יאפ 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אנגליה 16. מתי זה היה? מזמן 17. מה עשית בסילבסטר? הייתי באוטובוס בחזרה הביתה מהמחנה.. 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) אמממ עזבו אותי 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?סמטת השקדיות בעומריג'אן 20. קראת אותו פעם? נופ זהו. לילה טוב! גם לך

adi121

New member
נהנהנה ../images/Emo60.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? אני אנסה ב7:15 אבל בטח אני ארדם כרגיל עד 7:40 ואאחר לאוטובוס ואפסיד את השיעור הראשון 2. יש לך משקפים/עדשות?יאפ 3. איזה מספר?3 ורבע ממש נהרסו לי העיניים 4. מה הדבר האחרון שאכלת?פשטידה של אמא 5. מה עשית בחג (חנוכה)? אווו כל כך הרבה.. חגגתי את היומולדת בהרבה דרכים כולל מסיבה עם כל החברים אצלי בבית.. הייתי בבאולינג וביליארד, הופעה,הצגה של חברה, יומולדת לידיד, שופינג יומיים, חנוכה אצל המשפחה, סילבסטר בנאפיס, שיר נולד, וראיתי את בן דוד שלי שמזמן לא ראיתי... יותר מדי דברים 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו?אחלום לנצח (אני שומעת את זה עכשיו) 7. מה הסרט האחרון שראית?קינג קונג 8. אתה אוהב כלבים?מאוד 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?ליכוד 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)?5 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)2 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר?
7:40
13. מה העיר אותך?הנודניק בפלא 14. היית בחו"ל?כן הרבה 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?אירלנד 16. מתי זה היה?בחופש הגדול 17. מה עשית בסילבסטר?הייתי בנאפיס 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות)21:41:23 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך?אין פה ספר 20. קראת אותו פעם?אני לא קוראת ספרים

אני../images/Emo13.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 6 וחצי 2. יש לך משקפים/עדשות? כה 3. איזה מספר? -2 וחצי 4. מה הדבר האחרון שאכלת? בורקס 5. מה עשית בחג (חנוכה)? המוןןן דברים 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? עצובה 7. מה הסרט האחרון שראית? אהבה בתשלומים 8. אתה אוהב כלבים? לאאא!!! מפחדתת מהם
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא מתעסקת בשטויות האלה.. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 5 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? לא 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? 16. מתי זה היה? 17. מה עשית בסילבסטר? שום דבר מיוחד.. יצאתי עם חברים אבל בלי קשר לסליבסטר.. סתם כי היה חופש והיה בא לי 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 23:06:09 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? חוה ואדם- רם אורן 20. קראת אותו פעם? כה.. ממש יפה!! זהו. לילה טוב! תודה גמלך

סוקהלעך

New member
/

1. באיזה שעה תקום מחר? לא יודעת 2. יש לך משקפים/עדשות? כן 3. איזה מספר? 3 וחצי נראה לי 4. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט 5. מה עשית בחג (חנוכה)? עבדתי 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? סעמק 7. מה הסרט האחרון שראית? המסור 2 8. אתה אוהב כלבים? מחבבת 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אני יכולה.. ואני עוד לא סגורה על זה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 6 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? קמתי ב8 בערב 13. מה העיר אותך? זה שישנתי יותר מדי 14. היית בחו"ל? כה 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? פולין 16. מתי זה היה? לפני שנה 17. מה עשית בסילבסטר? שתיתי המון 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 12:28 35 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? לא קיים כלכך 20. קראת אותו פעם?..

coullette

New member
ביעחעטכחכ

1. באיזה שעה תקום מחר? 8:30 2. יש לך משקפים/עדשות? כן 3. איזה מספר? לא יודעת 4. מה הדבר האחרון שאכלת? פריכיות בטעם דבש עם קוטג' 5. מה עשית בחג (חנוכה)? כלום 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? שעמום 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? הירוקים 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 9 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 4 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 9 13. מה העיר אותך? השעון 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? איטליה 16. מתי זה היה? לפני שנה וחצי 17. מה עשית בסילבסטר? סתם הייתי בת"א 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 13:17 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אין 20. קראת אותו פעם?כן בטח

ChOcOlAtE gIrL2

New member
תתחדש.. עונה../images/Emo9.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? כניראה 7 2. יש לך משקפים/עדשות? כן 3. איזה מספר? לאיודעת 4. מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק 5. מה עשית בחג (חנוכה)? לא הרבה.. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? חולצות
7. מה הסרט האחרון שראית? צ'יקן ליטל 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת.. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 6 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 וחמישה 13. מה העיר אותך? קמתי לבד 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב 16. מתי זה היה? מזמן 17. מה עשית בסילבסטר? הייתי בארוחה עם המשפחה 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 13:38 ואין לי מושג כמה שניות..>< 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? הארי פוטר ונסיך חצוי הדם 20. קראת אותו פעם? ברור

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונה../images/Emo135.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

1. באיזה שעה תקום מחר? 7:00...אני מניחה
2. יש לך משקפים/עדשות? לא 3. איזה מספר? אין לי.. 4. מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה 5. מה עשית בחג (חנוכה)? שיחקתי פעמיים באולינג, יצאתי למסעדה...ועוד מלא 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? פו הדוב
7. מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע - הארי פוטר , בדי.וי.די- ג'יפרס- סקריפרס 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 1 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 7 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? מאוחר....
13. מה העיר אותך? השעון מעורר
14. היית בחו"ל? כן,מלאא
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה 16. מתי זה היה? בחופש סוכות 17. מה עשית בסילבסטר? ישבתי בבית..
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 1"57 ו-38 שניות ו-23 מאיומזיע| 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? "מתנות יום ההולדת" זה של קטנים וקארתי את זה בהיותי קטנה,אבל הוא ממש קשור אליי והוא כאילו מדבר אלי 20. קראת אותו פעם? אם לא קארתי אותו,אז איך הוא קרוב אליי

למעלה