אהלן...

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשאלון חמוד

1. באיזה שעה תקום מחר? בסביבות הצהריים בטח 2. יש לך משקפים/עדשות? כן 3. איזה מספר? אין לי מושג 4. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל 5. מה עשית בחג (חנוכה)? נחתי והמון, כי הייתי בחופש מהבסיס. אה, וגם הלכתי ל"שיר נולד" עם אחותי הקטנה 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? לישון 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת... 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אני נמנעת מלדבר על פוליטיקה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 8 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 3 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 06:00, ככה זה שאתם בצבא 13. מה העיר אותך? השעון המעורר שהזכיר לי שאני צריכה לקום לשמירה 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ספרד 16. מתי זה היה? ב-98 17. מה עשית בסילבסטר? כלום, הייתי בבית 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 15:36:14 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם 20. קראת אותו פעם? כן

Mooa-Numi

New member
נחמד

1. באיזה שעה תקום מחר? שעת אפס, סביר להניח שלא 2. יש לך משקפים/עדשות? עדשות 3. איזה מספר? 4+- 4. מה הדבר האחרון שאכלת? כריות עם חלב 5. מה עשית בחג (חנוכה)? טיול חנוכה (גרעין וצעירה), ונסעתי לתלאביב 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? מים 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זכור, באמת שמזמן 8. אתה אוהב כלבים? כן 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? לא יודעת. בטח לעבודה, למרות שאני לא מסתדרת עם פרץ. לא מצביעה 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 8 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) 57 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7:10 13. מה העיר אותך? אמא בטרטורים 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב 16. מתי זה היה? אוקטובר 17. מה עשית בסילבסטר? בכיתי מהלחץ 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 8:31 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? מילון כיס מנוקד ומצויר 20. קראת אותו פעם? לא ביי

מואה

היי מה קורה, זה אני "בני גורן מלך המספרים"- בעקבות יותר מידי אנשים שלקחו מידי ברצינות את הניק הקודם שלי, החלפתי. והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? 6 וחצי. 2. יש לך משקפים/עדשות? לא. 3. איזה מספר?
4. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט ואורז. 5. מה עשית בחג (חנוכה)? הרבה הרבה כיף^^ היה פאן לגמרי. 6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? שמנתה. 7. מה הסרט האחרון שראית? שיקגו. 8. אתה אוהב כלבים? בטח. 9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)?קדימה. 10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? 7. 11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..)7 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6 וחצי ככה 13. מה העיר אותך? אמא 14. היית בחו"ל? כן 15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הולנד 16. מתי זה היה? שנתיים 17. מה עשית בסילבסטר? הייתי עם חברים בכפרסבא 18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות? 14:31:36 19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אליך? אקסטזי. 20. קראת אותו פעם? התחלתי היום. זהו. לילה טוב! מה לילה, איזה שמנתה.. צהריים.

../images/Emo113.gifתתחדש../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

והנה לכם גם שאלון קצרצר! 1. באיזה שעה תקום מחר? 7 ורבע
2. יש לך משקפים/עדשות? משקפיי ראיה.. אבל רק ללוח בכיתה ולטלוויזיה
3. איזה מספר? אין לי מושג
4. מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם שוקולד
5. מה עשית בחג (חנוכה)? כל המשפחה מצד אבא באו אלינו
היה ממש נחמד
6. מה המילה שעולה לך ראשונה בראש עכשיו? ברברים
7. מה הסרט האחרון שראית? אי שם באפריקה
סרט דיי ישן.. אח שלי הביא מהבלוק בסטר.. סרט מומלץ
8. אתה אוהב כלבים? ברורררר
9. למי אתה מצביע/ היית מצביע אם היית יכול בבחירות (מפלגה)? אין לי מושג.. הדברים האלה לא מעניינים אותי
10. מה הספרה הראשונה של המס' טלפון שלכם (בבית)? חסוי
11. ובפלאפון? (חוץ מה-054/052 וכו'..) כנ"ל 12. באיזה שעה קמת היום בבוקר? שבע ו....רבע
13. מה העיר אותך? אמא.. כמו כל בוקר היא פתחה לרווחה את החלונות שלי בחדר..
שיטה כל כך מעצבנת
14. היית בחו"ל? יאפ
15. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הולנדד
16. מתי זה היה? לפני כמה זמן
17. מה עשית בסילבסטר? ישנתי אצל חברה שלי במושב.. היה מזה כיף
18. מה השעה עכשיו? (כולל שניות) 18:03 ואין לי מושג מה השניות
19. איך קוראים לספר שהכי קרוב אלייך?"מדריך הטלפון של בזק" 20. קראת אותו פעם? עוד לא הספקתי, אבל זה ספר מזה מרתק.

למעלה