אהלן

חן וזהו

New member
אהלן

טוב אז קוראים לי חן ועד לא מזמן כתבתי פה אבל נרשמתי מחדש... ולמי שלא מכיר אותי אני בת 15 וחצי, יש לי את הסוס הכי מדהים בעולם שקוראים לו רעם ואה אני רוכבת בחוות הפארק

אהלן אורלייי ויינרמן 2!!!

חחחח סתאם מה קורה ילדה?? ברוכה הבאה אין לי ממש מה לספר על עצמי.. רעמצ'וק סוס מופרע!! אבל לפחות יש לו עכברושים חמודים שמארחים לו חברה בלילה..

חן וזהו

New member
אוף איתך

לא קוראים לי אורלי קוראים לי חן!!! רעם לא סוס מופרע הוא פשוט מאותגר נפשית...:)

TauraMan

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דורון, 14, עין המפרץ.

charliebr

New member
חחח זה נשמע כמו מסדר../images/Emo6.gif

דורון, 14, עין המפרץ המפקד!!

S H I L G I

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני נייטע בת 14 מחיפה רוכבת קצת פחות מ4 שנים אצל דניאלה גרוס תהני!

talkk

New member
שאלוווום!../images/Emo113.gif

אהלן! קוראים לי טל, בת 14, רוכבת בחוות המגדל בראש העין. יש לי סוס מדהייייים בשם אלף כבר 3 חודשים
הוא בן 6, אפור מושלםם, יש לו רעמה עם גוונים של כסוף,אפור ושחור(
) ואני אוהבת אותו הכייייי שבועלם! ואממממממ...זהו! מקווה שתהני בפורום!!

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifהייי! ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

יותר נכון ברוכה השבה
קוראים לי יעל, אני בת 15 כמעט (עוד 22 יום
) ואני רוכבת כמעט חמש שנים ב"חווה של גיזמו" בגבע כרמל (ווסטרן) יש לי סוס בשם ג'ז
ובקרוב אני מקווה מקווה מקווה שקונים לי עוד סוס-שקוראים לו הודיני ואני מתה עליו

וסהלן.....כנראה כן למדתי משהו משיעו

ר ערבית....חחחחחחח אני שיר בת 14 רוכבת גם אינגליש וגם ווסטרן....אינגליש באורוות הקיסר- בבית חנניה ו ווסטרן- בחווית הרוכבים בבית אורן.....זהו.....

לא קשה....בגלל זה אני במוגברת אפילו

שאני בקושי יודעת לקרוא.....*שאלה למחשבה....איך בנאדם כמוני-שלא ואני מדגישה שלא חחח....אמרתי לכם שאני מדגישה....מישהו שלא משקיע בלימודים מוציא בין 90 ל100 כל מבחן כמעט כל בוחן?????* שיו אני כאזאת מתלהבת.......פחחחחחחחחחחח.........עזבו........ איייייייל........אתה כזה בולבול אקבולבול.......חחחחחחחחחחחחחחחחח

אופס........

חחחחחחחח "כל מבחן כמעט כל בוחן"=כמעט כל בוחן.....*אין לנו מבחנים כמעט....שנים בסמסטר במקרה הטוב...חחחח....בעצם הרע.....

S H I L G I

New member
חח זה קשה..../images/Emo3.gif

במיוחד לאחת כמוני שתמיד נכשלת ושיש לה הקלות בערבית נהנהנהנהנה משנה הבאה אין ערבית! יש סוגיות!!! חח וגם את זה בעצם אין כי אני הולכת למזרח תיכון! טאם טאם טאם..

למעלה