אהלן

ווואייי אני זוכרת תימים בכיתה ז'

שהתלהבתי מערבית חחחחחח ידעתי לכתוב ואזיר ודרור! חחח זהו!!.. עד שאיבדתי את הדרך איפה שהוא בכיתה ח' בכלל הייתי גרועה לא ידעתי תאותיות בגרוש.. ולא הבדלתי ואני עדייין לא מבדילה בין י', ת', ב' ו-נ' אני לא זוכרת את הניקוד של כל אחד מהם יותר נכון הסימן שיש... חחח קיצר הייתי גרועה ותודה לאל שסיימתי את זה ביסודי ובתיכוווןןןן בחרתי בצרפתית שבזה אני טובה ואוהבת את זה.... צרפתית שולטייייייייייים!!!!

מסכימה.....צרפתית זה בסט

מצטערת שלא הגברתי צרפתית....אבל עשיתי בגרות של יחידה וקיבלתי 99 והיה לי ממש קטעים בבעל פה...היא שאלה תחביבים ואז אמרתי לה שאני רוכבת על סוסים ואז היא אמרה לי : עזבי אותך מהמבחן ועכשיו תספרי לי בעברית איפה את רוכבת כמה זמן וכו' וקיבלתי מאה בבע"פ

S H I L G I

New member
וואי מגניב

וגם אני איבדתי איפשהו בכיתה ח' כאילו היו לי בעיות בכיתה ז' והצמידו לי ילדה מכיתה ט' שעבדה איתי קצת.. למרות שעדיין היה לי די קשה

טוי בוי

New member
אותנו לימדו ביתה ו' לכותב

אוסמה בן לאדן בן זונה
וכן המורה לערבית לימדה...
והיא גם רקדה על השולחן באיזה שיעור עם עוד מורה ואז המנהלת נכנסה...

RoNy S

New member
חחח דרור גם אני מודה לך שבחרת

צרפתית!! אם לא היית אומרת לצרפתיה הזאת בצרפתית מה עושים היא היתה ממשיכה לעשות מה שבראש שלה כל השיעור ולהגיד סורי סורי סורי ווווואי אני ירביץ לה יום שני היא נכנסה לי בקומבינציה ואחר כך שעשיתי מעגל היא באה לי לפני!

פפפ חחח בסך הכל אמרתי לה ימין

בצרפתית והיא הבינה.. חחחחחחחח היא ממש מפגרת.. הרגה אותי בקומבינציה שהיא נכנסה לך!! חחחח ראית שצילמתי אותך בהתחלה באפרייט ועמדית עם המצלמה.. אז בטעות זה נלחץ לי שהיא קפצה... מהר מחקתי תתמונה
חח עזבי אז אחר כך היא באה והיא עשתה שעשה סיבובים ולא הבנתי למה?! אז היא אומרת לי.. באנגלית.. בלי תמונוות הסוס מפחד.. ואמרתי לה אני לא מצלמת אותך!!! והיא נכנסה וקפצה חחח היא מפגרת!!...

RoNy S

New member
פפ היא ממש מפגרת

היא זרקה את האוכף של בלואי על הרצפה ואני הגעתי נורמלי למכשול פתאום היא חותכת אותי ובא עקום לגמרי למכשול אז אני הייתי צריכה לעשות מעגל איזה מעצבנתתתתתתתתתתת

ברוכה הבאה! ../images/Emo28.gif

וואו! חוות הפארק משתלטת על הפורום!
היי
אני נעה, בת 12 וחצי וממש עוד מעט בת 13, רוכבת שנה וחצי וממש עוד מעט שנתיים (חח זה אותו דבר.. טוב, מן הסתם כי התחלתי לרכב ביומולדת..) בחוות אמיר בירושלים דרסאז' וממש עוד מעט ((
)) קפיצות! תהני לך בפורום! (אני בטוחה שכן)

PinkHorse

New member
היי..ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

אני אנה...רוכבת בחווה שמשתלטת על הפורום הזה (חוות הפארק) וגם אני רוכבת טיפה במערב הקרוע....אממ..אני בת 14..וזהו..תהני פהההההה!!!!!

Chikolito

New member
ברוכה הבאה!!

אני חגית ואני רוכבת בחוות תלמי מנשה ..! תהני !!!

ברוכה השבה...../images/Emo9.gif

אני מורן, רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות... השתלבות *מחודשת* נעימה! ואכן אני מחוסרת סוס...

°fanta°

New member
שלום...../images/Emo6.gif

קוראים לי יעל ואני בת 13 ואני גם רוכבת בחוות הפארק

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifהיי!!

שלוווום! אני ענבר.. =) רוכבת שנתיים וחצי+ בחוות צח
קניתי סוס לא מזמן... קוראים לו אליוטט...|השם בשיפוצים| ו... מקווה שתהני..

למעלה