אהלן

MonShrie

New member
את זה הבנתי,

השאלה, מה עם החתיך של הישיבה? גם לו בא זיון? הם מחופשים? או שהבחורצ'יק סתם חרדי סוטה?

מה ההתפלספות הזו

בחור מבקש עצה אני מעריך שהוא בא לכאן כדי לקחת מניסיון חלקכם כאלה שהיו חרדים ובהיותם בישיבה חיפשו חברים ממש כמו בעולם החילוני בנים מחפשים בנות ובנים בנים ובנות בנות רק שכאן יש רק בנים מחפשים בנים כי זו האוכלוסיה היחידה הזמינה שם במוסדות ההם

אני אספסוף גאה

במערכת הבחירות ב-96, כמה שניות אחרי שתיקי דיין כינתה את תומכי ביבי נתניהו 'אספסוף', הופץ בארץ סטיקר עם הסיסמא שבכותרת. נזכרתי בזה עכשיו כשקראתי את התגובה שלך וחשבתי על הפצת סטיקר עם הסיסמא: אני סוטה גאה. (אם הנורמה היא אנשים כמוך, אני גאה לסטות מאותה נורמה)

סיטרא

New member
ואני חשבתי על הסטיקר הבא:

"אני חנון גאה" או "הכי cool להיות חנון" נקמת החנונים ? יש הזדהות ?

MonShrie

New member
הסבר,

לא התכוונתי לזלזל בו, כהומוסקסואל. התכוונתי לזלזל בו כחרדי-סוטה שבא לפורום לפנטז או לצחוק עלינו. אם הוא כזה. הבהרה: אני ממש לא מזלזל בהומוסקסואלים, ובדרך כלל (אלה שיצא לי לפגוש) הם אנשים נחמדים (ורובם גם מעניינים, אחרי הצעד האמיץ שעשו בחיהם). גם בו לא זלזלתי, רק שאלתי אם הוא מדבר ברצינות - אז שיפרט מה בדיוק היחסים בינו לבין "החתיך של הישיבה" או שהוא סתם משועמם, אולי חרדי-סוטה, שאם כך אכן אני מזלזל בו. רק אם כך. מקווה שהסברתי את עצמי.

זלזול. סטיה. חרדיוּת.

בשנים האחרונות (ובעיקר בחודשים האחרונים) הכרתי כמה דתיים וחרדים שאחרי התלבטות והתחבטות אישית כבדה, הכירו בעצמם כהומוסקסואלים. הם מאמינים וחושבים שדרך החיים האורתודוכסית היא הדרך הנכונה ומטבע הדברים, הדבר מקשה עליהם עם ההכרה העצמית שלהם. חלקם מוצאים לזה פתרונות הלכתיים וחלקם פשוט מודים שזה חזק מהם או במילים אחרות - אין מה לעשות. הם דתיים והומואים. אין לי מושג אם הבחור שפתח את השרשור הוא כזה. אני לא יודע אם הוא הומו ואני לא יודע אם הוא מאמין אבל ההכתרה שלו כסוטה רק בגלל שהוא מעוניין בקשר עם גבר, מיותרת.

MonShrie

New member
אני מסכים איתך.

חוץ מאשר הפיסקה האחרונה. כשכתבתי את מה שכתבתי, חשבתי עליך לייזר, והחלטתי שתבין את כוונתי. עכשיו אני קורא ורואה שהיא לא ברורה. הכתרתי אותו כסוטה, אם הוא סוטה. נתתי שתי אפשרויות: שהוא חרדי סוטה שצוחק עלינו. או מישהו ששואל ברצינות - חרדי שמעוניין בקשר עם גבר, לא סוטה. כמובן קיימות עוד אפשרויות אך אלה הקיצוניות שעליהן חשבתי באותו רגע, כדוגמא, בבקשה שיפרט.

Le Fay

New member
אה... כי אני הבנתי מזה

שאם הוא הומוסקסואל חרדי בתיאוריה, זה אולי בסדר, אבל אם הוא שוקל להתחיל עם מישהו בישיבה וממש להזדיין איתו - הוא סוטה. שמחה לגלות שטעיתי

אבזץ

New member
ואו, איזה כוסית הורסת את/ה.

נרגעת? יופי. תלך למקווה שם תמצא את שאהבה נפשך -את אהוב ליבך. טיפים: תבקש ממנו "שירים לך את הסבון", אם את מבין למה אני מתכוון. אל תשכח לקחת וזאלין, זה יכול רק יעזור. מקווה שעזרתי.

למעלה