אהלן

יש לי עוד מה להציע לך

סתום ת'פה. בלי שום קשר למה שאני חושב עליכם, צוות ההומואים הישיבות, יש דברים שלא צריך לתת להם קונצנזוס. אתה רוצה, תחייה את זה בפרטי, אבל אל תערב אף אחד וודאי שלא במה ציבורית במה שאתה עושה. וסליחה מכל מי שנפגע ממני, אני חושב שיש סדר מסויים בעולם, שהוא תוצאה אבולוציונית ונועד לשמור על המשך החיים בכדור הארץ. צריך לדעת שזה נמצא בעדיפות ראשונה. וכל הפורש ידו על התחתונה. וגם אם אני לא ימנע ממי שפורש לנהוג כפי שהוא רוצה לנהוג, זה לא אומר שאני מקבל את זה כשווה אל שווה. מבחינתי יש רק דרך אחת. וכן אני יודע, אני לא ליברל. אזמה, תהרגו אותי?

כן. צפוף מידי על כדור הארץ...

(הנה מקרה קלאסי של רחם שתפקדה יתר על המידה. כמו גם הרחם של אמותיהם של חברי ה-KKK)

שמע, אולי אתה צודק,

אני יודע מה השתבש ברחם של אמא שלי? מאיפה אני יידע. ושוב אין לי שום דבר אישי נגדכם, רק שאת הילדים שלי אני יחנך רק בדרך אחת, רגילה, נורמלית. אך זכותם כפרט להחליט על חייהם. רק שבאופן ציבורי אסור להכיר בזה וודאי שמוסדות ממלכתיים אינם צריכים להכיר בכך כנישואין כי זה לא. כמו שאני לא ימע ממי שרוצה להתחתן עם אחותו לעשות את זה, רק שבתור דרך ציבורית, בתור חינוך לדור הבא, אני במפורש יחנך שלא זו הדרך.

וכמו שאמרתי...

יש (בעיקר) בארה"ב כמה שנוהגים ללבוש חלוקים לבנים (חלקם שחורים) על הראש בליל ראש השנה. הם מחכים לך.

דווקא הייתי הולך, בסאות'פארק הם

דווקא היו נראים נחמדים. (אם ראית..) רק יש בעיה, הם שונאים אותי כי אני יהודי. מה עושים? הבעיה של העולם הייתה מאז ומעולם, שדעות צודקות נעשו על ידי אנשים פסולים ודעות פסולות נעשו על ידי אנשים צודקים. ואין לי כח להרחיב, כי אז באמת תהרגו אותי.

זיג הייל

(דעות צודקות. דעות פסולות. אנשים פסולים. אנשים צודקים) לגבי מה שכתבת מקודם על האבולוציה, הרי שזו שטות גמורה. ההתפתחות האבולוציונית הייתה מאז ומתמיד כלי של החיים בעולם לשרוד ולהתאים את עצמם לתנאים שמסביב. כשאנחנו יודעים היום על צפיפות האוכלוסין בעולם, ניתן להפוך את הטיעון שלך כהוכחה לכך שהאבולוציה גרמה להומוסקסואליות על מנת לאזן ולמנוע פיצוץ אוכלוסין. (את הטיעון הזה המצאתי ממש עכשיו, בשבילך. אבל בטח אמרו את זה קודם לפניי) (בטח יהיה כאן מישהו שיזכיר לי את שם הסרט על בחור הישיבה היהודי-חרדי שהפך לניאו-נאצי וסחף אחריו הרבה ניאו-נאצים אחרים)

סיטרא

New member
הומוסוקסיאליזם הינו דפק אבולוציוני

מאין כמוהו! בדיוק כמו שאני דפק אבולוציוני. וכולנו חתכת דפק אבולוציוני אחד גדול. ובכלל, כל מה שקורה פב זה דפק אחד גדול לא משנה אבולציוני או לא. ועדיף לוזר אחד עם גידול בכבד בגודל של כדורסל מאשר שני הומואים מזדיינים בבית העלמין השכונתי, כי כולם כמו כלכלבים גוססים ימצאו את עצמם בסוף מתבשלים במיצי הרקב של עצמם. ובסוף תולעים ועכבישים יאכלו את הבולבול המהול שלי ויגידו - "וואלה... איזה דפק אבולוצינוי טעים זה היה". והחרדים הם סרטן בדרכי השתן של המדינה... אבל זה כבר סיפור לנושא אחר. היו אלה 20 שניות של בולשיט טהור ומזוקק למען האידיאל. כי כולנו הרי מקריבים קרבנות וזבחים על מזבח ה"פלורליזם".... פשוט להקיא. בעעעעעעע!

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif וגם...

סקס זה דפק אבולוציוני. מה זה ההמצאה המגוחכת הזאת? אי אפשר לסדר משהו מכובד, בלי להזיע? והריונות ולידה בכלל דפק אבולוציוני! הדבורים והפרפרים בטח מסתכלים עלינו מלמעלה ומתפוצצים מצחוק.

Le Fay

New member
למה ללכת עד סאפפו

כשיש'ך פה את מישל? בוא'נה, מה הטאואיסטים עושים? אלה המתאפקים?

אהה. אבל זאת כת די אקסצנטרית

ולא המיינסטרים. הם טוענים שכך הם מעצימים בתוכם את הכח הגברי מהִיּינג-יאנג. משו לא הכי שפוי. מי זאת מישל? החדשה בפורום או איך?

Le Fay

New member
אתהה מתכוון, את הצ'י?

אמלו'כפת לך זה מה שאמורים ללמד בסדנאות הטנטרה שהמוני ישראלים חרמנים נוהרים אליהן בשנים האחרונות. וזה דפקא רעיון לא רע לתעל את הזיקפה - המשאב הלאומי העיקרי שלנו - לעסקים, רק מחכה בקוצר רוח שיתחילו לתעל לשם גם את הזיקפה הממלכתית, עם השפיכה המוקדמת שלה ("ניצחנו את האינתיפאדה"). בטח החדשה. את הישנה לא מתכוונת להכיר לך

Le Fay

New member
שכחתי: ושלמה קאלו למיטב הבנתי

מנחה את חסידיו בזו הדרך מזה עשרים ומשו שנים. זה היה הרבה יותר מוצא חן בעיני אילו הוא אסף את החסידים שלו ממקומות אחרים ולא מהסביבה הקרובה שלי

דבריי הוצאו מהקשרם

לא נתכוונתי ממש ממש אבולוציה, משו כמו חיידקים ששורדים בקצה נחל הטמפונים, יותר הלכתי על קטע רעיוני, משהו כמו הדרווניזם החברתי. ולא שאני מאמין בסדר עליון או שאני נאצי רק אני מאמין שיש לנו שכל שבעיקרו יודע להבחין בין טוב לרע, והשכל הזה אומר לי שהומוסקסואליות זה משו רע, רע מאוד. אבל בדיוק כמו שאיני יכול להוכיח לך למה רצח זה רע או אונס או לדפוק את אחותך, גם את זה אני לא יכול להוכיח. אתה צריך להבין.

למעלה