אהלן

Le Fay

New member
אז אולי השכל'שך דפוק אבולוציונית.

אם הומוסקסואליות באמת נראית לך מקבילה לאונס, אני מרשה לך להוריד את ה"אולי".

מה הבעיות שלכם??????????????

תזכורת: אנחנו לא אחראים על כל העולם. האבולוציה תמשיך ותפעל לא משנה מה תעשו אתם צריכים לפעול לפי המוסר והמצפון שלכם במגבלות החברה בה אתם חיים! מה יצא מזה שתחטטו לאנשים בחיי המין שלהם??? מה יצא מזה שתגרמו סבל מיותר לאנשים רק כי הם שונים?? למה אתם מנסים לחיות לפי תאוריות פלצניות היקום? פשוט תחיו את החיים שלכם ואל תפריעו לאחרים לחיות את שלהם.

MonShrie

New member
../images/Emo31.gif

קלאסיק, דיברת שטויות קלאסיות! יש דברים שלא צריך לתת להם קונצנזוס : אנשים שאומרים בפורום "סתום ת'פה". תתנצל! ישבהבחור - פשוט תפרט מה קורה, אני לא הבנתי כל כך מה המצב ביניכם, לכן אין לי מה לענות... ואולי כדאי שתתעלם מקלאסיק, יש לו לוקמיה (סיחדה פנימית)

מ ת נ צ ל

אבל לא חוזר בי. ולך שרי מיד אני פותח בסידרה של סנקציות חריפות, ובראשם ביטול השתתפותי בטיול. (סתם, זה בגלל האירוסין) ולגבי הלוקימיה, מי שנפל בפח, זה היית אתה. אתה מגיע היום לירושלים? יש עם יוזה בן הרוש, ואם נרשמת אז תבא.

אחי,

אולי תניח לצדק האלהי/האבולוציוני לטפל במה שמנֻגד לו בכחות עצמו? ועוד אספקט: ההתמסרות לתחושת ההנאה הנגרמת לך מהידיעה שהצדק האלהי/האבולוציוני לצדך וידך תהיה על העליונה היא ענין שפל מאד. מאאאד. הרבה יותר אצילי וראוי להערכה יהיה ללכת ולהתמודד עם החיים בתחומים בהם אתה חורג ממֻסכמות הצדק הזה (ולכל אחד יש תחומים כאלה בחייו/בהויָתו). שאגת ההנאה שלך כשהקבוצה שלך מנצחת מעולם לא הועילה, לא מועילה ולא תועיל לעולם לאף אחד ולשום דבר.

מיס פטל

New member
יונה, אני לא הבנתי מה כתבת

וזה נראה לי מעניין. אני לא צוחקת. אתה יכול לפרט? (ודרך אגב, מה זה התמונה הזאתי בבמה? לא ידעתי ששלחת ידך בספרות).

בבמה זה סתם פוזה.

זאת אחוֹצֶ'לי שעות ספורות לפני החתונשְלה. בשלב מסֻיּם עלתה יָזמה מלפני חברתהּ שדפקה את התמונות שאעמֹד בפוזה של ספָּר הוד מעלתהּ. בשביל ענין חשוב כזה הסכימה הספֶּרת האמִתית לעוף שניה אל מחוץ לקאדר. ומה מענין? הבחור טוען שההומואים דורכים לאבולוציה על הזנב. כולנו דורכים לה איפשהו על הזנב, לכן לא חכמה לפסֹל במומו של חברך (ד"א, זה לא מום, סתם פדְגם כזה), אלא עדיף ללכת ולעשות משהו מועיל, למשל - בתחום שבו אתה דורך לאֱ להים/בולוציה עלא זנב שִילהּ/שילו. בערך כך. קצּרתי כי פשוט לא היה לי כח. הפסקתי להיות "אדם חושב" לפני כמה שנים. זאת היתה, פשוט, גיחה קצרה אחורה בציר. די עם זה.

תעשה דיאטה, תתלבש יפה, תתרחץ

כל יום, תשים דוארדוראנט ואולי גם בושם(אבל רצוי לא להגזים בזה). תשקיע בבגדים חדשים, חולצות יקרות תוצרת חוץ מגוהצות ומעומלנות, חליפות יוקרתיות, מגבעת בורסלינו חדשה ונוצצת. תקפיד להסתרק לפחות כמה פעמים ביום, רצוי לפני התפילות. אם אין מקומות קבועים בתפילה, תשדל לעמוד קרוב אליו. תתפלל בכוונה מתוך הסידור ובקול ברור וצלול, כדי להשאיר רושם טוב. תתעניין מה הם תחומי ההתענינות והתחביבים שלו והפוך אותם לשלך. תציע לו ליהות שותף שלך בסדר שלישי(כי אז עייפים ולכן אפשר לדבר פתוח). תקנה לו מתנות ותשים לו מתחת לכרית.(בלי להזדהות) תציע לו להתארח אצלך בבית לשבתות או להצטרף אליך לטיולים ב"בין הזמנים".

angelica1

New member
זה מתחכם מדי. לא הולך טוב עם

רומנטיקה. >ועם הרבה דברים אחרים גם כן<

Get Out

New member
טוב נראה לי שהוא קבל מספיק עצות

והשאלה המפגרת הזאת גררה

Get Out

New member
*טוב נראה לי שהוא קבל מספיק עצות

והשאלה המפגרת הזאת גררה יחס יותר מדי ... (אני מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה בשרשור הדפוק הזה

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

תגידו... כולכם צליל עוגב או זה רק נדמה לי?

Le Fay

New member
כיין, כי אתה "בחור בן 20 שעזב

את העולם החרדי", כיום "שומר-מסורת" ומבקש שלא יתאכזרו אליך.

אבזץ

New member
../images/Emo45.gif מזל שיש פה מישהו שפוי../images/Emo70.gif

יותר מידי הומופוביה/הומומניה בשרשור הזה. אגב, שרשור מכל מין שהוא תמיד עובד...

למעלה