בכיף בכיף
כל השחקנים שציינת הם מהאהובים עליי בתוספת קייצ'י מאטסויאמה
רב הדרמות שלהם שאני מכירה וראיתי הן דרמתיות ויתרה מכך - טרגיות כך שזה לא מתאים למה שאת מחפשת, אני אוהבת לראות דברים עצובים, זאת שריטה שלי.
אבל עדיין יצא לי לראות כמה קומדיות מתוקות :
Boku to Kanojo no XXX דרמה הורסת מצחוק שמבוססת על מנגה של שני תלמידי תיכון לא קשורים אחד לשני שמתחלפים בגוף. כמובן שזה יוצר כאוס היסטרי.
Itazura na Kiss - היא קצת וינטאג' אבל הסיפור הוא מתוק לאללה, התבססו על זה דרמות טאיווניות (זה התחיל בנשיקה) וקוריאניות (נשיקה שובבה) מאוד חמוד, מצחיק ורומנטי.
Suppli - הראשי הוא קאמנאשי קאזויה אבל משחק איתו בתפקיד די משמעותי גם איטה
דרמה יותר רומנטית מאשר קומדיה אבל היא בהחלטה משעשעת (בייחוד כשהלבישו את צב בתוך בובת פרווה ענקית של דב עם בקיני).
Seigi no Mikata - אמור להיות משעשע ביותר, זה עם יאמאדה יו וברשימה שלי. מתישהו אני צריכה לראות את זה.
Yukan Club - כמובן שאומנם אני לא יודעת אם זה אמור להצחיק אבל זה מצחיק, לייב אקשן הרבה אפקטים יפנים וג'ין אקאנישי מהמם אחד. העלילה כל כך דבילית אבל זה כל כך משעשע וחמוד שהיא עדיין אחת הדרמות שאני הכי אוהבת.
Atashinchi no Danshi - עם הוריקיטה מאקי שאני חולה עליה (שיחקה בנובוטה גם ובהאנה קימי). על חסרת בית שאיכשהו מוצאת את עצמה גרה עם שישה בנים חמודים (רובם מוכרים לי, שחקנים די מפורסמים).
שמעתי הרבה המלצות על Mop Girl ולמרות שהעלילה לא נשמעת לי מרתקת במיוחד אני אנסה אותה כי אמרו שהיא ממש ממש מצחיקה ומתוקה - זה עם קייקו קיטאגוואה המעלפת.
Dragon Zakura - קלאסיקה מבחינתי, עם יאמאפי, על עורך דין נחשב שמנסה להצליח להכניס תלמידים טיפשים כמו נעל לאוניברסיטה הכי נחשבת ביפן. יש שם כל כך הרבה שמות שעם השנים הפכו להיות מהמפורסמים ביפן...
Zettai Kareshi -כמובן! כמובן! אחת הדרמות הכי משעשעות מתוקות ומרגשות שיש. על רובוט שבא לעולם כדי לרצות על הבעלים שלו- רווקה לא יוצלחת שמתאהבת בבוס שלה. עם סאקי איבו, האיאמי מוקימצ'י (שאני קוראת לו שוקולד) ומיזושימה הירו, מאוד מומלץ אם לא ראית!
וואו חפרתי, אני יכולה להמשיך ככה שנים... טוב בינתיים יש לך מה לראות אם לא ראית חלק ויש גם סרטים שלא נדע...
מקווה שעזרתי!