אהלן!

Ryoko san

New member
אהלן!

יש פה גם צופי ג'יידראמה? :)

שמי דורית, לפני הצבא הייתי צופה בהמון ג'יידראמה ולצערי הפסקתי לתקופה ארוכה. עכשיו כשהתחלתי ללמוד יפנית באופן רשמי, הגיע הזמן גם לחזור לדראמות... :)
למישהו יש המלצה לסדרת דראמה טובה, עדיף בלי יותר מדי בכי, ושתהיה גם משעשעת? סדרות שאני זוכרת שאהבתי:
האנה יורי דאנגו
האנאזאקרי נו קימיטאצ'י אה
מאהו
אקיהבארה @דיפ
האצ'ימיטסו נו קלובר
קימי ווה פטו
סטאנד אפ!!
אורנג' דייז

קיצר המון דראמות עם ג'וני בויז :p

תודה על העזרה!

Mokona Modoki

New member
אקיהבארה

אני מבטיחה לעשות רשימה בימים הקרובים

למרות שאני בטוחה שסיוון תעשה לפניי

Sivan 85

New member
כמה משלי - תודה ויקה

קודם כל למה לא לעשות כמוני? בתקופת אובססית הג׳וניז שלי פשוט נכנסתי לויקידרמה של כל שחקן וראיתי את כלללל הסדרות שהיו שם כולל מהתקופה שהיה עליהם יותר חצ׳קונים מפנים.
בכל אופן אם ובלי קשר לג׳וניז, הנה כמה שמתאימות לתיאור שלך ואהבתי לאורך השנים:
נתחיל מהחדש- דרמה מתוקה של הג׳וניז הקנטנטים - sprout משעשעת מאוד ורומנטית.
הופתעתי שלא ראיתי נובוטה ברשימה שלך, גם קאמנאשי וגם יאמאפי - חובה! היא מתוקה, משעשעת וכל מה שכתבת שאת מחפשת.
(Yamato Nadeshiko Shichi - ימבה של ג׳וניז יפים (מהממים) בדרמה מתוקה ומצחיקה. קאמה, אוצ׳י ויויה נשלחים להפוך נערה מפחידה לגברת מעודנת.
גוקוסן על שלל עונותיה (עם דגש בורוד בוהק על העונה השנייה - אקאמה!). הומור יפני על כל המשתמע מכך בהשתתפות מיטב הג׳וניז לאורך השנים. זה הפך להיות מן טקס מעבר לכל ג׳וני משמעותי.
My boss my hero - אין מה להגיד. הדרמה היפנית הכי מצחיקה במילניום האחרון בהשתתפות נגאסה החתיך מטוקיו.
יש עוד אבל אני רושמת מהאייפון וזאת משימה קשה אז אני אמשיך במחשב בבית ורק אוסיף לסיום את GTO.

Sivan 85

New member
אני מאשימה את האייפון בדיסלקציה

עם* ועוד שלל טעויות..

Ryoko san

New member
תודה על הפירוט!

אז ככה, יש סדרות שראיתי ופשוט שכחתי :p ויש סדרות שהיו נחמדות אבל לא מעבר לכך...
נובוטה - חמוד לאללה, ראיתי ונהניתי.
גוקוסן - נראה לי מעבר לעונה ה1-2 זה קצת חוזר על עצמו לא? חח ראיתי את העונה הראשונה והיא הייתה חמודה, לא מעבר.
מיי בוס מיי הירו - אני חושבת שראיתי כמה פרקים אבל לא התחברתי, כנל לגבי GTO.

אשמח גם להמלצות של דראמות לא של ג'וניז, אולי את מכירה השחקנים הבאים:
נארימיאה הירוקי
EITA
NARUMI RIKO
UENO JURI (השחקנים של נודאמה מ-מודאמה קנטאביל, גם סדרה שהתאהבתי בה 3>)

אכן בדקתי בדראמהויקי לפני שהעלתי לפה את ההודעה, פשוט יש שם המון חדש וקשה לי לבחור חח קיוויתי לקבל פה הכוונה והמלצות :)

תודה! וסורי על החפירה חח

Sivan 85

New member
בכיף בכיף

כל השחקנים שציינת הם מהאהובים עליי בתוספת קייצ'י מאטסויאמה
רב הדרמות שלהם שאני מכירה וראיתי הן דרמתיות ויתרה מכך - טרגיות כך שזה לא מתאים למה שאת מחפשת, אני אוהבת לראות דברים עצובים, זאת שריטה שלי.

אבל עדיין יצא לי לראות כמה קומדיות מתוקות :
Boku to Kanojo no XXX דרמה הורסת מצחוק שמבוססת על מנגה של שני תלמידי תיכון לא קשורים אחד לשני שמתחלפים בגוף. כמובן שזה יוצר כאוס היסטרי.

Itazura na Kiss - היא קצת וינטאג' אבל הסיפור הוא מתוק לאללה, התבססו על זה דרמות טאיווניות (זה התחיל בנשיקה) וקוריאניות (נשיקה שובבה) מאוד חמוד, מצחיק ורומנטי.

Suppli - הראשי הוא קאמנאשי קאזויה אבל משחק איתו בתפקיד די משמעותי גם איטה
דרמה יותר רומנטית מאשר קומדיה אבל היא בהחלטה משעשעת (בייחוד כשהלבישו את צב בתוך בובת פרווה ענקית של דב עם בקיני).

Seigi no Mikata - אמור להיות משעשע ביותר, זה עם יאמאדה יו וברשימה שלי. מתישהו אני צריכה לראות את זה.

Yukan Club - כמובן שאומנם אני לא יודעת אם זה אמור להצחיק אבל זה מצחיק, לייב אקשן הרבה אפקטים יפנים וג'ין אקאנישי מהמם אחד. העלילה כל כך דבילית אבל זה כל כך משעשע וחמוד שהיא עדיין אחת הדרמות שאני הכי אוהבת.

Atashinchi no Danshi - עם הוריקיטה מאקי שאני חולה עליה (שיחקה בנובוטה גם ובהאנה קימי). על חסרת בית שאיכשהו מוצאת את עצמה גרה עם שישה בנים חמודים (רובם מוכרים לי, שחקנים די מפורסמים).

שמעתי הרבה המלצות על Mop Girl ולמרות שהעלילה לא נשמעת לי מרתקת במיוחד אני אנסה אותה כי אמרו שהיא ממש ממש מצחיקה ומתוקה - זה עם קייקו קיטאגוואה המעלפת.

Dragon Zakura - קלאסיקה מבחינתי, עם יאמאפי, על עורך דין נחשב שמנסה להצליח להכניס תלמידים טיפשים כמו נעל לאוניברסיטה הכי נחשבת ביפן. יש שם כל כך הרבה שמות שעם השנים הפכו להיות מהמפורסמים ביפן...

Zettai Kareshi -כמובן! כמובן! אחת הדרמות הכי משעשעות מתוקות ומרגשות שיש. על רובוט שבא לעולם כדי לרצות על הבעלים שלו- רווקה לא יוצלחת שמתאהבת בבוס שלה. עם סאקי איבו, האיאמי מוקימצ'י (שאני קוראת לו שוקולד) ומיזושימה הירו, מאוד מומלץ אם לא ראית!

וואו חפרתי, אני יכולה להמשיך ככה שנים... טוב בינתיים יש לך מה לראות אם לא ראית חלק ויש גם סרטים שלא נדע...

מקווה שעזרתי!

Ryoko san

New member
אויראיתי איטאזורה נו קיס הטאיוואני

זה היה כ"כ חמוד!!!!! ניסיתי אח"כ לראות את הגרסא היפנית אבל משהו בשחקנים לא היה מקסים כמו בגרסא הטיוואנית :) זו גם הדראמה הלא-יפנית היחידה שאהבתי חח

אולי אני מסתכנת בסקילה, אבל אני לא מתה על אקאנישי, קאמהנשי ויאמאפי... לא יודעת, משהו במשחק שלהם נראה מאוד יהיר ופשוט לא משכנע. לא להרוג אותי.

אה, וגם השחקן הזכר בזטאי קארשי די מעיק. לא יודעת, משהו בפנים שלו מעצבן!

המיקאטה והדאנשי נשמעים מעניינים, אבדוק

Sivan 85

New member
אל דאגה. אני לא אוכלת אף אחד...

ג'ין לא יודע לשחק, הוא יפה, בגלל זה אני רואה את הסדרות איתו... כיף לבהות
(עכשיו אין במה לבהות הוא פוטר).
צב זה קדוש בשבילי אז גם אם הוא יעמוד ויעשה ריקוד בלרינה אני אמחא לו כפיים ויאמאפי... טוב. זה יאמאפי, הוא יצור לא מוגדר, אף אחד מהם לא ממש יודע לשחק כמו שצריך, מהג'וניז רק קובי יודע לשחק טוב (סליחה, קובי זה קימורה טאקויה).
תהני לבדוק! מקווה שתאהבי!

falkor6

New member
אוקיי עצרתי ובהיתי במסך למשך כמה שניות

צב בבובת פרווה של דוב בביקיני?!?!?!

אני מפחדת לשאול למה

את זה אני חייבת לראות

שתפי בתמונה!

falkor6

New member
קורע!

ממש מסקרן!
נו טוב.. עוד דרמה לרשימה מה זה כבר משנה

Mokona Modoki

New member
טוב סיוון כתבה את הכל

אבל אני רוצה פשוט לשים דגש על מה שהכי מומלץ ממה שהיא כתבה לפחות מבחינתי

Yamato Nadeshiko Shichi

Itazura na Kiss

Yukan Club

Atashinchi no Danshi - חמוד, אבל לטעמי נמרח בקטעים מסוימים. אבל עדיין שווה לטרוח ולראות

Zettai Kareshi

ומשהו נוסף ממני של אייטה [ראיתי שציינת את שמו אם לא הזיתי]
Voice... יש שם גם איקוטה טומה
, זה דרמת רפואה אבל...

Ryoko san

New member
וויס ממש חמוד! ראיתי ונהניתי לצפות בטומה 3>

שמעתי שהוא גם שחקן תאטרון, מישהו שמע על להוריד וידאו של הצגה? :p

למעלה