אהלן! שאלה לי אליכם

toxic2004

New member
החילונים אחדו את העם?

כמה שזה מצחיק. ממתי לחילונים הייתה זיקה לאיחוד בכלל?

lithium1914

New member
אתה צריך ללמוד קצת היסטוריה.

אם לפחות תסכים שהציונות היא הזרם האידאולוגי שניסה לאחד את כל יהודי העולם, אזי שיהודיים חילוניים היו אלה שאיחדו את העם היהודי. המפעלים הציוניים הראשונים הוקמו והובלו ברוב עצום על-ידי יהודים חילוניים. רבאק, אפילו הראי"ה אמר שהציונים החילוניים היו חמורו של משיח או הגשר של נייר או שעשו מלאכת ה' ולא ידעו או לא משנה איזה ביטוי שחוק שהוא השתמש בו. בדיחות גרועות והערות מפגרות אתה יודע להריץ, מה עם להרביץ קצת תורה?

toxic2004

New member
מתי בדיוק הוא אמר את זה?

יש לך איזה ספר או מראה מקום שהוא אמר כזה דבר? בנתיים את הבדיחות הגרועות והמפגרות אני שומע מכם.

מדיניות הכיבוש?

אי אפשר להסביר מה זה כיבוש על רגל אחת.. גם אם תקראי מיליון ספרים להבין מה זה לחיות תחת כיבוש אני לא חושבת שתצליחי..

קבל הסבר בעברית קלילה

הכיבוש = כך קוראים שונאי ישראל לפעולות צה''ל בשטחים אם זה לא מספיק תרים טלפון ליוסי ביילין הוא יודע הרבה יותר......

אהה ואם אתה מדבר על ה"כיבוש"

שהציונים הגיעו ל"פלסטין" ו"גנבו" שטחים לזה אי אפשר לקרוא כיבוש כי היהודים קנו אדמות מהערבים ואחרי זה בנו פה מדינה לעם שזרקו אותו מפה כל פעם מחדש

Fleddermaus

New member
זה סמל של ארגון טרור. ../images/Emo119.gif

"הארגון הצבאי הלאומי" וארגון "לוחמי חרות ישראל" עסקו בפעולות טרור, ואף ביצע מעשי רצח וטבח מזוויעים. האצ"ל והלח"י הם בושה להיסטוריה היהודית והציונית.

הם עזרו להקים פה מדינה...

אני לא מאמין שאתה היית עושה את זה יותר טוב מהם

אני אף פעם לא תומך ברצח

אבל שרוצחים אנשים מהעם שלי אני בעד רצח העם שרוצח.... הקם להורגך השקם להורגו....

האצ"ל רצחו

אנשים תמימם בפיגועים שלא היו מבישים אף ארגון טרור. אנשים שלא קמו להורגם. הם בושה לאנושות כמו כל ארגון טרור אחר.. לא פחות מחמאס לדוגמה...

למעלה