אהלן חבר'ה

IshMaElf

New member
מה זה קשור אני לא איש bjj ואני עושה

הרבה סטרייקינג בנוסף לקרקע, והמזרון זה טיעון זניח ודבילי לגמרי אולי הכי דבילי ששמעתי מכל הטיעונים שמנסים להמעיט בעבודת קרקע בקרב אחד על אחד גם בתנאים שהם לא תנאי זירה וכדומה.

הנה טיעון אחר: BJJ זו אחלה אמנות

אבל מתאמנים בה חבורה של ילדים גסי רוח עם בעייה חמורה בניסוח ובנימוס. לכן זה לא כל כך משנה למי הם מסוגלים להרביץ. מה דעתך?

ננדין

New member
כן, אתה! ולא רק פעם אחת...

לדוגמא: "זה טיעון זניח ודבילי לגמרי אולי הכי דבילי ששמעתי..." יש עוד, רוצה? אני בטוח שהמאמן שלך (שהוא מאמן מוערך...) לא מעודד התנהגות כזאת שנוגדת את רוח הא"ל והנימוס הבסיסי... אתה רוצה להיות לוחם חזק כמו הגרייסים, נהדר! אחלה שאיפה! אבל שים לב שהם לא מתבטאים ככה אפילו מול אנשים שקראו תיגר עליהם... וחבל! כי כן רוצים לשמוע מה יש לך להגיד רק אתה חייב ללמוד הרבה נימוסים...

IshMaElf

New member
למה זו גסות רוח?

אני מרגיש שזה טיעון מופרך לגמרי זכותי להביע את מה שאני מרגיש, בחייך זה לא כאילו פגעתי בבנאדם אישית ברור שיש מקום לנימוס אבל זה עדיין דיון וכל עוד אין גלישה לפסים אישיים אני לא רואה פה שום עבירה של גבול, אם כבר הדברים שלי הם "חלביים" יחסית למה שנישמע פה. אתם צריכים לקחת דברים יותר בפרופורציות, כולה דיון אף אחד פה לא רוצה ברעת השני ואף אחד פה לא עשוי מחרסינה, אני מאמין שאדם בוגר יעמוד בדברים האלה בלי לקחת יותר מדי ללב...

אתה "מאמין שאדם בוגר יעמוד בדברים"?

אילו כולם היו חושבים כמוך, היה כאן פורום משעמם מאוד - כולם היו מסכימים עם כולם... למזלנו (גם למזלך), נראה שיש לא מעט אנשים שחושבים אחרת, לא רק ממך אלא גם מאחרים. זה טוב, זה מאפשר דיונים והרבה פעמים זה מלמד אותנו משהו חדש, שלא חשבנו עליו. אבל כדי ללמוד משהו חדש, צריך להיות פתוח אליו. האם אתה פתוח לאפשרות שאנשים שונים נותנים פרופורציות שונות לדברים שונים? האם אתה פתוח לאפשרות שיש אנשים שכן ייפגעו מאמירה כמו "זה רעיון דבילי"?

../images/Emo45.gifמסכים מאוד בעניין העניין בפורום

אני אישית שמח על כך שיש כאן מגוון כה רחב של אנשים ודיעות ושיש כאן דיונים מענינים גם אם עוקצניים לעיתים.

IshMaElf

New member
../images/Emo45.gif צודק אבל יש דרכים להיתמודדות-

וזה למה זהו פורום ודיונים עם חילוקי דיעות הם דברים פוריים וטובים מאוד כל עוד הם נעשים בתחום שלא יורד לפסים האישיים ולפגיעה בפרט, יש גבול לצנזורה האפשרית ובנאדם לא יכול ללכת על זכוכיות כל הזמן. יש מקום להיתבטאויות מסוימות ואי אפשר לשלוט על זה שכל אחד יפגע או לא יפגע זה תחום מאוד סובייקטיבי.

IshMaElf

New member
וזה גם מה שהופך דיון למעניין -

בלי חילוקי דיעות ומעט עוקצנות היינו ממזמן מתים משיעמום.

avshalomat

New member
אוהד יש פעמים שאני מצטער

שאתה לא בחורה כך שהיינו יכולים לקדש את אהבתנו בחתונה אמת, מצד שני אני לא בטוח כמה אישה עם זקן צרפתי היא דבר אטרקטיבי. או במילים אחרות דברים כדורבנות קלעת בול.

HAKOKI

New member
וואלה לא מתאים לך להיות מנהל...

אובייקטיביות..שמעת פעם על המילה?

ננדין

New member
לדעתי זה דווקא הופך אותו עוד יותר

מתאים לניהול הפורום... חבל שאתה לא מבין את הציניות שלו שלא כוונה לכל מתאמני ה BJJ אלה רק לאלה שלא מתבטאים כראוי...

HAKOKI

New member
תקשיבו

אז אני יגיד שבקונג פו יש חבורה של ילדים קטנים שהם חצופים ואז יגיד שזה היה בציניות והתכוונתי רק לחלק מהם? תקשיב בכל מקום יש אנשים חצופים שלא יודעים להתבטא כראוי(למרות שאני לא חושב ש ishmelf התבטא בצורה לא רואיה), לא הייתה שום סיבה לאוהד לכתוב את המשפט הזה על bjj (ד"א רוב התגובות שלו על bjj באות עם ציניות מציקה) רן למרות היותו מתאמן בג'יוג'יטסו ואף שבי מהפורום השכן שגם הוא עוסק בג'יוג'יטסו תראה את התגובות שלהם לדיונים על אומנויות לחימה אחרות ותאוריות על אומנויות לחימה אחרות האם הם מגיבים בציניות? לא. אז כל מה שאני עושה זה משווה תגובות מנהלים ובעיניי תגובותיו אינם רואיות למנהל פורום למרות היותן "מנוסחות בצורה נקייה מבחינת ניסוח ונימוס"

ננדין

New member
זה שרוב התגובות של אוהד על BJJ

באות עם ציניות מציקה זה כנראה בגלל שנמאס לו מכל מיני אנשים שבאים לפורום וכותבים הודעות סטייל: "BJJ זה השיטת לחימה הכי טובה בעולם וכל השאר זה חרטה..." (זה והעובדה שהוא מקנא בנו כי נמאס לו להפסיד כל הזמן
) גם אתה HAKOKI כמתאמן רציני של BJJ אמור להיות מוטרד מתגובות של אנשים כאלו כי הם יוצרות לנו, מתאמני ה BJJ, רפיוטיישן גרוע מאוד של ילדים קטנים ומתלהבים... תאמין לי שאוהד לא מזלזל ב BJJ או פוסל אותה כשיטת לחימה יעילה לרחוב הוא פשוט פוסל התלהמות והערצה עיוורת לשיטה מסויימת ופסילת כל השיטות... הדברים שלו נאמרים בהומור ציני! ואם אתה לא מבין את ההומר הזה אז בטוח שאין לך מה להעלב ממנו... רון

אהמ.. בואו נסגור איזו אי הבנה

קודם כל אני ממש מרוצה מזה שמהודעה אחת קיבלתי הצעת נישואין חד מינית (טוב, אולי מרוצה זו לא המילה נכונה) וגם כל כך הרבה תגובות.
הלוואי שבעבודה הייתי כ"כ פורה. דבר שני רק רציתי להבהיר שאני... איך אומרים... מתאמן באופן סדיר גם על עבודת קרקע, לפעמים גם BJJ, אז אפשר לומר די בביטחון שאין פה מצב של "קונג פו נגד BJJ" או משהו כזה. נראה לי שאם הייתי מתאמן רק בBJJ אז הייתי מתעצבן קצת יותר מהעובדה שמי שמייצג את האמנות שאני מתאמן מצליח באופן עקבי ליצור תדמית קצת לא רצינית. הציניות היא, מה לעשות, סימן ההיכר של חארות כמוני.

avshalomat

New member
לא מרוצה? נעלבתי רשמית!!!!1

חוץ מזה נא לקרוא היטב , אם היית בחורה וגו

HAKOKI

New member
בדיוק הכוונה שלי ידידי!!!!

"הוא פשוט פוסל התלהמות והערצה עיוורת לשיטה מסויימת ופסילת כל השיטות" יהושוע סופר עשה בדיוק אותו דבר ולא זכורה לי תגובה צינית אבל זה לא הרעיון אוהד אחלה גבר לא מציק לי העניין של "ילדי הbjj" כולנו היינו כאלה מתישהו ולא משנה באיזו שיטה מדובר ראה את הדיון על שיטת הקוגה ריאו או מה שזה לא יהיה וההתלהמות בפורום אומנויות לחימה בזירה בין ה cma והאיגרוף החובבני ואף תגובותיו של יהושוע סופר להעלב לא נעלבתי ואני ויובל את תגובותינו אחד לשני הסדרנו אז.. its all good.. יום נעים

ננדין

New member
קוראים לזה פוליטיקה...

אוהד כמנהל הפורום לא יכול להגיב בצורה צינית לשו"ת שנעשה באופן רישמי עם מומחה לחימה כלשהו (בלי קשר למה שמישהו חושב עליו...) אבל הוא כן יכול להגיב להודעות מצד חברים שכותבים פה מבחירה ולא מהזמנה... תחשוב איזה חוצפה זה מצד המנהלים להזמין מישהו להתארח בפורום ואז להגיב בציניות לתשובות שלו אבל עדיין אף אחד (גם מהמנהלים) לא אמר אמן על כל מה שסופר אמר ובכלל בגלל זה יש לנו את כל השירשור המעצבן הזה בפעם המי יודע כמה... ותאמין לי, אוהד לא אחלה גבר, הוא חרא של בן אדם ובגלל זה אני אוהב אותו...

למעלה