אהלן חברה

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gif

למה את ערה בעשרים ל-6 בבוקר
מממממ... סבבה..
מסכימה.. אבל מה ז'תומרת כמו פעם שעברה? כי פעם שעברה לא יצא נראה לי.. אם כן אני על אפולו של דרור

להלן העבודה

כל אחד יבחר סוס שהוא לא מכיר ושהוא לא מהחווה שלו במשך היומיים הקרובים וביום ראשון נתחיל לעבוד!!! כולם יגישו את העבודות שלהם לאי מייל שלי שהו: [email protected] ואני אשים את התוצאות בפורום! מותר לקבל עזרה האנשים שמכירים את הסוס אפשר להוסיף תמונות! בעבודה צריך להיות: תעודת זהות של הסוס פרטים על הסוס אפשר להוסיף סיפור או שיר או ציור או מצגת את העבודות יש להגיש ביום שבת הבא. תודה Rachel

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifיש לי בעיה עם העבודה!

כל התמונות שדרור שלחה לי במחשב שלי... ואין לי אפשרות להעביר אותן למחשב של אחי... מה אני עושה?

תכנסי למחשב של אח שלך...

ותכנסי לאנטרנט ותשמרי תמונות שיש בפורום בארכיון ששמתי.. לא חסר...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifחחחחח... דרור...../images/Emo26.gif

יש בארכיון תמונה של אפולו אחרי ששטפת אותו איתו כשהוא קשור.. תמונה מזה חמודה שלכם!!

ראיתי תתמונה-ששלחת לי במסר תקישור

וזה לא אחרי שטיפה... תסתכלי שיש אוכף עליו מן הסתם.. וזה לפני שעליתי לרכב עליו....

זה לא ממש דחוף

את לא חייבת לשים תמונה של הסוס אבל כדאי וגם לא נורא אל לא תיהיה את יכולה לשים תמונות לא רק של הסוס אבל שיהיו קשורות לנושא

Unreachable

New member
אז ככה

כבר ניסינו לעשות דבר כזה לפני כמהב זמן...ובסוף לא עשינו אבל אם זה יצא לפועל אז אני רוצה על מי שעשיתי פעם- אוהיו

fillygirl

New member
תורמת את הפונית שלי...למי שמעונין

מירה-בל mirabel מישהו רוצה???

ועד משהו

שאתם שולחים לי את העבודות לאי מייל אז תכתבו את השם שלכם בפורום לדוגמא: green woman תות שובב וכו'........

אם מישהו

רוצה לעשות על הפונית שלי (טינקר-בל) אז אתם יכולים וזה לא אומר שאני אעלה לכם את הציון בגלל שאני אמרתי לכם דברים עליה

אני לא מוצאת את העבודה

הסתכלתי אצלי באי מייל ולא ראיתי אותה את מוכנה לשלוח לי אותה שוב

למעלה