אין לי אותהההה!!!!!!!!!!!!! נשבר לי.. אין לי כוח לעשות הכל... וכבר מחקתי את כל התמונות..
G GR££N woMAN© New member 23/11/03 #16 אין לי אותהההה!!!!!!!!!!!!! נשבר לי.. אין לי כוח לעשות הכל... וכבר מחקתי את כל התמונות..
G GR££N woMAN© New member 24/11/03 #23 ../images/Emo187.gifמצאתי ת'עבודה וגם שלחתי לך אותה שוב... מקווה שתמצאי...
T Tinker Bel האלופה New member 24/11/03 #24 יאללה אנשים אין הרבה וזה באמת לא עבודה קשה והחלטתי שכדאי שתשימו את העבודות בפורום כי הן לא מגיעות אלי לאי מייל
יאללה אנשים אין הרבה וזה באמת לא עבודה קשה והחלטתי שכדאי שתשימו את העבודות בפורום כי הן לא מגיעות אלי לאי מייל
G GR££N woMAN© New member 25/11/03 #25 ../images/Emo187.gifעבודה עבודה עבודה!! דרורוש!! העבודה עלייך ועל אפולוש!! חח... מקווה שיעלה.. כמעט שמתי ת'מאמר על החידוד והריכוז עם הסוס חחחחח..
../images/Emo187.gifעבודה עבודה עבודה!! דרורוש!! העבודה עלייך ועל אפולוש!! חח... מקווה שיעלה.. כמעט שמתי ת'מאמר על החידוד והריכוז עם הסוס חחחחח..
T Tinker Bel האלופה New member 26/11/03 #26 עבודה נחמדה מאוד קצת קצרה אבל בכל זאת הציון הוא: 16 מתוך 20 ודרך אגב הציון המלא הוא 20