אהלן חברה

אהלן חברה

הבוקר (11,00) התעוררתי לצלצול הטלפון, אבא על הקו. "מה שלומך? זה עידן ועידנים שלא שמעתיך (לפני שבועיים הייתי בבית) איך זה לעבוד בגשם? חושבים עליך מותק" וכיו"ב דברי חיבה וכיבושין. אחרי כל שיחה כזאת אני נשאר מבולבולבל, איפה קיבינימט היית כשבאמת הייתי זקוק למילה טובה,ליטוף, או חיבוק.(לא שהיום אני לא זקוק) אבל במחשבה שניה אני חושב, טוב מאוחר מלעולם לא. יצאתי לקנות עיתון, מהדלת ממול גניחות אהבה, הרגשתי לחץ באזור החלציים (טוב, לפחות זה) קניתי את העיתון, וסביר להניח שהוא החבר היחידי שאעביר איתו את היום.(מזל שאני עובד מחר). (חברה, אני ממש אוהב סוגריימים, מה לעשות) מתוסכל אני הולך לחדר כושר,לפרוק את תסכולי על העצים ואבנים. (קרי,משקולות ואירובי) אני חוזר הביתה, השמים אפורים, הים אפור, אפור לי בלב. עם כל יום שחולף נגמרת לי האופטימיות (נשארה רק קצת) עד מתי אחיה מהיד לפה? מתי כבר ארוויח מספיק כדי להזמין בחורה לדייט? לצאת למסיבות לרקוד? לחיות את החיים? מתי כבר אוכל לקנות מחשב ולהתחבר אליכם? לכתוב ולהגיב (מה שאני לא יכול להרשות לעצמי בקפה אינטרנט) אנשים, אתם החברים שלי!! אוהב את כולכם!! גם אלו שאני לא מכיר עדיין. כל יום כשאני חוזר מהעבודה, אני נכנס לקפה אינטרנט ועובר על כל ה"שקלא וטריא". סורי אם חירבנתי לכם את המצב רוח, אני בכל אופן, משום מה יותר אופטימי לאחר שהקלדתי לכם את רחשי ליבי. אז שבת שלום לכולכם, ואינשאללה שיהיה לכולנו עם מי להתכרבל,אמן! אני מומר להכעיס לא בגלל שאין לי תיאבון, אלא משום שאין לי אוכל!! ALL I WANT IS EEEL REAL LOVE (ׁרובי וויליאמס,החדש)

כמה עצוב...../images/Emo7.gif

עוד יבואו ימים טובים. תזכור, כשהמצב הכי גרוע הוא רק יכול להשתפר. (אני יודעת זה קצת SOPPY) כשדלת נסגרת עוד אחד נפתחת. יהיה בסדר... תתחזק אנחנו איתך. גלי

דמעה שולחת *פעימה*

אח יא בן אדם, אני מזדהה איתך מבין אותך , אבל לאט איש. חברים נקנים לאיטם אחד אחר השני . וכסף מצטבר כמו טיפטוף שעון חול, גרגר אחר גרגר . אבל חופש ? זה דבר מצטבר בתוכך לוקח אותך למסע אחר שאין לו גבולות ... אהה ועוד דבר אתה לא חייב כסף כדי להזמין בחורה לדייט. אתה רק צריך להיות מי שאתה ולמצוא חן בעיניה. מעבר לזה ? אל תשכח לקנות קונדומים
<דמעה חושבת שאולי סקס זה לא הכל אבל זה בהחלט יכול לגעת עמוק בתוכך ... (מי אמר שהגודל לא קובע ???
) >

סיטרא

New member
אוי נו באמת....

אנחנו הרי חברים ותיקים, איך זה שאתה לא מתקשר עלי כדי להתעודד קצת ? נראה לך שאצליח לעודד אותך דרך הפורום ? בכל אופן ישראל, תרגיש טוב, ונסה להתעודד מהפתגם הסיני העתיק הטוען כי תמיד יכול להיות יותר גרוע, וגם תתקשר מדי פעם ,

אנחנו באמת חברים ותיקים

מעצם העובדה ששנינו משתתפים בפורום, אבל סורי, אני לא ישראל. למרות שגם הוא חבר ותיק ופעם כתב תחת הניק שלי, וזה כנראה מקור הטעות. האמת אני ממש אופטימי כשאני עובר עכשיו על כמות התגובות, ולא נותר לי אלא לומר מה שנדמה לי שכבר כתבתי "אוהב אתכם". ונא תביאנו לידי ניסיון

מה זה קשור לכסף? ../images/Emo12.gif

בנות - בעידן המתירני שבו אנחנו חיים - הן הורא זמינות. חוצמזה יש לך סיפור לא רע למכור, יצאת בשאלה! בנות אוהבות מלודרמות אני בטוח שהרבה מהן ישכבו איתך מתוך תחושת הזדהות וסימפטיה. העיקר שתתפוס בטחון. תמשיך גם עם המכון כושר, זה יכול רק לעזור. עכשיו הנה תמונה שתעזור לך להעביר את הלילה... <אסטרו חושב שהבנות של היום הן לא הבנות של הלילה!...>

Le Fay

New member
עזוב - בנים הרבה יותר זמינים מבנות,

והם שמחים לשכב איתך גם בלי הזדהות או סימפטיה, וגם אם אין לך בטחון, וגם בלי כושר <האסטרולוגים של היום לא האסטרולוגים של אותה מפת כוכבים שהיכרתי> להראות לך את כוכב הצפון, או אתה יכול לחזור ולמצוא אותו בכוחות עצמך?

היי נשמה.

אתה כותב נהדר. ויהיה כיף לקרוא אותך יותר. מתי יהיה לך כסף? קבל סיפור אחי: לפני כמה חודשים חייתי באיזה דירה בירושליים שאותה קיבלתי בחסד מחרדי שחשב "ששווה להשקיע בי כי אולי אני עוד יחזור", עבדתי בסופר בבעלות חרדית, והחיים היו זבל. א. לא היה לי כח לסחוב קופסאות שימורים, זה היה לי פשוט כבד. ב. הרגשתי מושפל כשהבעה"ב היה צועק עלי, והוא ימ"ש ידע איך לצעוק כך שאני יתעצבן. ג. כל חצי שעה הייתי פוגש חבר אחר, שהיה מעקם את פניו ואומר תגיד אתה נורמלי? בשביל זה יצאת? ויהי היום בשעה חמש אחרי יום עבודה קשה ומפרך, כשהלחמניות הקוטג´ והשוקו שקניתי מהסופר כדי לאכול בערב נדמו עלי כאילו הם שוקלים כמשקל אדם שמן, הייתי עייף וביחוד מותש נורא, קיבלתי טלפון מחבר, והוא מסכן שמע את כל הצרות שלי עם כל הפירוט והפרשנויות (כמו שאני אוהב) כשהוקל לי, שאלתי. תגיד יש מצב שאני יתגעגע לזמנים האלה של העבודה המפרכת והמעייפת? הוא ענה, תגיד אתה נורמלי? התעקשי וניסיתי להזכיר לו כל מיני דברים שלא היו ממש כיפיים בשעתם, והיום אני מתגעגע אליהם פחד, (דוגמא, המלחמות מיים בישיה"ק) אולי, אולי נתגעגע אמרתי. אולי אני צודק? מה אתה חושב? בשביל זה יש פה וותיקים נשמע גם אותם. אז מה אתם אומרים?

תודה על העידוד

והדשה לי לומר גם לך מקצת שבחך, אני ממש נהנה לקרא אותך ואת הנושאים שאתה מעלה. ובאשר לגעגועים, לא נראה לי שתתגעגע לתקופה הקשה שתארת, כשם שאני רוקד כנגדך, סתאאאאם. כשם שאני לא אתגעגע לתקופה קשה זו שאני עובר.(חוץ מלשעות שגלשתי באינטרנט) וכשם שקשה לי להיזכר כעת במשהו שאני מתגעגע אליו בכלל. המבולבולבל חלש בנוסטלגיה

../images/Emo24.gif גם ממני

בחיים יש תקופות. אין מה לעשות, יש עליות ויש ירידות. גם אם אין כסף זה לא אומר שאי אפשר לצאת לבלות. אפשר סתם לשבת עם חברים באיזה בית, או לפתח תחביבים זולים (כספית) כמו לראות טלויזיה ולקרוא ספרים (או פשוט להתקמבן עם האנשים הנכונים ואז אתה נכנס בחינם לכל מיני מועדונים..) אבל הכי חשוב - שלא תגמר לך האופטימיות! אם זה יקרה אז באמת לא תגיע לשום מקום.
אוהבים אותך גם.

תודה, מיס

מה עושים כש(עדיין) אין חברים (חוץ ממכם)?? ואיזה חרה זה לצפות טלויזיה לדמוע או לצחוק לבד?? ואיזה יופי שאת אוהבת אותי. סתם, בגלל שאני בן אדם!! אכן, סיבה טובה לאופטימיות!!

Le Fay

New member
לפחות כשתפגוש שם את בריאן קיני...

תרגיש שמצאת חבר, לא?

גל נעים

New member
אחי היקר,שב לך בנחת הסכת ושמע:

אחי הירק, דע לך שמתוך המצב השחור הזה האור יהיה חזק עשרות מונים כשהוא יגיע, דע לך שגם כשהשמיים אפורים מאוד וקר ואין מצב רוח, מעל העננים האפורים האלה יש שמש גדולה גדולה. דע לך שאין כאן אחד בפורום שלא שפך את ליבו בפני הכלל,כל אחד ויחודו הוא, ובמעשה הזה הוא מגלה דעתו שאכן אנחנו חבריו הטובים ביותר, כנ"ל אתה. לא חירבנת לאפ´חד ת´מצב רוח,אנחנו כאן בשביל זה תאמין לי. אני לא מזמן עברתי גם משהו דומה והחבר´ה כאן היו פשוט נפלאים ועזרו. ואם אתה כבר מומר להכעיס-אז תרגיש טוב עם עצמך ותדע שאוטוטו תוכל להזמין איזו בחורה לדייט פצצות, דייט כזה שבאמת אינשאללה יסתיים תחת השמיכה שלך... אוהב אותך אח שלי.

כתבתי מכתב ארוך.

אבל לא שלחתי כי הוא היה נורא נורא חריף, וגם לי, כך מסתבר, יש את הגבולות שלי. אבל בכל זאת, בלא כלום אי אפשר, כופר אחי היקר. האים אתה באמת חושב שיכולה להיות לאדם בעיה שהוא לא יודע עליה? האם אתה באמת חושב שבעיות לא מתחילות ונגמרות בראש? האם אתה חושב שיש בעיה אמיתית, אבסולוטית? נו במתת, אני מתפלא. נניח שאתה צודק, ושהבעיות הם קשות. האם תקשה עליו בדבריך או תקל? אם תקל, אז למה לא כתבת, ואם תקשה, אז למה בא לך לכתוב את זה? מה העניין שלך לראות ולהראות הכל באור שחור בשביל מה זה טוב? איזה תועלת יש בזה? לא יפה.

תשובה

אני לא יודע אם לדברי יש משקל שיכולים להשפיע או להקל על המבולבל, אבל הם בסגנון שבא להקשות, אז למה בא לי לכתוב? לא יודע כי ככה בא לי, למה לא כתבתי? אמרת בעצמך. ועכשיו בבקשה אל תטיפו לי על חשיבות האופטימיות וכל הבלה בלה בלה, בסך הכל לא אמרתי כלום רק אמרתי שבא לי לכתוב משהו אבל לא כתבתי, אז תשתקו.

למעלה