אהלן וסהלן

אהלן וסהלן ../images/Emo150.gif

גבירותי ורבותי, הרשו לי, במחילה מכבודכם, להתחיל (כהרגלי בקודש) את הודעתי בראש ובראשונה בתלונה והתמרמרות כלפי מנהלי הפורום:
למה אין שטיח אדום בכניסה לפורום????? כאילו, הלו! רק לאורחים מאנגליה ושוויץ, דיפלומטים יענו, מגיע כבוד? אני מוחה בכל תוקף! פשוט עוול בל-יתואר ונעבור לטקס ההצטרפות
אני, קובי שם-משפחה-אמור-להיות-כאן מאזור הצפון בן 16.5 מאוהב בדגים מושט, סלמי ופוגי, בוגר כל מלחמות הצ'טים (מ iol ועד gay com), ועוכר ישראל ידוע לשמצה רוצה להכריז בזאת וקבל עם ועדה על הקמת מדינת...אני! כישראלי מצוי, מלא טענות כרימון (על הקהילה והדרך, השיטה והטעם הנורא והאיום של החצילים בבר בכניסה, ועוד) וחושב שהוא החכם ביותר עלי אדמות (מקובי ועד קובי לא קם כקובי, באמונה), חשבתי כי הגיע הזמן לכבוש את מעוז התום של חברת הגייז, פורום גאווה צעירה, וכך להמשיך ולתקן את קהילתנו כולה ולאחריה את העולם כולו. כמובן, בדרך אמציא את הגלגל מחדש ועוד כמה דברים, אבל זה לפעם אחרת...
טוב, האמת היא שסתם נכנסתי להכיר אנשים חדשים
אבל אם כבר למה לא לעשות את זה עם קצת רעש וצלצולים? מה אני...הומו או נקבה? כוסית או פייגלע?!
אז ברוכים הבאים לעצמי! ומי שלא מגיב על הודעה זו משול כמת. מה משול? הוא כבר מת!
אה, עוד כמה דברים עלי , דברים שלעולם (כלומר עד להודעה הבאה) לא הייתם עולים עליהם אלמלא כתבתי הודעה זו וכמו כן לא הייתם רוצים לדעת: א. מצטרף ל"ליגה למאותגרים אנכית", שעוברת להנהגתי מרגע זה ממש ; ב. בתולה זקנה. לא אמרתי כלום! ; ג. דעות מסוכנות בקצה הקשת ; ד. משיח, משיח, משיח, אוי אוי אוי אוי אוייייי זה טוב...(= התקפי שיגעון זמניים מדי פעם) ; ה. מחשבים זה הכי, אחי ; ו. סכיזופרניה קשה ; ז. זבלן, זהירות! (פילוסוף זול)

resputin

New member
השטיח האדום בניקוי יבש (תגידו כולכם

תודה למתן על כך
), והדגלי גאווה שמגיעים לכל גולש לתיבת מסרים מתעכבים עקב הבלאגן במשק. אם כך נתחיל ונברך ב
ברוך הבא!|@
בניגוד למה שאתה חושב, דווקא לא דיפלומטים מאנגליה ושוויץ מקבלים אירוח מלכים- אלא רק בעלי דירות בפאלמה דה מיורקה, וגם אז ההנהלה לוקחת את הנכסים כל סופ"ש שני, מיד אחרי שהסיכום השבועי עולה לאוויר.
דגי מושט זה אולי חביב (וחסר לך שאתה לא לוקח איתך מסטיקים!
), וחצילים זה הרי נורא... אך קובי שם-משפחה-אמור-להיות-כאן בן ה16.5 מהצפון, מה הגובה שלך
? הרגש חופשי לפרט יותר על עצמך
. על כל זאת(?) ועוד(?!), תגלה בפורום(?!?). (
-, או שלא..) אם תלחש לברמן משהו יצירתי באוזן ותקבל בטרקלין הפורום איזה
או
למרות שאתה צעיר
(ואם אתה חמוד
, אפילו -
<
?
?>- יותר..
).. בינתיים תוכל לקחת כוס
, למרות שעדיין חמים בשביל זה.. את חוקי הפורום תבין די מהר, יש גירסא ארוכה במיוחד ל
יניות (או שמא נהיה פוליטקלי קוקרט, להלן "מאותגרות ברונטית"?
) ( >>כן כן, יש לך תחרות בקשר לזבלן
>> ) בכלופן! תהנה בפורום@! :) <שמת לב איך אנ יכול לכתוב הודעה שלמה על כלום? . אני ראס\רביב, 17, מרכז, מנהל במשרה חלקית\רודן במשרה מלאה פה.
אם תכעיס אותי, או שאתה בעל נכסים באיזור פאלמה ותסרב לתת מפתחות להנהלה, אחרי טיפול אינטנסיבי עם של שניצלים, אתה תהיה או או , עלול להיות מאוד ששניהם. חשבונות בנק, מענות, טענות ותחנונים אפשר לשלוח לתיבת המסרים שלי או של אבי.
> ~later~

resputin

New member
תיקון טעות*

(הידעת? כשמעתיקים הודעה, כל הסימוני אייקונים שלה, מוצפנים או לא מוצפנים, נעלמים!)
>>..
אם תכעיס אותי, או שאתה בעל נכסים באיזור פאלמה ותסרב לתת מפתחות להנהלה, אחרי טיפול אינטנסיבי עם
של שניצלים, אתה תהיה
או
. עלול להיות מאוד ששניהם. חשבונות בנק, מענות, טענות ותחנונים אפשר לשלוח לתיבת המסרים שלי או של אבי.
> >>

TwelveEyes

New member
מה שטיח אדום, מיידלע?

יש מיתון במשק, תגיד תודה אם תקבל מטפחת אדומה לאף! ואלה לא חצילים אלא פאפאיות רקובות. ככה זה, כל עובדי המטבח בשביתה. היית חושב שתמורת שכר המינימום שהחארות מקבלים הם יקרעו את התחת - ולא רק אחד לשני. Damn fags. ווילקומן, עיוני.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ברוך הבא איש שרוט !

ושלומות גם לקובי, גם לקובי ול.. קובי.
אגב.. אתה בטוח שהתקפיי השיגעון הללו הם זמניים?
נוו נו.. אז מה הגובה שלך? אין שטיח אדום עד שלא תספר לנו על הגובה שלך.

תאורגן ועדת חקירה! ../images/Emo11.gif

לאן נעלם השטיח האדום? האם הוא באמת בניקוי יבש As we speak? יש לי הרגשה ששלטונות הפורום מסתירים מאתנו משהו... זמני קצוב, לכן אאחל לך ברוך הבא
נ.ב: לא רציתי להיות משול למת, לכן הגבתי

TwelveEyes

New member
מסתירים?

על מה אתה מדבר? *גורסת ניירות* כולנו פה חברים *שמה טפסים בכספת ובולעת את המפתח* באמת מתן, אתה כזה פראנואידי לפעמים! *שורפת מסמכים* ההודעה הזו תשמיד את עצמה בתוך חמש שניות. חמש... ארבע... שלוש... שתיים... אחת...

יווו יוהוהוו נותרו עוד כמה משיגענער

בעולמנו הקט! איזה יופי! חשבתי אני היחיד... תודה על קבלת הפנים הקבוצתית, אבל שאלה קטנה לי אליכם: לקובי נאמר ברוכים הבאים, ואפילו לעוד כמה קובי כאלה, אבל מה עם פותח השרשור??!! לא מגיע ל י גם שלום?! מה אני, עז????!!
(אישיות-רבת-מימדים, בנוסף לכל הצרות..) ורביב, פלמיורקה דה לה ונצאולה?! אני מילדי הפרחים חביבי(=אם כבר נולדתי דלפון, אז זה הזמן להפוך את זה לאידיאולוגיה). מה שכן, יש מצב למפתח חלוד לבקתתי אי שם במרומי האטלס. יש שם כר תבן ושמיכת נוצות. אוכלים עשב. רומנטי לאללה! מסטיקים זה לא בריא ! תסבלו לא נורא
זה שווה את זה
ו..זהירות מר. ראס!
אם תמשיך להיות כזה נחמד אתה עלול להיכנס לרשימת הפוטנציאלים שלי ! בי כרפול!!!!
פרטים עלי - בכיף אבל לא הרבה ביחד! אחד אחד רבותי…
הגובה שלי כגובה השטיח! (1.71 ס"מ ) בתחילה חשבתי שזו הבעיה ולכן רק נדמה לי שאין שטיח, אבל הובהר לי שהמדובר בקנוניה של שלטון העסקונה המקומי, שכרגיל לוקח כבקשיש כל דבר שווה ערך ומשאיר לעם רק מטפחות אף
בושה כבר אמרנו? אז מה! נגיד שוב: בושה!! יעללה, נדמה לי שכבר הוכחתי שבחרטטנות אותי אי אפשר לנצח. אז נשאיר את זה ככה, בגבול הטעם הטוב

TwelveEyes

New member
עלק גובה שטיח...

הצעירים של היום לא יודעים להסתפק במה שיש. אתה לא יודע שיש ילדים נמוכים באפריקה?

resputin

New member
האמת היא שזה לא בהכרח נכון,

אני בעד טיול מנהלי מסופסד ע"י הפורום למען הקמת ועדת חקירה התענה לאחר שבוע טיולים במיטב סאפריה של אפריקה על השאלה המיוחלת "האם יש ילדים נמוכים באפריקה? ומה הקטע שלהם עם הרזון?" ובקשר לרשימת הטרדה, נראה אותך
. מילה אחת לא במקום ואני שוטף אותך עם צינור כמו שלשלת ציפורים מעל הלמבורגיני דיאבלו שהרווחתי מהרבעון הפורומיסטי האחרון ממיסי הגולשים החדשים (אגב, נצטרך לעבור על זה. יודע מה? תביא לי את הפנקס צ'קים שלך\מס' כרטיס אשראי, אני אסביר אח"כ.
) בקיצצצצצר, הכל נחמד והכל קובי שם-משפחה-אמור-להיות-כאן, רק מה אבד לך בצפון?
.

למעלה