Dont think you are
New member
אהלן וסהלן ../images/Emo150.gif
גבירותי ורבותי, הרשו לי, במחילה מכבודכם, להתחיל (כהרגלי בקודש) את הודעתי בראש ובראשונה בתלונה והתמרמרות כלפי מנהלי הפורום:
למה אין שטיח אדום בכניסה לפורום????? כאילו, הלו! רק לאורחים מאנגליה ושוויץ, דיפלומטים יענו, מגיע כבוד? אני מוחה בכל תוקף! פשוט עוול בל-יתואר ונעבור לטקס ההצטרפות
אני, קובי שם-משפחה-אמור-להיות-כאן מאזור הצפון בן 16.5 מאוהב בדגים מושט, סלמי ופוגי, בוגר כל מלחמות הצ'טים (מ iol ועד gay com), ועוכר ישראל ידוע לשמצה רוצה להכריז בזאת וקבל עם ועדה על הקמת מדינת...אני! כישראלי מצוי, מלא טענות כרימון (על הקהילה והדרך, השיטה והטעם הנורא והאיום של החצילים בבר בכניסה, ועוד) וחושב שהוא החכם ביותר עלי אדמות (מקובי ועד קובי לא קם כקובי, באמונה), חשבתי כי הגיע הזמן לכבוש את מעוז התום של חברת הגייז, פורום גאווה צעירה, וכך להמשיך ולתקן את קהילתנו כולה ולאחריה את העולם כולו. כמובן, בדרך אמציא את הגלגל מחדש ועוד כמה דברים, אבל זה לפעם אחרת...
טוב, האמת היא שסתם נכנסתי להכיר אנשים חדשים
אבל אם כבר למה לא לעשות את זה עם קצת רעש וצלצולים? מה אני...הומו או נקבה? כוסית או פייגלע?!
אז ברוכים הבאים לעצמי! ומי שלא מגיב על הודעה זו משול כמת. מה משול? הוא כבר מת!
אה, עוד כמה דברים עלי , דברים שלעולם (כלומר עד להודעה הבאה) לא הייתם עולים עליהם אלמלא כתבתי הודעה זו וכמו כן לא הייתם רוצים לדעת: א. מצטרף ל"ליגה למאותגרים אנכית", שעוברת להנהגתי מרגע זה ממש ; ב. בתולה זקנה. לא אמרתי כלום! ; ג. דעות מסוכנות בקצה הקשת ; ד. משיח, משיח, משיח, אוי אוי אוי אוי אוייייי זה טוב...(= התקפי שיגעון זמניים מדי פעם) ; ה. מחשבים זה הכי, אחי ; ו. סכיזופרניה קשה ; ז. זבלן, זהירות! (פילוסוף זול)
גבירותי ורבותי, הרשו לי, במחילה מכבודכם, להתחיל (כהרגלי בקודש) את הודעתי בראש ובראשונה בתלונה והתמרמרות כלפי מנהלי הפורום: