אהלן אנשים

../images/Emo151.gif אפס קטן ../images/Emo163.gif

מכניס לי מילים לפה מסכן אחד . לא אמרתי לירות לילדים בראש .מה שאני אומר זה שאתה נאיבי מטומטם הומו שמאלני שלא קלט עדיין עם מי יש לו כאן עסק חח רוצה לדבר איתם
עד לפני כמה חודשים גם אני הייתי די שמאלה . אבל אחרי ההתנתקות שעשינו בשבילם ואז התחילה המלמחה הזאתי והטילים פתאום נפל לי האסימון וקלטתי עם מי יש לנו כאן עסק . יאללה אפס מסריח לך לחברה ש'ך יעל דיין לכו תפגינו נגד ה"כיבוש" לכו תקראו לחיילים שלנו רוצחים ותניפו את דגל פלסטין . והערבים המסכנים ותיבכו על ה50 ילדים קטנים שצה"ל רצחו שהיו גדלים להיות מחבלים גדולים לעתיד . זבל כמוכם זה יותר גרוע מהחיזבאללה עצמם . אותכם צריך להשמיד קודם .

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif הודעות של טרולים כמוהו

צריכות לפח הזבל, ומוטב מוקדם... תמיר.

GLOBOX

New member
ברור אני הרי טרול ../images/Emo191.gif

אם אני מתעצבן על יפי נפש מנוולים כמוהו אני טרול . כנראה אתה גם מהזבלים האלה .

טרול אמיתי

העלה חזר בתור גלובקס הוא אכן טרול. כנראה שיש לו בעיה הוא חוזר למקומות מהם הוא נזרק כנראה שארועים כאלו מתרחשים במהלך חייו

תרבות אתה יודע

אתה מקלל אנשים בשל דעותיהם. לא כולם חייבים להסכים עם הדעה שלך, אז מה כל מי שלא מסכים הוא אפס וצריך לחסל אותו. מי שקרא לחסל אזרח מעמו זה אתה

GLOBOX

New member
יאללה אפס

אני מקלל את מי שצריך אני מקלל חלאות כמוהו וכמו יעל דיין שברוב חוצפתם מניפים את דגל פלסטין קוראים לחיילי צה"ל שמקריבים את עצמם למען המדינה רוצחים ומוחים נגד ה"כיבוש" . שיילכו להפגים מול הקברים של ה12 ישראלים שנהרגו אתמול שיילך להפגין הזבל הבן זונה הזה בעד פלסטין מול הקברים שלהם

לגולבוקס שלום

לא צריך לקלל בטח שלא את יעל דיין. זכותה של יעל דיין להביע את דעתה. היא נבחרה בעיריית תל אביב מרץ קבלה חמישה מנדטים בראשות יעל דיין כך שיש לה זכות להביע את דעתה. גם אם לא זאת מדינה דמו' ולכל אחד יש זכות להביע את דעתו תתפלא אך גם לאלו שדעותיהם שונות משלך מותר

גלובקס כדאי מאוד שתרסן את עצמך

אני לא עלוב נפש אני יפה נפש. על אותו משקל שאתה מקלל אותי גם אני יכול לקלל אותך, כנראה שזה גדול עליך לא קלל אנשים עם דעות שונות ממך. מבחינה בטחונית אני יותר שמאלני מיעל דיין. ניתן לעשות עם הפלסטינים שלום במידה ונחזיר את הגדה המערבית ומזרח ירושלים יהיה שלום

חחחחח איזה ../images/Emo151.gif מסכן אתה

פשוט לא ייאומן . אי אפשר לעשות שלום עם החיות הללו מה צריך לקרות לך כדי שתבין את זה ? שתיהרג מקטיושה ? שאחת מהקטיושות שהחלאות האלו זורקים עלינו תהרוג מישהו מהמשפחה שלך ? מה צריך לקרות כדי שאפס כמוך יבין שאי אפשר לעשות שלום יעם המפלצות האלה וגם אי אפשר יהיה הם רוצים להשמיד אותך מטומטם

עולה על יחסים אתה הכשלון של המדינה

אני לא מקלל אנשים עם דעות שונות ממני. אולם אני חייב לרשום שאתה בן זונה. אני מקווה שקטיושה תיפול עליך ואשתין על גופתך. בחיים שלך אל תרשום על המשפחה שלי דברים כאלו יא בהמה. מי אתה שתרשום דברים על המשפחה שלי בן דוד של אמא שלי נפצע במצב בינוני מפיגוע בחיפה באוקטובר 2004. אני סבור שצריך לעשות אתם שלום אני מקווה שיחסמו אותך חתיכת קוף פאשיסט מסריח. אתה רואה גם אני יכול לקלל וזאת אשמתך בלבד

בעצם

שמאלני מפגר דפוק כמוך גם אם שני ההורים שלך היו מתפוצצים עדיין היית חושב שאפשר לעשות איתם משהו

למעלה