בשבוע הבא תתכנס מועצת שינוי בראשות לפיד ופורז לדיווח בעמדת סיעת שינוי בכנסת על המלחמה בלבנון לאחר מכן יתקיימו בחירות למוסדות המפלגה. צפוי מפלה לאופוזיציה בראשות לוינטל
אז ככה, בנוער שינוי כמו במפלגת שינוי ישנם חברים ששייכים גם לימין וגם לשמאל. אני באופן אישי נמצאת במרכז- שמאל של המפה הפוליטית. אני מבינה שאותך מעניין לשמוע על דעותינו המדיניות... רובנו פה תמכנו בתוכנית ההתנתקות, כולל אני. אני בעד תוכנית ההתכנסות- כלומר להיפרד מהפלסתינאים- עדיף מדינה עם רוב יהודי קטנה יותר מאשר לחיות עם הסכנה שבעוד מספר שנים קטן יהיה לנו רוה"מ ערבי במדינה או הרבה ח"כים ערביים. אממ זה ממש ככה באופן כללי- אם יש לך שאלות את מוזמנת
כאשר את אומרת שלשינוי יש דימוי של מפלגה ששונאת דתיים. זו מן סטיגמה כזאת שרבים מאיתנו נלחמים נגדה. אני לא שונאת דתיים, אני דיי אוהבת אותם. אנחנו יותר נגד כפייה דתית ולא נגד דתיים. בכלל אנחנו מאוד אוהבים מסורת ואנחנו בעד הדת, רק שאם יש מישהו שלא רוצה לשמור שבת - אנחנו רוצים לאפשר לו את זה. זוהי רק דוגמא קטנה.. ושאלתך היא יפה- אנחנו נתקלים בשאלות כאלה כל הזמן... ערב טוב
אין לי דבר נגדכם - אני שונא עלוקות חרדיות שחיות על חשבוני. אם את דתייה-לאומית, עובדת ולא פרזיטית - אז בוודאי שאין לי דבר נגדך, ואני משוכנע שלאף אחד בנוער או במפלגה אין
אני, למשל, אתאיסט, כופר בקיום אלוהים ובוודאי חושב אחרת ממך - אבל כל עוד תקבלי אותי, אקבל אותך בזרועות פתוחות. שבוע טוב
את כבר לא מרכז-שמאל... אני הלכתי ימינה לאחרונה, וכרגע אני|סדגש}| שמאל פרגמטי ביותר, אם בכלל. שמאל זה עמרי, ואני עדיין לא עמרי
לדעתי ההתכנסות זה אסון, כי השטחים הם לארגוני טרור. אבל... את ההתנתקות היינו צריכים לעשות, וכשיהיו שם מדינות דמוקרטיות והגיוניות ולא מפלצות טרור, אפשר וצריך לצאת מכל השטחים - שלא מגיעים לנו, אבל כרגע זה הכרח להחזיק בהם כי אם לא נחזיק בהם נתרום לאויבינו. תמיר.