אהלן אנשים

Fleddermaus

New member
../images/Emo2.gif אתה עדיין לא אני?

נצטרך לעבוד על זה, או שהתכוונת למישהו אחר...
בכל אופן, נכון להיום גם אני נגד ההתכנסות, היא תשרת רק את הגורמים הקיצוניים. יש לצאת מהשטחים במשא ומתן כדי לחזק את תהליך השלום ולהביא להסכם קבע. כמובן שאני עוד אשקול את זה כשאולמרט יגלה לנו מה הוא באמת מתכנן ל"התכנסות" שלו.

תמיר1991

New member
התכוונתי אליך,

והייתי משוכנע שאתה בעד התוכנית בכל רמ"ח אבריך. טוב לדעת שאנחנו לא כ"כ רחוקים
תמיר.

ערב רב

New member
אין ספק שהוא בעדה

כלומר, כשכל סיעת מרצ תעמוד על רגליה האחוריות מאחורי אולמרט (איזה ביטוי)והגירוש הגדול, הוא יצטרף בקול תרועה רמה.

Fleddermaus

New member
הרגע כתבתי שאני נגד.

או שאתה חושב שאני משקר מתוך מניע לא מובן...

Sashka7

New member
בקשר לתוכנית ההתכנסות-

אף אחד מאיתנו עדיין לא יודע מי יהיה רוה"מ כאשר זה יתבצע ומה יהיה בצד השני. חוצמזה גם לא ידוע לנו כמה שטחים נחזיר ובאיזה דרך. אז באופן כללי אני בעד החזרת שטחים תמורת שלום או לפחות שקט. אבל כמובן שכאשר יכריזו על התוכנית וירצו להעביר אותה תכלס צריך יהיה לשקול הרבה דברים... מקווה שהבהרתי את עצמי טוב- כאילו אם היום אולמרט יכריז על מהמלך כזה ברור שאני אתנגד!

Fleddermaus

New member
אז מה יביא שלום?

חד צדדיות כנראה לא תביא שלום, אבל מה כן יביא שלום אם לא פשרה טריטוריאלית? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...

tapr

New member
פרדיגמת השלום לא בהכרח נכונה

וכלל האירועים בשנים האחרונות מראים שלא ניתן להגיע ל"שלום". ניתן להגיע ליציבות ולביטחון יחסי, אם נתנהל בצורה נכונה. זה לא אומר לצאת מקלקילה כדי שירו משם גם באקדחים על כפר סבא, וכו'.

Fleddermaus

New member
עד עכשיו לא הצלחנו,

אבל זה לא אומר שלא ניתן להגיע לשלום. אם נצא מהשטחים בהסכם, הסכם אמיתי, לא יירו באקדחים על כפר סבא. עם השלום יבוא הביטחון, ואין אחד בלי השני.

tapr

New member
הימור מסוכן

כשאתה הולך לקאזינו, אם אתה חכם אתה מגיע עם כמות כסף מסויימת וגם קובע לעצמך מנטלית כמה אתה מוכן להפסיד. אם אתה טיפש, אתה ממשיך להמר ונכנס לחובות, לפעמים כאלה שתתקשה או לא תוכל לצאת מהם. אבל האם תהמר על חייך?

tapr

New member
לא, אבל ניהול מטוטמם

הביא אותו לכדי שלום קר עד סכנת מלחמה.

Fleddermaus

New member
מתי היתה סכנת מלחמה עם מצרים?

ובכל אופן, תמיד שלום קר עדיף על מלחמה.

חחחחח רוצה לעשות שלום

איזה שמאלני אפס מסכן . עדיין לא קלט עם איזה חיות אנחנו מתעסקים . שלום הוא רוצה חח

Fleddermaus

New member
כן, אה?

רק לשחוט את כולם ולירות לכל הילדים הערבושים בראש יביא שקט.

למעלה