אהלן אנשים

פישר קטן ומושתן

אל תרשום דבר על משפחתי ובטח שלא אל הוריי. יא בן זונה אמא שלך חייבת לי עודף נתתי היה לי 50 ש"ח אבל הרמה שלה זה שני ש"ח בלבד. אתה הוכחה למשפט השמאל הוא גדול והימין לא אמין. את אבא שלך אתה לא מכיר אמא שלך שכבה עם הרבה גברים עד ששכחה ממי הולידה אותך נקח את היצור הכי מכוער ודפוק

Sashka7

New member
מה הקשר אולמרט?? כי אולמרט הוא אפס

תראה כמה זמן הוא מורח את המחלמה הזאת!! אנחנו פאקינג נלחמים נגד ארגון טרור אחד והם עושים אותנו כבר 3 שבועות! לעזאל היו זמנים כאשר צה"ל גמר על 3 מדינות תוך 6 מים! ומה זה היום?? הפכו את צה"ל לבדיחה! אולמרט לא יודע להזיז דברים, אין לו את הבייצים לעשות זאת. אחרי סרבן אחד הוא יוותר על תוכנית ההתכנסות. אבל אני לא מאמינה שבתקופתו תהיה תוכנית ההתכנסות כך שאני רגועה.

תמיר1991

New member
דמט, רק עכשיו אני רואה שהדגש

התחרפן, והוא היה אמור להיות רק על המילה "אני"
תמיר.

לנועה שלום

אמנם אני לא בנוער אבל בתור חבר מפלגה אני חושב שניתן לקרוא לי שמאלני. הדעה שלי בעניין בטחון היא דין הגולן כדין נצרים, במידה וונחזיר את השטחים יהיה שלום. אולם ניתן לשייך אותי גם למרכז מאחר שאני בעד הפרטת חברות כגון חברת החשמל. מפלגת שינוי היא מפלגת מרכז לרוב הדעות יש נטייה להיות קרובות למרכז

גלובקס ניתן לעשות שלום עם הערבים

החזרנו את סיני עשינו שלום עם מצרים, החזרנו את עזה מרוקו ותוניסיה חדשו את השלו שהופסק ב2001. נחזיר את הגדה המערבית מזרח ירושלים ורמת הגולן והיה שלךום עם סוריה ולפלסטין. מנהיגים ימנים שעלו לשלטון הבינו שהדרך היחידה לסיום הסכסוך היא החזרת שטחים הגיע הזמן שגם אתה תקלוט

sagia1

New member
אז הפיתרון למצב החברתי לשיתך הוא

להחזיר את הצפון לסורים ואת הדרום למצרים וככה לא יהיה פער חברתי בין צפון ודרום הארץ למרכז?

לארז שלום

הפתרון שלי הוא שיהיה שלום. למצרים החזרנו הכל הדרום ישאר אצלנו , לסורים ניתן את רמת הגולן וגם הצפון ישאר אצלנו. אני בעד שלום וכן מבחינה בטחונית אני שמאלני. לעומת זאת מבחינה כלכלית אני ימני אני לא רוצה לתת את תושבי הצפון והדרום הם אזרחים כמו כל אזרח אחר צריך לתת חוק חינוך חיטנם לעזור להם בהיותם סטונדטים אולם אי אפשר לתת יותר מדי הטבות הכל במידה

לנאור שלום

הפלסטינים ראויים לקבל את הגדה המערבית ומזרח ירושלים. שטחים אלו נכבשו מהם, זה לא כל המדינה כמו שאתה רושם

למעלה