47!!! מקווה שלא איחרתי
R redgirl2 New member 15/2/07 #69 הוווווווו איזה שיר מקסים ../images/Emo99.gif יו אר סו ביוטיפולללללללל
R redgirl2 New member 15/2/07 #74 הוו שלומית אני מסמיקה ../images/Emo9.gif ואני לא יפה מאוד! אני בסדר (אני בסדר אני בסבבסבבסבסבסדר מי שראה את התכנית של גורי יבין ) את הכיייייייייייייייייייי חמודה! אוהבתותך
הוו שלומית אני מסמיקה ../images/Emo9.gif ואני לא יפה מאוד! אני בסדר (אני בסדר אני בסבבסבבסבסבסדר מי שראה את התכנית של גורי יבין ) את הכיייייייייייייייייייי חמודה! אוהבתותך
D dragonit12 New member 15/2/07 #76 אל תתווכחי! את חמודהההההההה! ומתקוהההההה! ויפההה! וכייפית אוהבת מלא ולא אני לא חמודה אז לא להתכווח!
D dragonit12 New member 15/2/07 #77 היי לאן ברחתם.?! טוב אין בעיה.. רקפת ואני נעשה{שוב}שרשור ענננננקקקקייייייייי נכון רקפת?!
R redgirl2 New member 15/2/07 #81 ברורררררר בתנאי שאסף מצטרף! *לחץ חברתי!* סתם.. ברור שנעשה שרשור ענקי!
D dragonit12 New member 15/2/07 #84 אני יודעת.. אבל התכוונתי אם ככה כותבים... *הולכתלהביאאתהאוכל* *חזרתי*
R redgirl2 New member 15/2/07 #86 כן ככה כותבים ../images/Emo6.gif מה את אוכלת?.. אכלתי משו קטן..אבל נהייתי רעבה שוב יש לך רעיון בשבילי מה לאכול?!
כן ככה כותבים ../images/Emo6.gif מה את אוכלת?.. אכלתי משו קטן..אבל נהייתי רעבה שוב יש לך רעיון בשבילי מה לאכול?!
D dragonit12 New member 15/2/07 #89 מה אכלת?!../images/Emo2.gif אני..אין לנו מה לאכול.. הכנתי מנה חמה בטעם ירקות.. עוד מעט אמא תעשה לי סלט עם המוןמון ירקות! חסה גמבה{צהובה כתומה אדומה}זיתים מלפפון..מלפפון חמוץ תירס גמדי.. מה שכחתי?! אהה כרוב אממ.. תאכלי סלט או טוסט
מה אכלת?!../images/Emo2.gif אני..אין לנו מה לאכול.. הכנתי מנה חמה בטעם ירקות.. עוד מעט אמא תעשה לי סלט עם המוןמון ירקות! חסה גמבה{צהובה כתומה אדומה}זיתים מלפפון..מלפפון חמוץ תירס גמדי.. מה שכחתי?! אהה כרוב אממ.. תאכלי סלט או טוסט
R redgirl2 New member 15/2/07 #95 לא באלי סלט ואינלי כוח להכין טוסט אני עצלנית היום ואממ אני לא אגיד לך מה אכלתי אני רק אגיד שזה משו שאת לא אוהבת אבל היו שם פלפלים וזה היה טעים
לא באלי סלט ואינלי כוח להכין טוסט אני עצלנית היום ואממ אני לא אגיד לך מה אכלתי אני רק אגיד שזה משו שאת לא אוהבת אבל היו שם פלפלים וזה היה טעים
D dragonit12 New member 15/2/07 #100 ../images/Emo6.gif ז זה לא שאת מתעצלת.. זה כי אכלת בשר{זה רצח!! } ואי אפשר לאכול חלב:- אז בואי קחי יש אצלי בשפעP
../images/Emo6.gif ז זה לא שאת מתעצלת.. זה כי אכלת בשר{זה רצח!! } ואי אפשר לאכול חלב:- אז בואי קחי יש אצלי בשפעP
R redgirl2 New member 15/2/07 #106 בשר זה רצח..אבל זה טעים ../images/Emo3.gif זה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש (המשפט הזה ) לודעת אני אחשוב על משו ובטח אוכל תפוח כהרגלי
בשר זה רצח..אבל זה טעים ../images/Emo3.gif זה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש (המשפט הזה ) לודעת אני אחשוב על משו ובטח אוכל תפוח כהרגלי