אהלןן:)

redgirl2

New member
אוי שכחתי לספר לכם!! ../images/Emo9.gif

היום קיבלתי מהצבא מכתב שמאשר סופית את הקבלה שלי לתפקיד אז אני שמחה שוב
ואממ..זהו..סתם רציתי לשתף

dragonit12

New member
יאיי איזה כייףף:)

גמני רוצה לשתף.. טוב אבל אין לי במה.. בעצם בהדרכה..היה מצחיקק ודיי מעצבן.. הן קצת לא מקשיבות אבל חפיף:) לימדנו אותם את השיר ות'ריקוד היה מצחיק! כתבנו על המנגינה של פסטיגל פנטזיה.. יצא דיי מצחיק ויפה השיר:) אם תרצו אני ארשום אותו פה אח"כ:)

redgirl2

New member
כן את מוזמנת לרשום ../images/Emo9.gif

נחמד לשמוע שטוב לך בהדרכה!!..ושהילדים לא שיגעו אותך הפעם!!

dragonit12

New member
חחח הן דיי שיגעו אבל היה מצחיקק:)

גאשש שכחתיי למדריך הראשי{הבוס שלי כביכול..} יש מחר יומולדת אז אמרנו להם תכתבו לו ברכות וזה וניפחנו בלונים עכשיו כל שניה הוא בא וזה ואנחנו כה לךך תבוא אח"כ.. כי הן לא היו מוכנות
דיי זה היה קורעע לפחות 8 פעמיים אמרנו לו ללכת
ואז בסוף זרקנו עליו בלונים ושרנו לו מחר יומולדת היה ממש ממש מצחיק! והנה השיר: "מעבר לשמש בקצה ר"ג שוכן לו מתנ"ס,"שם המתנס" מחודש..!! אפשר שם למצוא הרבה חברים וגם לשחק ממש כייף חיים כן זה חוג"שם החוג" כן זה חוג"שם החוג" כל שבוע ביום חמישי מדריכים פעולות ממש מקסימים בלב ר"ג המתנ"ס חוג"שם החוג" עושים חיים כן זה חו"גשם החוג" כאן.. כן זה חוג"שם החוג" גם.. סורי שלא רשמתי איפה זה..ומה שם החוג..
יצא דפוק ומצחיקק!

redgirl2

New member
../images/Emo9.gif דווקא נחמד!! וחפיף על השמות ../images/Emo6.gif

אבל הקטע עם היומולדת היה מצחיק ביותר!!

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

כן זה היה ממש ממש קורע.. הקטע שאני מדריכה עם עוד שתיים.. אז אחת מהם שרה איתן.. ואחת מהם כזה הלכה לצד איזה פדיחותת ואני כזהה אשכרהה
ואז בסוף הוא הלך אז הבנות דרכו על הבלונים ופוצצו
זה היה רועש! אמאלהה נזכרתיי! שיצאתי מהבית לכיוון ההדרכה וזה.. אז בדרך פתאום כמה ילדים זרקו נפץ גאשש איך נבהלתייייי הלב קפץ לשמיים! ואתמול.. הייתי עם הגב לכייון האמבולנס הקטע נכון שהם בדיוק מפעילים את הסירנה שלהם..?1 אז פתאום הם הפעילו גם נבהלתי.. כאילו מה נסגר איתכם?! אתם גם הולכים להביא מישהו לבי"ח וגם בדרך עושים למישהו התקף לב?!

redgirl2

New member
מזה שבוע בהלה!..שיהקת ורצו שתפסיקי?

סתם נזכרתי שביקשתי ממך שתבהילי אותי

dragonit12

New member
אחרי שנבהלתי..

לא הייתי במקום.. חח
הייתי צריכה עזרה רפואית..

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון.. אבל הוא מיהר להמשיך לנסוע
חפיף..
יאוו זה הזכיר לי עם היומולדת של הבוס שלי.. יש לו מפקדת בצבא..וזה.. ז היא התקשרה אליו ושאלה לשלומו כי הוא חולה.. הוא התחיל לדבר איתה ואז המדריכיםב או והתחילו לשיר לו יומולדת לקוביי השמחה לילדים..ואז מכות וזה.. כאילו ביידם..טאח טאח טאח וברגלים טאח טאח אטח.. גאשש הרגו אותי והוא כזה שקטטטטטטטטט! אני עם המפקדת תשתקוווו!! הרגו אותי לגמרי
אחרי זה הם טעמו מהעוגה שאחת המדריכות עשתה.. עכשיו קטע העוגה מזה יצאה יפה! הם התחילו לאכול והם כזה אמממ טעיםםם אבל הפרצוך היה לא משהו.. גאשש הברגו אותי.. אח"כ עזרתי לו להתקשר לחניכים שלא באו וזה.. ואז הלכנו הביתה.. הקטע שבדרך הוא כזה אומר לי.. חח עדיף שהיא תישאר מדריכה ומנקה תעזוב ת'בישול בשקט
וגם.. העוגה קשה כמו אבן!היא לא זז אםפילו..! והוא שם אותה לאורך.. כאילו החזיק מהקצה של המגש והיא נשארה ולא זזה
הרג אותיי!! היה מצחיק! |חביוק| סליחה על החפריה!

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif נחמד!..אלימים אצלך! מזה זה?!

אתם לא נורמלים
לבנאדם יש יומולדת אז מרביצים לו?!

dragonit12

New member
את לא מכירה את זה?!../images/Emo3.gif

חחחח עכשיו מבינה מאיפה זה הגיע לחניכים
סתם סתם..
שבוע שעבר/לפני שבועיים אחת המדריכות עברה לעזור בכתה א' בנים.. הקטע שהם היו צריכים לקחת ממנה ת'כדור אז היא כזה צורחת קובייי קוביייייי!! וההורים שהיו שם באו לעזור לה.. וקובי כזה אח"כ אמר.. מה את צועקת?!אני הייתי בשיא הפדיחה לצאת החוצה!! דיי קורעעע!!! יש מלא קטעים משם!

redgirl2

New member
לא ../images/Emo2.gif אצלנו לא אלימים!

מה קרה לעיר הולדתי!?
נהיתה אלימה!

dragonit12

New member
כי עזבת אותה../images/Emo10.gif

אז הם לא ידעו מה לעשות בלעדייך.. אז הם התחילו להרביץ

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif תודה!! עכשיו מחכה לצו גיוס סופי