חבריו הרגוהו.יכול היה לגדול ולהיות שר משטרה מצויין .
היו לו את כל הנתונים :
פרחח גבעות
אלים
ומפר חוקים
השוטרים שנגחו ברכב הרגוהוחבריו הרגוהו.
אפשר שנתן היה להצילו אילו ספרו חבריו מיד לשוטרים כי חסר להם אחד.
הם שתקו...והשוטרים גילוהו מתחת לרכב ההפוך רק מאוחר יותר...
חבריו הרגוהו.השוטרים שנגחו ברכב הרגוהו
בתחילה במשטרה שקרו שלא נכחו ומשסמוטריץ ואחרים שהגיעו לזירת האירוע וצילם את רכב המשטרה הנוכחי הפגוע שינו גירסתם
זו פרקטיקה מקובלת אצל מומרים ומשומדים, כשמדובר ביהודים הם אשמים שהורגים אותםחבריו הרגוהו.
הם שתקו שעה שגסס.
משהפכו השוטרים לבסוף את הרכב - נתגלתה גופתו תחתיו...
חבריו הרגוהו...זו פרקטיקה מקובלת אצל מומרים ומשומדים, כשמדובר ביהודים הם אשמים שהורגים אותם
היהודים אשמים,פרקטיקה נאלחת של מומרים ומשומדים מדורי דורות.
אתה רואה את עצמך כמשיח?היהודים אשמים,פרקטיקה נאלחת של מומרים ומשומדים מדורי דורות.
וכן, אני יצירת האל
אתה אח של קוף
לא, למה?אתה רואה את עצמך כמשיח?
גם ההוא טען שנוצר על ידי האל.לא, למה?
אני טוען שגם אתה נוצרת על ידי האלגם ההוא טען שנוצר על ידי האל.
ואני טוען שאתה נוצרת כמו כל בעל חיים אחר במפגש בין זרע לביצית.אני טוען שגם אתה נוצרת על ידי האל
לאדם של ימינו וליתר הפרימאטים של ימינו, היה אב קדמון משותף, אשר לא דמה לאדם של ימינו או ליתר הפרימאטים של ימינו.היהודים אשמים,פרקטיקה נאלחת של מומרים ומשומדים מדורי דורות.
וכן, אני יצירת האל
אתה אח של קוף
ממש לא, האב הקדמון הביא את גופי לעולם.לאדם של ימינו וליתר הפרימאטים של ימינו, היה אב קדמון משותף, אשר לא דמה לאדם של ימינו או ליתר הפרימאטים של ימינו.
לך יש "אב קדמון" אשר הונפק מוגמר, as-is, כבן עשרים, בצהרי יום ששי מסויים לפני כ- 5786 שנים, על ידי אלהיך השוכן אך בתבן אשר בין שתי אזניך...![]()
זה גם מה שישוע אמר.ממש לא, האב הקדמון הביא את גופי לעולם.
אותי הביא האל
לא יודע מה הוא אמרזה גם מה שישוע אמר.
כתבתי, האל הביא אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.