אם היית רוצה תשובה היית שואל את מי שיכוללענות ולא זורק את השאלה בפורום הזניח הזה.השמלאני כותב
"אתה לא באמת רוצה תשובה..."
אז תגיד שאינך יודעאם היית רוצה תשובה היית שואל את מי שיכוללענות ולא זורק את השאלה בפורום הזניח הזה.
זה בדיוק. אף אחד כאן לא יודע והמטרה שלך בשאלה היא לא מידע אלא לטנף.אז תגיד שאינך יודע
זו לא בושה
אני שואל שאלה הגיונית ומתבקשתזה בדיוק. אף אחד כאן לא יודע והמטרה שלך בשאלה היא לא מידע אלא לטנף.
שאלה מצוינת למי שיש לו תשובות.אני שואל שאלה הגיונית ומתבקשת
אין לך תשובה אז אל תענה.
אל תבלבל במח
אם אין לכם תשובות אז תציפו את השאלות בפרומים שלכם ותקבלו תשובות ותביאו אותם לכאן.שאלה מצוינת למי שיש לו תשובות.
כשאתה שואל את השאלה בפורום הזניח הזה אתה לא רוצה תשובות כי אתה יודע שאין כאן מישהו שיש לו תשובות.
אבל אתה מוכיח פעם נוספת שאין צביעות חלאתית גדולה יותר מזאת הימניסטית.
אתה ממשיך להתמם.אם אין לכם תשובות אז תציפו את השאלות בפרומים שלכם ותקבלו תשובות ותביאו אותם לכאן.
במקום לילל ולהלין עלי. אני שואל שאלות הגיוניות שמתבקשות לנוכח האירועים
כלאמר, לדעתך זה ששואל שאלה הגיונית הוא צבוע ולא הגון!!שאלה מצוינת למי שיש לו תשובות.
כשאתה שואל את השאלה בפורום הזניח הזה אתה לא רוצה תשובות כי אתה יודע שאין כאן מישהו שיש לו תשובות.
אבל אתה מוכיח פעם נוספת שאין צביעות חלאתית גדולה יותר מזאת הימניסטית.
לא.כלאמר, לדעתך זה ששואל שאלה הגיונית הוא צבוע ולא הגון!!
מבחינה שמאלנית חולנית אתהצודק!!!
באיזו שאלה מדובר, איך באת לעולם?אז תגיד שאינך יודע
זו לא בושה
לא בזה היה מדובר אבל הדבר נכון גם לשאלה הזובאיזו שאלה מדובר, איך באת לעולם?
יש בי חיבה יתירה לשאלתך האידיוטית הזו, שכן תשובתי מדרבנת אנשים לחשיבה בקורתית ולהתחברות למציאות.לא בזה היה מדובר אבל הדבר נכון גם לשאלה הזו
במקום להגיד אינני יודע שזה לא בושה להגיד אתה וחברים מטרילים ומקשקשים
מארבו הוא אדם כל כך בכיר שהוא יכול לשאול ישירות שרים וחברי כנסת?אם היית רוצה תשובה היית שואל את מי שיכוללענות ולא זורק את השאלה בפורום הזניח הזה.
מארבו הוא סתם אחד שבא לטנף ולכן הוא זורק ערימות של חרא בתקווה שמשהו יתפוס.מארבו הוא אדם כל כך בכיר שהוא יכול לשאול ישירות שרים וחברי כנסת?
ומה תשובתך לגבי פרזיטים סרטניים?!השמלאני כותב
מה השאלה?ומה תשובתך לגבי פרזיטים סרטניים?!
שאל בני ונען.השמלאני כותב
אני עדיין מצפה ממך לתגובה.מארבו הרי אתה אידיוט חסר השכלה והבנה
אז אשאל אותך הרי אין אלוהים ואם יש הוא
לא יושב ועוקב אחרי התקשורת. הוכח!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.