אהוביה סנדק ז"ל

אחחח... כמה שנאה צריכה להיות בליבו של אדם (או אולי אטימות), לפתוח פוסט מיוחד כדי להשמיץ בחור שכבר לא איתנו ונהרג בנסיבות טרגיות. כמה עצוב שיש מי שמרגישים צורך כזה.
מילא הפבלוביים כמו המגיב לפני, הוא הרי לא יכול אחרת, חייב לשחרר האשמה כלפי קורבנות האירוע. קטע של אופי שכבר לא ישתנה בגילו המופלג (כנראה). אבל על אף שאין לי שום זכות (ואני אפילו שונא ומסתייג כשעושים את זה אחרים) לומר לך (על) מה לכתוב, הצטערתי מאוד לקרוא את הפוסט הזה ולראות שאתה זה שחתום עליו.
יכול רק לקוות שיעבור לך, בהקדם.

הפוסט של האידיוט הזה יכול אולי לתת לך הסבר למה אני כבר לא אזרח ישראלי . ב2005 הבנתי את עומק הבגידה והטמטום בעקירת יהודי גוש קטיף ושיתוף הפעולה של יהודים עם האויבים שלהם רק בגלל שנאה שאת מקורה לא הצלחתי להבין ואז הבנתי שבמקום כזה שהרציונל לא קיים כבר אני לא רוצה לחיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הפוסט של האידיוט הזה יכול אולי לתת לך הסבר למה אני כבר לא אזרח ישראלי . ב2005 הבנתי את עומק הבגידה והטמטום בעקירת יהודי גוש קטיף ושיתוף הפעולה של יהודים עם האויבים שלהם רק בגלל שנאה שאת מקורה לא הצלחתי להבין ואז הבנתי שבמקום כזה שהרציונל לא קיים כבר אני לא רוצה לחיות.
לא רק אתה, מליוני ישראלים הבינו את הטמטום כבר ב2005 (ורבים אחרים לצערנו ב2023). ההבדל הוא בתגובה לכך.

DANIAVNI

Well-known member
מדובר בבחור קדוש שהקים ישוב גדול בארץ ישראל ונרצחצבנסיבות טרגיות
תתביש לך
המדינה הזו היתה מקום הרבה יותר סוציאליסטי יפה טוב ובטוח עד שכל "הקדושים" שלכם שרצו והתרבו.
כן גם ה"קדושים" של פעם
דניאלה וייס, דומפה, הרב לוינגר, חנן פורת, ברוך הגבר גולדשטיין.
כבר לא ניתן להכיר את המדינה שהקים בן גוריון .

marabo

Well-known member
המדינה הזו היתה מקום הרבה יותר סוציאליסטי יפה טוב ובטוח עד שכל "הקדושים" שלכם שרצו והתרבו.
כן גם ה"קדושים" של פעם
הפוך, הם ממשיכי דרכו של בן גוריון
השמאל היום זו מוטציה מעוותת שלו.
תראה פה

Harrington

Well-known member
מנהל
כן גם ה"קדושים" של פעם
אשריך שהזכרת לנו חלק מגדולי האומה שזכו להיות שותפים (ולמעשה, יוזמים ומדרבנים) בקידום, פיתוח, יישוב וייצוב ישראל. כפי שכבר נאמר לפני, די ברור שדווקא בן גוריון היה גאה בהם ומצדיע להם ובכל מקרה אשרינו שזכינו ו(בין השאר ובמידה רבה בזכותם) אנחנו כבר לא במה שאבא אבן כינה 'גבולות אאושויץ'' של 1948-9.

למעלה