אהה ה"יום ה24.4

מ י ל ר

New member
ה"נפלא" וה"הדריך"

2 מילים. אני לא אומר שאתה חייב לדעת מי זאת, רק שאלתי אם אתה יודע, ואם לא, אז שתדע שזאת סיוון.

מ י ל ר

New member
70 ומשהו

במידה שהיא הלכה עם הדמות הזאת אם היא הלכה עם הראשית שלה אז 174

btekx

New member
תזהר המכונאי זה קצת ממכר

ייתכן שתנטש את הקשת או דמות אחר... ומזל טוב!

Hawkgirl

New member
כןן!!! השגתי MW30!!! $@#^$#

אחרי שעות של חיפושים, שימוש בינשופים וסמגות... מצאתי!! @$#^@^$#@#^$ בהתחלה אמרו לי שהמחיר נע בין 750-800m, אז צרחתי שאני קונה ב-750 או שיציעו לי @^#$$@#^ ואחרי שעות מישהו מכר לי ב-800m ובנסיון הראשון.... הצלחתי @$#@#^$@#^$ אני כל כך מאושרת F555

מ י ל ר

New member
OMG OMG OMG

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי כבר על לקנות אחד כזה, אבל זה יחסל אותי כלכלית :/ איזה לחץ זה, איך לא קיבלת התקף לב $%%^^$%&^%*&

Hawkgirl

New member
לא קיבלתי התקף לב?!?!

לקחתי איזה 10 שניות לפני רק לנשום ולהגיד לעצמי "טוב, אני יודעת שזה לא יעבוד, אבל להשאר רגועה!" וכשזה עבד.... #%$#&%$#&#&%$ התחלתי לצרוח בגילדה שלי XDD ולשלוח סמגה תודה לבחור שמכר לי את הספר XD

מ י ל ר

New member
אצלי אני כבר יודע שזה לא יעבוד

אין לי סיבה לנסות :/ אין לי מזל עם הספרים של ה-50%. פחח, אין לי מזל עם הספרים של ה-70%, אין לי מזל בכלל :(

P o o f i

New member
ואוו מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שרק סמדר ומיקי בסקניה.
מוזמנת להוסיף אותי לבאדי ליסט- RoziPoof

P o o f i

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif

אכלתי צהריים, כשחזרתי ראיתי אותך בHQ של הגילד שלי ואישרתי את הבקשת חברות שלך אבל היית AFK. אחר כך אני נעלמתי וכשחזרתי מסתבר שכבר זזת.. ואחרי זה לא ענית לי.
קיצר יש לי הרגשה שאנחנו תמיד הולכות לפספס אחת את השניה.

P o o f i

New member
אני לא זוכרת אם יש לי מקום בבאדי ליסט

ואני לא יכולה להתחבר כרגע. תנסה להוסיף אותי ומקסימום כשאני אתחבר אני אפנה מקום ואוסיף אותך.

btekx

New member
ניסיון ראשון?? מזל טוב!

יש לך מזל אחרת את צריכה לשלם עוד פעם 800M בערך...

למעלה