אהה ה"יום ה24.4

מ י ל ר

New member
מי הספקית אינטרנט שלך?

אני בנטוו'יזן וחוץ מיזה שאני יכול להכנס רק לאי זוגיים, יש לי בזמן האחרון לאגים גם. ממש מציק.

בזק.

אני ממש לא יודעת מה לעשות, אני ממש לא מסוגלת לזוז לפעמים גם מ15:00 בצהריים...>< אם למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לתשובה!

אני -רק- בצ'אנלים אי זוגיים.

בעיקר ב13. וכבר ניסיתי חוץ מזה את כל הצ'אנלים. [זוגיים ואי זוגיים]

מה התשתית והחברה הספקית שלך??

אני למשל עם בזק ו012 וטפוו טפוו אין לי לא לאגים לא כלום באף ערוץ... (זוגי או אי זוגי...)

אמ אני קצת לא מבינה בזה, אבל,

זה אינטרנט של הוט והספקית היא בזק או משהו כזה...
לא עוזר לי שלאחרים אין לאגים ולי כן.
[כאילו, אני שמחה בשבילך שאין לך, אבל זה לא עוזר ללאגים שלי
]

אז הבעיה שלך רוב הסיכויים היא מהוט....

ופשוט תשאלי את ההורים אם מדובר בבזק בנלאומי... השאלה היא עכשיו רק על מי את צריכה ליפול... (תנסי לראות אם האינטרנט או המהירות ההורדה שלך מעט איטית ממש בצריך כדי להצדיק התחלה של חפירה כי על משחקי רשת לא איכפת להם ממש והם נוטים לנפנף לצערי...)

Hawkgirl

New member
האמת שבשעות האלו שאר העולם מתחיל להתעורר

אבל אם זה החל לאחרונה... תנסי אולי לרוקן מקום מהסולטים שלך.. או להתקין את המשחק מחדש.. אני מציעה שתנסי גם ליצור דמות חדשה ולראות אם גם שם יש לך לאג. אם לא יהיה בדמות החדשה לאג, אז באסה לדמות הראשית X: לי הייתה תקופה ארוכה שהדמות הראשית שלי הייתה תקועה בחנות של השיקויים בליפרי בגלל הלאג. אז בזמן הזה פשוט יצרתי דמות חדשה להעביר את הזמן עד שהלאג נעלם.. אני למדתי עם הזמן שאין מה לעשות עם לאגים...

האמת שאתמול במפתיע לא היה לי בלילה

לאג אחד אפילו והייתי במשחק עד 22:30 בערך, ואפילו הצלחתי לעלות רמה.
ואני חושבת שהבעיה קשורה בהוט. בתחילת השנה הייתה תקופה של לפחות 4 חודשים שהם "בטעות" ניתקו אותנו מהטלפון-ונתנו לנו פיצוי שיחות חינם כשאין לנו טלפון. |: וגם את האינטרנט הם ניתקו לנו כל 5 דק'...כנראה שהבעיה בהם. אני מיומנת בלצרוח על מוקדנים של הוט כבר, אולי אני אנסה את זה.

MomerS

New member
אומרים שאם מתחברים דרך

הגיים לאונצר יש פחות לאגים אבל אני לא יכול להגיד ב100% בגלל שאני נכנס רק דרכו ולא נתקלתי בלאגים רק בשרת 1 בפרי מארקט אבל לפעמים אני יכול להיכנס

אני לא מצליחה להפעי לאת הגיים לאונצ'ר,

כתוב-Cannot locate the game installation path. Please check the installation.

מ י ל ר

New member
נכון, ויש דרך לעקוף את זה

תלחצי על היים לאנצ'ר קליק ימני > הפעל כמנהל ואז יעבוד לך יופי טופי.

btekx

New member
יש לי שרשרת MON

הודות לHasselblad הנפלא שהדריך אותי במהלך כול PQ במפתיע זה לא היה בלחץ... זה היה שקט בלי בעיות...

מ י ל ר

New member
תתחדש אלעד

אגב, ידעת שהחור הטוב שלנו "Hasselblad", היא למעשה בחורה? וקוראים לה סיוון D: אבל לפי זה אני מניח שסיוון האקדחונית הייתה בפיקיו ולא סיוון המקצועית יותר.

למעלה