איזה כיף זה לעבוד עד ארבע אחרי שחזר
תי ב 3 בבוקר הביתה.. ואווו כל כך נהנתי.... איזה קהל אדיר, זה לא נתפס...לא ראיתי אף פעם דבר כזה בישראל חוץ מההופעה של מטאליקה. אפילו לא הצלחתי לשמוע את עצמי במוניטור מרוב שהקהל שר כל כך חזק. פולס, תתחילו לנגן מקוריים, ושיהיה לכם בהצלחה עם זה. יוגב- אתה מלך, בכל מקום שבו תנגן יזהו מייד את האיכויות שלך מקס- אתה רוסי מסריח, תחזיר לדור את הכסף שאתה חייב לו. דור- חסר לך שבפעם הבאה שאני מנגן איתך את תגיד לי משהו על זה שאני מקלל את הקהל. אתה תמות תום- אין...אני מת עליך ואתה יודע את זה. מכל הגיטריסטים שניגנתי איתם הכי נהנתי איתך, באמא שלי. בארזליקה- יא מלכים, היה כיף לעשות איתכם פוגו על הבמה. גור- אתה סולן איכותי, אין עליך! אביב- תתקן את הפיאצו המסריח, הוא עושה כל הזמן רעשי עבודה. חוץ מזה אתה גיטריסט אדיר וגם אמרת שאתה מנגן שנתיים רק, אז בכלל כבוד. תומר- מצטער שהורדתי לך את המיקרופון בקריפינג דת'. ושניגנתי לך על הגיטרה. בהצלחה עם עמלק. ג'ים- אתה אפס. שניר- אחד המטורפים! בין אם תמישכו ביחד ובין אם לא בהצלחה. ולמרות שהסאונד מן הגאון, חשב שזה יהיה מגניב שכל גיטרה ישמעו בצד אחד של הבמה רק. כנראה הוא רגיל ללהקות דת' ברוטאלי שעושות הרבה רעש או משהו. גם אני הופעתי בארבי, ועוד שברתי אותו!