אהההה לא הוגןןןןן

IronMaiden98

New member
מול הגיטריסט

רידם של פולס, שלבש גופיה לבנה (אני ממש לא מתמצא בשמות) הייתי ליד המגבר שלו, אז אני מניח שלא שמעתי שום דבר חוץ ממנו ומהתופים

היה סביר

לדעתי פולס נתנו הופעה יותר מקצועית מברזליקה למרות שבעיות הסאונד התחילו מהשיר הראשון של פולס עד לאחרון של ברזליקה, הכוונה לבעיות עם הגיטרות כמובן. לדעתי פולס עברו את זה יותר טוב בזה שהם נתנו יותר ביצים בשירה עם גלעד והכל היה פיקס אצלהם אבל אצל ברזליקה היו כמה טעויות אבל לא משהו ענק אלא פה ושם קצת. נהנתי אבל היה יכול להיות יותר טוב אם הסאונדמן לא היה גושחרא.

Octavarium

New member
היה כיף ../images/Emo13.gif

חבל שכמה אנשים שחשבתי שיבואו לא באו אבל לא נורא... הופעתי בבארבי!
אגב... מי זה מתן לעזאזל? בכל מקרה... אממ אין לי בכל מקרה

DEATHRUCTION

New member
זה שעלה איתנו בסיק אנד דיסטרוי

ושעמד בצד של הבמה ונתתי לו מדי פעם לשיר.

SWPT

New member
היה אחלה ../images/Emo45.gif

גור, תעשה לי.. כ"כ הרבה דברים

NYMets Man

New member
אללהההה!!!!

נתחיל עם זה כמות האנשים -
לא ציפיתי לכזאת כמות בחלומות הכי וורודים שלי פולס תפסתי ממכם, ובכל זאת, הפתעתם אותי ובענק! יוגב - אין מה לדבר, מההופעה הקודמת אתה השארת את הרושם שלך ואין הרבה מה לומר עליך מעבר ל"וואו". דור - אחלה עבודת גיטרות, אחלה סולואים, ואחלה עמידה על הבמה! מקס- יא חתיכת מניאק מרשים ת'חברה שלה XD אחד השואיסטים הטובים שגם ניגן בן זונה... כן כן... שמעו אותו תום - כפי שאמרו כאן קודם, מלך!!! גלעד- הפרונטמן הכי מטורף שראיתי בארץ כזה מלך! אנחנו תשמעו, מאיפה שאני ישבתי לא שמעו כלום בל הופעתי בבארבי!

DEATHRUCTION

New member
איזה כיף זה לעבוד עד ארבע אחרי שחזר

תי ב 3 בבוקר הביתה.. ואווו כל כך נהנתי.... איזה קהל אדיר, זה לא נתפס...לא ראיתי אף פעם דבר כזה בישראל חוץ מההופעה של מטאליקה. אפילו לא הצלחתי לשמוע את עצמי במוניטור מרוב שהקהל שר כל כך חזק. פולס, תתחילו לנגן מקוריים, ושיהיה לכם בהצלחה עם זה. יוגב- אתה מלך, בכל מקום שבו תנגן יזהו מייד את האיכויות שלך מקס- אתה רוסי מסריח, תחזיר לדור את הכסף שאתה חייב לו. דור- חסר לך שבפעם הבאה שאני מנגן איתך את תגיד לי משהו על זה שאני מקלל את הקהל. אתה תמות תום- אין...אני מת עליך ואתה יודע את זה. מכל הגיטריסטים שניגנתי איתם הכי נהנתי איתך, באמא שלי. בארזליקה- יא מלכים, היה כיף לעשות איתכם פוגו על הבמה. גור- אתה סולן איכותי, אין עליך! אביב- תתקן את הפיאצו המסריח, הוא עושה כל הזמן רעשי עבודה. חוץ מזה אתה גיטריסט אדיר וגם אמרת שאתה מנגן שנתיים רק, אז בכלל כבוד. תומר- מצטער שהורדתי לך את המיקרופון בקריפינג דת'. ושניגנתי לך על הגיטרה. בהצלחה עם עמלק. ג'ים- אתה אפס. שניר- אחד המטורפים! בין אם תמישכו ביחד ובין אם לא בהצלחה. ולמרות שהסאונד מן הגאון, חשב שזה יהיה מגניב שכל גיטרה ישמעו בצד אחד של הבמה רק. כנראה הוא רגיל ללהקות דת' ברוטאלי שעושות הרבה רעש או משהו. גם אני הופעתי בארבי, ועוד שברתי אותו!

Tomish

New member
גלעד ימלך!

תודה לך תודה שסבלת תזיוני שכל שלנו תודה שהשקעת זמן ובאת לחזרות תודה שאתה כזה מצחיק לפעמים שזה משהו מפחיד חח ותודה שאתה סולן כזה אדיר תענוג להופיע איתך!! בהצלחה עם ניוקליר

Tomish

New member
גלעד ימלך!

תודה לך תודה שסבלת תזיוני שכל שלנו תודה שהשקעת זמן ובאת לחזרות תודה שאתה כזה מצחיק לפעמים שזה משהו מפחיד חח ותודה שאתה סולן כזה אדיר תענוג להופיע איתך!! בהצלחה עם ניוקליר

למעלה