אהההה לא הוגןןןןן

SecondFace

New member
אליייייין

את כן קשורה11 צטרפי לפורום! גם לי יש קצת תמונות אני אעלה...חברה היה תותחי!! באמת שיחקתם אותה!! חבל שאמא שלי התחרפנה ובאה לאסוף אותי..נראה לי גם לא יהיה לי כ"כ אינטרנט..הם השתגעו לגמרי!!!W#$%

אני הייתי מוותר על אינטרנט בשביל

לבוא, בואי נתחלף

SecondFace

New member
אתה לא מבין..

הם התחרפנו לגמרי..הם רוצים שאני אפסיק לשמוע אותם ולנגן.. כ"כ התעצבנתי ובכיתי..באמת זה הורג אותי שלא מסוגלים לקבל משהו שונה ממה שהם רגילים..

ווא ווא../images/Emo4.gif

זה כבר די מוגזם.........מזכיר לי את הערסים מאשדוד שלעולם לא יקבלו אותי רק כי אני שונה מהם. אבל אל תקשיבי להם, אפילו לא טיפה ואת תתפשרי, תהיי מי שאת

זונע

New member
אם הייתי גר באשדוד

הייתי מאד ל-א רוצה שהערסים שם יקבלו אותי

לא התכוונתי לקבלה בכיוון של

להתחבר איתם, פשוט שיפסיקו להסתכל עלייך כאילו אתה מוצג במוזיאון

בהחלט XD

בעלה של אמא של מיכל בא לקחת אותה והוא השתגע עליה, הוא הסתכל על כל הפריקים והזדעזע^^ אה, ואלין, היה נחמד לראות את זיו פנייך D:

Ytsejamer

New member
אנחנו עשינו ככה,

Enter Sandman The Four Horsmen Sad But True Eye of The Beholder Where Ever I May Roam For Whom The Bell Tolls Blackened And Justice For All The Unforgiven Of Wolf And man Battery Damage inc. Seek And Distroy אני לא כל כך זוכר את הסט ליסט של ברזליקה אבל היה להם סט לפנים!!!!! חבל שלא באת

Octavarium

New member
אממ

הסט ליסט במקור HIT THE LIGHTS THE CALL OF KTULU FUEL HARVESTER OF SORROW NOTHING ELSE MATTERS BASS SOLO + TO LIVE IS TO DIE JAM MASTER OF PUPPETS FADE TO BLACK ONE RIDE THE LIGHTNING PHANTOM LORD SANITARIUM NO REMORSE ---------- WHIPLASH CREEPING DEATH בפועל: HIT THE LIGHTS THE CALL OF KTULU FUEL HARVESTER OF SORROW NOTHING ELSE MATTERS BASS SOLO + TO LIVE IS TO DIE JAM MASTER OF PUPPETS FADE TO BLACK ONE RIDE THE LIGHTNING PHANTOM LORD WHIPLASH -------- CREEPING DEATH זה כי המנהל של הבארבי זונה והחליט לסגור מוקדם (הומו!)

פוללסססס

בתור מישהי שלא אהבה כל כך את המוסיקה הזו ובקושי התחברה אני חייבת להודות שהשואו, הנגינהההה השירה והחברות המדהימה שנראתה על הבמה עשו לי את זה מאודדדדדדדד!! אני חייבת להודות שנתתם הופעה לפנים!!!! לגרום לכל כך הרבה אנשים לחייך להנות להתפרע להתרגש ושוב..להנות....הייתם מדהימיייםםםם...אחד אחד..: יוגב,גלעד,תום,מקס, ודוריייי...איןןן היה פשוט אדיררר..הלוואי והייתי יכולה לתאר את זה בבירור..אבל אני מרגישה שכל מילה מיותרת... אני אסכם בכך שאני חושבת שלמטאליקה יש יעד חדשששש:) בהצלחה בהמשך אוהבת אתכם המוןןןןן!! ואותך במיוחד יא מדהים אחדדדדדדדד!!

IJohnYI

New member
היה בנזונה!

אחלה הופעה, אחלה אנשים, אחלה מוסיקה היה טובבבבב :) :)

IronMaiden98

New member
היה אדיר

היה כל כך וב, מטורף.. כל מילה מיותרת, היה כל כך כיף! הביצועים היה מעולים, אבל רק משהו אחד הפריע לי באף אחת מהלהקות, מאיפה שאני עמדתי, לא שמעו את הסולן, ובפולס, גם את הלידר לא שמעו אבל לא נורא, עדיין היה בן זונה!

למעלה