חפירההאאאאעעעעעההההה!!!!!
הייתה הופעה אדירה!!!! פשוט אדירה!!!! כל-כך נהניתי, אתם לא מבינים

אפילו שמישהו זר נגע לי בישבן, ושדפקתי את הראש על המגבר (לא חזק...
), ושהבמה הייתה בגובה מאד מאד מאד (!!!) אסטרטגי ודחפו אותי עליה כל הזמן (ועכשיו יש לי סימן כחול). היה ענק!!! בחיים שלי לא הזעתי ככה, ונהניתי מזה!!!! טוב, אז הנה התגובות (המאד ביקורתיות כפי שאתם בטח תשימו לב), וגם תוספות של מה שחברות שלי אמרו.
יוגב- תותח!!! אין אין.... אתה מתופף גדול!!! /m\!!! גלעד- איזה קול!!!! הגראולים היו ממש במקום גם! אדיר. אגב, מזה ההיעלמויות האלו מהבמה? חחח...
אבל אין... הייתה לך נוכחות על הבמה! (אגב, תודה שנתת לי להרגיש חשובה
) בסיסט רוסי מצחיק- הוא ממש מצחיק! כל הריקודים הקטנים שלו. חעחעחע! XD אה, וחברות שלי נדלקו עליו... ממש. גיטריסט ליד מתולתל עירקי (הוא עירקי? הוא נראה כזה...)- תותח על!!!!! *מטאל*מטאל* גיטריסט רית'ם בלונדי וקולות רקע- כל הכבוד על שהחזיק את החלקים שבהם גלעד לא שר כי הוא עשה פוגו או משהו.
שניר- תותח! תותח!!!! כל הכבוד! *וויר נוט וורת'י וויר נוט וורת'י* גור קיי- יש לך קול בנבנבנזונה!!! עוד כמה שנים... בכלל- הוא יתייצב ויתעבה ותוכל להיות סולן מטאל מנפץ גולגלות וטוחן עצמות!
(וגם אתה נתת לי להרגיש חשובה!!!
) תומר- חתיך! לא הורדת את המכנסיים גם...
אבל שברת לחלוטין! הקטע בס שלך היה ממש מעולה, ואפילו קיבלת מחמאה מחברה שלי. אלדד ג'ים כורם- סוס!!! בונא... אתה ממש סוס!!! שברת צלעות שם! (וחוץ מזה, חברה שלי אמרה שאתה מדהים). (וחוץ מזה אני אומרת שהזקן הזה ממש מגניב!) אביב סכנה פקסטון- שברת, נתת בראש, ויש לך אחלה שואו! (אתה כזה חמוד על הבמה. חיחי)... אותה חברה ממקודם- אמרה שגם אתה ממש חתיך! (ואז היא אמרה שאתה נראה כמו אפרוח ועשתה *צוויץ* oO). בקיצור- נהניתי ממש ממש ממש הרבה! הביצועים היו מדהימים ומרגשים, תודה חברה!